Fenerbahçe - Ankaragücü maçında yenilen 3 tane komik! gol.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
Serkan Kırıntılının alınması...
Sözleşmesini fesh etmiş bonservisi elinde olan yerli bir kaleci alıyoruz,ne var bunda?Eğer yenilen komik golleri konuşuyorsak son hafta İbrahim Toraman'ın attığı ve attırdığı 2 komik(!) golü de konuşabiliriz.
Mert gayet başarılı bir kaleciye benziyor, dün gayet iyiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
Serkan Kırıntılının alınması...
katılıyorum...fakat malesef duyduklarımı yazıyorum...bence serkan alınmamalı alınırsa da 3üncü kaleci olarak alınmalı...mert 2inci kaleci olmalı...
Değişmeli oynatıcak yedeklerde özer-topuz-semih gibi 3 tane iyi adamımız var niang çıkar semih girer dia çıkar topuz girer alex çıkar özer girer caner var yada en kötü bilica-ilhan değişmesi olabilir artık forma yarısı var kadroda geçen seneki gibi her maç aynı 11 yok bu çok güzel oldu .
Değişmeli oynatıcak yedeklerde özer-topuz-semih gibi 3 tane iyi adamımız var niang çıkar semih girer dia çıkar topuz girer alex çıkar özer girer caner var yada en kötü bilica-ilhan değişmesi olabilir artık forma yarısı var kadroda geçen seneki gibi her maç aynı 11 yok bu çok güzel oldu .
aynen katılıyorum. yeri gelir Alex yedek başlar. kimi zaman Dia hatta Niang. bunların arasında defans uyumunun bozulmaması için Bilica'nın yeri biraz daha garanti benim gözümde
Uzun zamandır bekliyordum Susturucu10Şanlı sana güvenim sonsuz.
Gerçekten güzel haberler bunlar. Robinho'nun bize gelmesini istemiyorum ama Beşiktaş'ın da almasını istemiyorum
N'Diaye daha genç güzel bir transfer olur :) Yeni haberleri bekliyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme