Bildirim
Son Fısıltı Değişiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gpyi yavaştan metaya alacaklar. -
pek zannetmiyorum ama keşke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hero zaten tek atıyor uzak dursun aman
Bana kalırsa adclerin şimdilik en büyük sorunu Brand, Zyra, Malzahar, MF gibi supportlar. Karşı adc'den değil bu supportlardan dayak yiyorsun resmen. -
Zyra bir nebze zayıfladı nerf'ten sonra da diğerleri konusunda haklısın...
quote:
Orijinalden alıntı: Tonyukuk
gpyi yavaştan metaya alacaklar.
Deme öyle kalbimi hoplatma -
Ben de umutlanmadım değil :)
ADC'ler kötü diye ağlayanlar yavaş yavaş azalır umarım, bi kaç şey daha değişir elbet.
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
quote:
Deme öyle kalbimi hoplatma
legendary gangplank rehberi isteriz. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
quote:
Deme öyle kalbimi hoplatma
legendary gangplank rehberi isteriz.
Röhber bözim öşimiz.
-
Ağlama ile alakası yok bunun. Şuan tüm community adcler in çöp olduğu konusunda hem fikir
quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
Ağlama ile alakası yok bunun. Şuan tüm community adcler in çöp olduğu konusunda hem fikir
+1
riot bu işi damage ile mi halletmeye çalışıyor bilmiyorum ama asıl sorunumuz rengar khazix syndranın adclere hiç olanak sağlamaması neden bunun üstünde durulmuyorda item değişikliklerine gidiyorlar -
Bu konuda bir sorunumuz yok hocam bence de kötü durumdalar ama çoğu oyuncu her kaybettiği oyunu bu sebebe bağlıyor bence o kadar da değil yani...
quote:
Orijinalden alıntı: evaportian
quote:
+1
riot bu işi damage ile mi halletmeye çalışıyor bilmiyorum ama asıl sorunumuz rengar khazix syndranın adclere hiç olanak sağlamaması neden bunun üstünde durulmuyorda item değişikliklerine gidiyorlar
kha rengar nerf yedi,edge of night bufflandı,botrk daha çok sustain+adcler için yeniden dizayn edilcek,armor penet%15 buff alıcak artık bi olanakları olur bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü
quote:
Orijinalden alıntı: evaportian
quote:
+1
riot bu işi damage ile mi halletmeye çalışıyor bilmiyorum ama asıl sorunumuz rengar khazix syndranın adclere hiç olanak sağlamaması neden bunun üstünde durulmuyorda item değişikliklerine gidiyorlar
kha rengar nerf yedi,edge of night bufflandı,botrk daha çok sustain+adcler için yeniden dizayn edilcek,armor penet%15 buff alıcak artık bi olanakları olur bence
Son yamayı kast ediyorsan bugün oynadığım oyunlardan bir kaç kesit hazırlayıp youtubea koyabilirim. Artık rengar khazix görünce ekranımda klavyeyi bırakıyorum
-
quote:
6.17 yamasında attıkları nerfleri geri alsalar çok güzel olacak ama sanmıyorum.O nerfleri aynen yazayım buraya.
TABAN CAN 580 ⇒ 540
W - İskorbüte Çare
BEDEL 60/70/80/90/100 mana ⇒ 80/90/100/110/120 mana
E - Barut Fıçısı
BENİMKİ CAN FIÇININKİ PATLICAN Fıçılara fiziksel hasar verildiğinde Çan Çalma veya Can Emme etkilerinin tetiklenmesiyle sonuçlanan bir hata giderildi
R - Top Salvosu
BEKLEME SÜRESİ 160/150/140 saniye ⇒ 180/160/140 saniye
HASAR 600/840/1080 ⇒ 420/720/1020
Bunlar arasından ulti hasar nerfi çok ağır oldu bence.Yıldırım aldığım halde 100 canlı 6.seviye threshi öldüremediğim oldu.Ulti 11.seviyeye kadar araba minyonu öldüremiyor ve yakında yıldırım kabiliyetinin değişeceğini ve gp ultisi ile çalışmayacağını söylüyorlar.Eğer böyle olursa ben 11.seviyeye kadar kill alınabileceğini sanmıyorum.Umarım güçlendirirler gerçi ben sürekli oynuyorum ama erken oyunda çok güçsüz geliyor bana.Özellikle jayce katarina tarzı herolar karşıma gelince hiçbir şey yapamıyorum.
-
ADClerde oynanabilen çok az şampiyon var.
Jhin, cait, varus, sivir, twich dışındaki ADClerde yüksek Skoda iş yapamıyor. Bunlarında tek işlevi skill setleri ile uzaktan vurabilmeleri.
Geçen sezon bu şampiyonların ikisi ADC olarak bile görülmüyordu.
Adcler çöp diyenleri gerçekten anlamıyorum. Vayne, Cait, Twitch gibi herolarla soloqueda estirenler dolu.
Tankların gücüne karşılık mı yapmışlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X