Şimdi Ara

Son Gök Türk Olarak Çin'den Geri Döndüm! Resimler ve Anılar! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
21.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adımızı dünyaya duyurmaya devam etmeni temenni ederim
  • Abartmayın arkadaşlar p....cu filan ne demek ayıptır
    Şahsen tebrik ediyorum arkadaşım seni... Çok gençsin hemde eğitim süresi içinde dış bağlantılara sahip bir şirket kurup bunu koordinasyonunu sağlamak gerçekten büyük emek ve vakit ister... Okurken nasıl buldun bu vakti merak ediyorum. Mutlaka bir destek yada bu işlere ortak girdiğin, senin adına yürüten birlikte çalıştığın birisi vardır Ama her ne olursa olsun helal olsun tebrik ediyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 28 Mayıs 2008; 19:26:31 >
  • Canım kardeşlerim;

Babam emekli olacağı vakit ben de yeni bir ürün duymuştum inşaat üzerine zaten araştırıyordum ardından Çin'e fuara gittim 2005'te sonra da fabrika ziyaretlerine gittim 40 fabrika gezip iyice öğrendim.

Kuzenimle ortak kurdum. O da bilgisayar mühendisi o da hiç bilmiyordu,yabancı dili de yok.

En başta sıfırdık,ofisimiz bile yoktu,evden yapıyorduk ardından dolandırılınca tecrübesizlikten -(eksi) lere kadar düştük ama sonra çok çalıştık toparladık.

Ben yurtdışına bakıyorum genelde,kuzenim de yurtiçine. Sonra gümrük vs işlerini babam bilir o da emekli olunca bize katıldı.

Daha sonra büyüdük al sat al sat vs 20 tane ürün oldu sonra bir ortakla beraber Endonezya'da bu malın fabrikasını kurduk.

Ama şirket benimdir İto'dan bakabilirsiniz:www.sernak.comwww.plywoodindonesia.comwww.argplywood.comwww.koreanplywood.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Yemekleri beğendin mi bari barış abi

Geçen sefer 7 bu sefer 5 kilo verdim.
  • Aganigi olaylarına girdinmi orda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

Canım kardeşlerim;

Babam emekli olacağı vakit ben de yeni bir ürün duymuştum inşaat üzerine zaten araştırıyordum ardından Çin'e fuara gittim 2005'te sonra da fabrika ziyaretlerine gittim 40 fabrika gezip iyice öğrendim.

Kuzenimle ortak kurdum. O da bilgisayar mühendisi o da hiç bilmiyordu,yabancı dili de yok.

En başta sıfırdık,ofisimiz bile yoktu,evden yapıyorduk ardından dolandırılınca tecrübesizlikten -(eksi) lere kadar düştük ama sonra çok çalıştık toparladık.

Ben yurtdışına bakıyorum genelde,kuzenim de yurtiçine. Sonra gümrük vs işlerini babam bilir o da emekli olunca bize katıldı.

Daha sonra büyüdük al sat al sat vs 20 tane ürün oldu sonra bir ortakla beraber Endonezya'da bu malın fabrikasını kurduk.

Ama şirket benimdir İto'dan bakabilirsiniz:www.sernak.comwww.plywoodindonesia.comwww.argplywood.comwww.koreanplywood.com

Cevabın için teşekkürler kardeşim Allah yolunuzu daimi açık etsin tebrik ederim Aslında benimde buna benzer bi düşüncem var çinle alakalı bir kaç ilgilendiğim şey var fakat nasıl başlıycam kafam karışık Senden tecrübelerini daha geniş şekilde dinlemek isterim

• Baris senin gelisiminle benim gelisimim ayni gibi bende galericilige eski bi arabayla basladim ama simdi baya var gercekten cok cabalamak lazim
  • Süper!

Ne yapıyorsak vatan için! İnşallah bir çok Türk devletine okullar,üniversiteler kuracağım.
  • Yahu adam bir konu açmış,soy kütüğünden mesleğine eleştirmedik şey bırakmamışsınız.
  • Canları sağolsun.
  • Resimler çok hoş hep Çin vs uzakdoğu ülkelerini merak etmişimdir üniversite bitince bende gitmeyi düşünüyorum

Anılar ve paylaşıım için sağol.
  • Çok güzel resimler hepsina baktım Türk arkadaşım. Daha da çok resimler bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Yahu adam bir konu açmış,soy kütüğünden mesleğine eleştirmedik şey bırakmamışsınız.

eee olacak o kadar
  • Ben seni bi yerde ntanıyorum herhalde Evet yaa tanıyorum sen beni tanıyo musun kafam karıştı da...
  • bir soru da benden kendi uluslararası şirketler grubunda neden gmail.com uzantılı mail kullanıyorsun
  • upppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Ben seni bi yerde ntanıyorum herhalde Evet yaa tanıyorum sen beni tanıyo musun kafam karıştı da...

Heralde tanıyorsun Eda.

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

bir soru da benden kendi uluslararası şirketler grubunda neden gmail.com uzantılı mail kullanıyorsun

En güzeli o ya,bir çok şirket bunu kullanıyor. Bizim sitenin ki 5 Mb ama bu Gmail 6 GB.

• olamaz yaa Göktürk niye banlanmisss
  • Ban Yeme Sebebi: Türk Birliği Klübü kurup orada Atatürk'ün sözlerini ve Türk Dünyasından haberleri vermesidir .

http://forum.donanimhaber.com/m_23599501/tm.htm
  • Yine kıytırık bir açıklama ve kilit attılar konuya. Yazık...
    İbrahim tatlısese şerefsiz denilince sınırsız ban atan kişilerden bu beklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lperen -- 30 Mayıs 2008; 18:57:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.