Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

(Son güncelleme 27 Ağustos) Sıfır Golf ile opetten aldığımız ilk yakıttan sonra yolda kaldık. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
364
Cevap
3
Favori
45.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence daha fazla zaman geçmeden iade süreçleri hakkında konuşmaya başlayın.

• hani yakıttan oldugunu düşünüyoruz ama araçtan ise iade şartları nelerdir acaba tüketici heyetine gitmeden?

sorusunu bir sorun bakalım.

• Pompacı benzin yerine mazot koymus olmasın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun hocam. olabilecek şeyler. mekanik aletler sonuçta. kısmet insan hevesle aldığı araçta çıkınca böyle şeyler üzülüyor tabi.

• Büyük ihtimalle suçlu siz çıkacaksınız burası Türkiye. Gücün varsa borunu öttürürsün. Ortadoğu da işler böyle yürüyor. Hani bir ihtimal belki adalete başvursanız şansınız varsa küçük ihtimalde olsa haklı çıkabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektriksel bir arıza gibi geldi bana. Ateşleme etkilenmiş sanki. Silindirlerden biri devre dışı kaldığında Silkeleme olur. Bu araba 3 silindir olduğuna göre 2 silindir ile hiç çalışmamış anlaşılan.

Hayırlı olsun konunun fazla uzayacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford buna güldü :) Şaka tabi geçmiş olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araç e-tsi dsg mi?
    Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Din ile cok alakam oldugunu soyleyemem lakin nazara kesinlikle inanirim. Hayatimda milyon kez test edip onaylamışımdır. Kesinlikle var.

Günahını almak istemem lakin pompacının nazarı değmiş olabilir. Ya da araç tesliminde çalışan bir personelin.

Pompaciya bahşiş verdiniz mi?

Edit: Ya da araç teslimi esnasinda çektiğiniz fotolardan sosyal medyaya foto veya story koyduysaniz kesinlikle kem gözlü akrabalarin işidir. şer yuvasi resmen o instagram alemi.

Nazarda genellikle dallamanın biri gelip vuruyor.Bu motor kaynaklı gibi  

• icemy kullanıcısına yanıt

eTSI ama aynı zamanda DSG. Farklı terimler.

eTSI çünkü elektrikli benzinli. DSG olması vitesten dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

bence daha fazla zaman geçmeden iade süreçleri hakkında konuşmaya başlayın.

• hani yakıttan oldugunu düşünüyoruz ama araçtan ise iade şartları nelerdir acaba tüketici heyetine gitmeden?

sorusunu bir sorun bakalım.

Doğuş Oto veya farklı bir satıcı sanmıyorum ki galeriden çıkardığı arabayı kolayca iade alsın  

• Aklıma bile getirmek istemiyorum bu ihtimalleri :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

eTSI ama aynı zamanda DSG. Farklı terimler.

eTSI çünkü elektrikli benzinli. DSG olması vitesten dolayı.

Elektrikli motorun olduğundan emin olmak için dsg yi eklemiştim

Bu hafif hibrit motorlarda sorun yaşayanlar olduğunu duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 3 Ağustos 2021; 20:59:33 >
  • Öncelikle geçmiş olsun, başka istasyon olsa belki diyeceğim ama maslak opette bilemedim böyle bir sorun…

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt

Sana bedava golf versinler, afgan multecilerin kosarak iran sinirini gecmesi gibi dogus otoya kosarsin

• Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun.

Konudan anlaşıldığı kadarıyla çok iyimsersiniz ve olumsuz düşünmüyorsunuz.

İnşallah mevzunun gidişatı da sizin düşünceleriniz gibi olur, bir an önce gerekli işlemler yapılır ve aracınıza huzurla binebilirsiniz.

• başka istasyondan yakıt almış olsaydınız yine bu durum olacak mıydı acaba? bayiden çıkınca yolda kalan arabalar hiç olmuyor değil, onlarda mı yakıttan arıza veriyor ki  ben arabada sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.

• Geçmiş olsun. Vw alırken bu gibi sorunların sıklıkla yaşanabileceğini hesap etmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellestin -- 3 Ağustos 2021; 21:22:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oncelikle yeni aracıniz hayirli uğurlu kazasiz belasız olsun, en büyük derdiniz de bu olsun..

Makine bu çözülür 2 vida 1 çekiçle canınızı sıkmayın ama sorun gerçekten benzindeyse bize de bilgi verin bari sıfır araç alırsak yanımizda 5 - 10LT Shell Vpower götürelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 3 Ağustos 2021; 21:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun.

Konudan anlaşıldığı kadarıyla çok iyimsersiniz ve olumsuz düşünmüyorsunuz.

İnşallah mevzunun gidişatı da sizin düşünceleriniz gibi olur, bir an önce gerekli işlemler yapılır ve aracınıza huzurla binebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

Evet iyimser olmak gerek diye düşünüyorum. Heves ettik hırs ettik böyle nasip oldu. Şimdi sabretmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

başka istasyondan yakıt almış olsaydınız yine bu durum olacak mıydı acaba? bayiden çıkınca yolda kalan arabalar hiç olmuyor değil, onlarda mı yakıttan arıza veriyor ki  ben arabada sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.

Kesin olarak yakıttan diyemem tabi. Ama galeriden ilk çıkışta benzinliğe kadar sorunsuz gitti. Yakıttan sonra olduğu için şu an şüphe yakıt ile ilgili. Çok anlamamakla birlikte numune alınan yakıt görüntü itibari ile bulanık su gibi duruyor. Yine de sonuç incelemeden sonra belli olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.