Arkadaşlar merhaba; gecen yıl b sınıfı ehliyet sınavını kazandım fakat gidip uğraşıp ehliyeti almak kısmet olmadı!! son zamanlarda ehliyet çıkarttıran varsa bilgi verebilirmi : EHLİYETİ ÇIKARTTIRMAK NE KADARA MAAL OLUYO ACABA??
ben aralık ayında çıkardım.izmirde verdi dairesine 177 ytl emniyete 33 ytl yatırmıştım.aynı gün içinde ehliyeti almıştım.ancak yılbaşı itibari ile bu fiyatlara zam geldi haberin ola.ehliyetinizde hayırlı olsun.
hocam geçen aralıkta çıkarttım. emniyete gidiyorsun. bikaç evrak dolduruyorsun. senden dosya almanı istiyorlar. valla ben dosyayı camiden aldım :D:D:D nasılmı diye sorcak olursan şöyle. karakolun yanında bir cami vardı. camininde içinde bir odacıkta adam dosya dedikleri dosyayı!? satıyor. 35 liramı neydi. birde 200 kadar emniyete veriyorsun kayıt cart curt işleri için. evraklarını tam olarak öğren öyle git. özellikle evraklarında kimlik bilgilerin harfi harfine doğru olsun. Mesela benim babamın ismi oktav ama salak sürücü kursu oktay yazmış. emniyette baya uğraştım onu düzelttirmek için. sürücü kursuna geri döndüm tekrardan dosyalar fln çıkarttım vs vs . aman o konuda dikkat et uğraşırsın yoksa. ve resmin mutlaka olsun yanında.
GEREKSİZ Dip NOT: Nekadar işin olur bilmem ama bir an önce al derim çünkü araba kiralamak için ehliyetinin en az 1 yıllık olması gerekiyor...
SAYGILARIMLA
210-220 civarı birşey veriyorsunuz toplam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme