Şimdi Ara

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
38.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Argolos

Ankara- Batıkent.. Yağış şiddetli olmasa da devam ediyor. Her yer bembeyaz.
    Fazla dayanamdım beyazın cazibesne, dışarı çıktım, arkadaşın büfede iki tek attık ve kapadık büfeyi geldim eve. Bir kaç foto Batıkent'ten..

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar

yarınki kar yağışı etkili olursa nitekim olacak gibi gözüküyor kar kalınlığı 5-10 cm olabilir Ankara'da

• bizde şu resimdeki gibi yağsa bile sevinecez .
  • SON DURUMLAR NEDİR ?
  • ben yatıyorum bu topicden hep hüsranla ayrıldım bir gün inş bol karla ayrılacam
  • Geçen seneden kar manzaraları - İST-Üsküdar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytaCom -- 3 Ocak 2009; 1:04:46 >

• Bu da olmazsa olmaz kardanadamımızdı , bu kar yağsın tam anlamıyla tekrar yapacaz resmini yayınlarım

• abi şu karadenizli kardanadama hasta oluyorum geçen senede koymuştun burayamı diğer forumlara mı görmüştüm bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperenBey

abi şu karadenizli kardanadama hasta oluyorum geçen senede koymuştun burayamı diğer forumlara mı görmüştüm bunu

meşhur oldu kereta
  • SON DURUMLAR NEDİR ?
  • Ankara'da kar yağısı hala devam ediyo.Ara sıra rüzgarla beraber hızlanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Ankara'da kar yağısı hala devam ediyo.Ara sıra rüzgarla beraber hızlanıyo

evet Ankara kara giriş yaptı birkaç gün karlı olacak...
  • Ankara'da kar yağışı devam ediyor
  • Ankara'dan kar haberleri geliyor... Tamam
  • son durumlarda da ankara hafif karlı gözüküyor haritadan ...

bizde hafifi bırak karlakarışığıda bırak yağmur bile zor
  • bir arkadaş Ankara dan resimler göndermişti o resimdeki yerlerl şimdi tam beyazlamıştır
  • havadurumu.com.tr de 14 günlük hava tahmini yayınlıyorlar ama hiçbiri tutmuyor böyle bir şey olmaz..

Örnek : Ankara çarşamba:10 derece diyor , yarın kar yok diyor değişik rahat takılan bir hava durumu sitesi
  • termometre diye site var ordan bir farkı yok zaten oranında bunlar hep aynı birbirlerinden alıyorlar galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperenBey

termometre diye site var ordan bir farkı yok zaten oranında bunlar hep aynı birbirlerinden alıyorlar galiba

doğrudur birbirleriyle bağlantılı.. DMİ birtek kendi yapıyor tahminleri galiba Türkiye'de.
  • bizim meteoroloji yapıyorda ne oluyor 2 gün sonrası zor tutuyor geçen sene kar yağacak diyorlardı bir türlü yağmıyordu biraz daha gelişmeleri lazım
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.