Şimdi Ara

SON DÖNEMEÇ, KOÇ İŞLETME? (9-10k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hala yapmadim tercih kararsizlik oldurecek beni.

-koç %50 burslu işletme (belki ayrıca %50 ekonomi)
    -bilkent hukuk

bunları yazicam, koc isletme ingilizceyle ilgili ne biliyosunuz arkadaslar son olarak? forumlarda vs cok bisi bulamadim, mezun vs. olumlu ya da olumsuz? sadecee eğitimle ilgili?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

• up :/

• bi bilgim yok ama ben olsam o sıralamayla %50 gitceğime odtü iktisata giderdim(aklını çelmiş olmayım ama) oraya vereceğim para ile de mba fazladan yabancı dil ve kendini geliştirmeye harcardım(tabii istanbuldan ankaraya gitmeyide göze almak gerekir) hakkında hayırlısı olması dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.b.

bi bilgim yok ama ben olsam o sıralamayla %50 gitceğime odtü iktisata giderdim(aklını çelmiş olmayım ama) oraya vereceğim para ile de mba fazladan yabancı dil ve kendini geliştirmeye harcardım(tabii istanbuldan ankaraya gitmeyide göze almak gerekir) hakkında hayırlısı olması dileğiyle.

oncelikle tesekkur ederim :) odtü iktisat daha yüksek sanirim ya, bir de işletmeyi istanbulda okumak daha karli geliyor, ama bilemiyorum tabii. peki ekonomi/isletme secimi hakkinda ne dersin?

• işletme okuyup ne olacaksin ki? isletme masteri yapmak daha mantikli digil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

işletme okuyup ne olacaksin ki? isletme masteri yapmak daha mantikli digil mi

ekonomi okuyup işletme mastiri da yapabilirim, uluslararasi sırketlerde iyi bi yere gelmek umudum ya, ingilizceme guveniyorum, yabanci dil seviyorum falan, sanki en yakin isletmeymis gibi geldi, ekonomiyi tam kestiremiyorum nedir ne degildir diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: elaycep

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

işletme okuyup ne olacaksin ki? isletme masteri yapmak daha mantikli digil mi

ekonomi okuyup işletme mastiri da yapabilirim, uluslararasi sırketlerde iyi bi yere gelmek umudum ya, ingilizceme guveniyorum, yabanci dil seviyorum falan, sanki en yakin isletmeymis gibi geldi, ekonomiyi tam kestiremiyorum nedir ne degildir diye?

ne biliyim yani binlerce kisi isletmeye giriyo puani dusuk torpilli vs geleceginde zorlanirsin gibime geldi

ben insaat muh ustune isletme masteri
  • quote:

quote:

bi bilgim yok ama ben olsam o sıralamayla %50 gitceğime odtü iktisata giderdim(aklını çelmiş olmayım ama) oraya vereceğim para ile de mba fazladan yabancı dil ve kendini geliştirmeye harcardım(tabii istanbuldan ankaraya gitmeyide göze almak gerekir) hakkında hayırlısı olması dileğiyle.

oncelikle tesekkur ederim :) odtü iktisat daha yüksek sanirim ya, bir de işletmeyi istanbulda okumak daha karli geliyor, ama bilemiyorum tabii. peki ekonomi/isletme secimi hakkinda ne dersin?

sana direk ekonomi veya işletme demem yanlış olur ama eğer kararın kesin değilse odtü iktisatı gerçekten araştır gelir gelmez konusuna gelince bana göre yarı yarıyadan daha avantajlı bir durumdasın (ben sene başı odtü istiyordum bu sebepten ötürü elimden geldiğince araştırdım ve kesinlikle pişman olmayacağını düşünmekteyim tabii bu bölümü istemiyorsan o ayrı) birde şöyle bir durum var iktisat genel itibari ile ekonomiye baya yakın diye söyleniyor hatta ekonomi de denebiliyor(bunuda araştır istersen :)) buradan ben senin adına şöyle birşey çıkarabilirim iktisat bölümü okuyup onun yanında not ortalamanı yüksek tutarak işletmeyi de yürütebilirsin istiyorsan
    ayrıca istanbul tabi ankaraya kıyasla malumunuz ama odtü için de değmez mi sorusu aklıma geliyor :)

• quote:

quote:

quote:

sana direk ekonomi veya işletme demem yanlış olur ama eğer kararın kesin değilse odtü iktisatı gerçekten araştır gelir gelmez konusuna gelince bana göre yarı yarıyadan daha avantajlı bir durumdasın (ben sene başı odtü istiyordum bu sebepten ötürü elimden geldiğince araştırdım ve kesinlikle pişman olmayacağını düşünmekteyim tabii bu bölümü istemiyorsan o ayrı) birde şöyle bir durum var iktisat genel itibari ile ekonomiye baya yakın diye söyleniyor hatta ekonomi de denebiliyor(bunuda araştır istersen :)) buradan ben senin adına şöyle birşey çıkarabilirim iktisat bölümü okuyup onun yanında not ortalamanı yüksek tutarak işletmeyi de yürütebilirsin istiyorsan
    ayrıca istanbul tabi ankaraya kıyasla malumunuz ama odtü için de değmez mi sorusu aklıma geliyor :)

anliyorum, odtu iktisatin iyi oldugunu da duydum zaten baya bu kisiden ama gelmez diye dusundum, yazayim o zaman nasilsa bi sey kaybetmem :) ben de yakin diye bi kararsizlik yasadim, isletmedeki isleri yapabilir miyim acaba diye, tesekkur ettim :)

• hukuku bence başa al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

hukuku bence başa al.

peki neden? itiraz gibi degil de gorus ogrenmek icin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.