Merhaba arkadaşlar. Bu gün Dell 5110 serisi i5 işlemcili laptopu tam alıyordum ki kart problem verdi, yarına erteledim. Bu bir işaret mi yoksa demeden edemedim Vatan Bilgisayarın %25'lik indirimini görünce
Şimdi şu iki seçenek arasından siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Linkler aşağıda. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ts11hr-609tk-ts11-core-i5-2430m-2.4ghz-6gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57031 bende bundan aldım:)
lenovo alınabilir iyi yakalamışsın indirimi bu seviyede önerilen pclerden 2 tanesi bu asusla lenovo
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
lenovo alınabilir iyi yakalamışsın indirimi bu seviyede önerilen pclerden 2 tanesi bu asusla lenovo
Lenovo'da da servis biraz problemli sanıyorum. Bir de bu ürünlerden ekran kalitesi en iyi olan hangisidir sizce?
sıkıntı her serviste yaşanıyor burda sıkıntı belirtenler oldu memnun olanlarda ekran kalitesi olaran bi fark görmezsin genle itibariyle 2 side güzel pcler kendine göre 2 sinden birini alabilirsin