Şimdi Ara

son dönemdeki Erasmus'u yarıda bıraktım, nasıl mezun olacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 2 senelik Dış Ticaret öğrencisiyim. son dönemde erasmus ile hollandaya gitmiştim ama olmadı yapamadım bıraktım döndüm.

türkiyedeki üniversitede ekle sil yaptırmamıştım sıfır kredili ders kaydı olarak kayıt yapılmıştı sanırım erasmus dolayısı ile.

sorum şu; ben nasıl mezun olacağım? bu dönem türkiyede almam gereken dersleri nasıl geçeceğim? not ortalamam 3.72 idi

yaz okulunda tüm dersler açılmıyor nasıl olacak varmı bir bilginiz. en kötü ihtimal seneye şubat ayında tekrar gidip sınıfa mı oturacağım yeni öğrencilerle?

varmıdır başka bir yoluı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MMG1

arkadaşlar merhaba. 2 senelik Dış Ticaret öğrencisiyim. son dönemde erasmus ile hollandaya gitmiştim ama olmadı yapamadım bıraktım döndüm.

türkiyedeki üniversitede ekle sil yaptırmamıştım sıfır kredili ders kaydı olarak kayıt yapılmıştı sanırım erasmus dolayısı ile.

sorum şu; ben nasıl mezun olacağım? bu dönem türkiyede almam gereken dersleri nasıl geçeceğim? not ortalamam 3.72 idi

yaz okulunda tüm dersler açılmıyor nasıl olacak varmı bir bilginiz. en kötü ihtimal seneye şubat ayında tekrar gidip sınıfa mı oturacağım yeni öğrencilerle?

varmıdır başka bir yoluı ?

Hocam bölüm sekreterliğiyle bi konuşsan? Türkiye'de hangi üniversitedesin, özel üniversite mi?
  • devlet üniversitesi. denizlide myo 2 senelik. staj zorunluluğum da var geçen sene ve bu sene 15+15 toplam 30 gün olmak üzere. staj yeri buldum bu ara staj yapayım diyorum. 20 haziran gibi staj biter. yazın da nasıl mezun olabilirim bilmiyorum not ortalamam da 3.72. düşük notlar alsam bile geçerim sınava girme imkanım olsa gerçi ama bilmiyorum nasıl olacak
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.