Şimdi Ara

Son Güncelleme ile Oyunu bırakma noktasına geldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav arkadaş giden saldırıyor gelen saldırıyor güncelleme gelmeden önce 15 bin kara iksir vardı şimdi vura vura 8-9 bin bandına düştü la böyle biz nasıl gelişecegiz? Yemin ediyorum silecem oyunu bir çare gösterin Ya

%30dan sonra 12 saat veriyor ama öylede çok fazla gidiyor eskiden binayı duvar dışı bırakıp saldırıp giderlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dunsparce -- 23 Aralık 2015; 6:30:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Yav arkadaş giden saldırıyor gelen saldırıyor güncelleme gelmeden önce 15 bin kara iksir vardı şimdi vura vura 8-9 bin bandına düştü la böyle biz nasıl gelişecegiz? Yemin ediyorum silecem oyunu bir çare gösterin Ya

%30dan sonra 12 saat veriyor ama öylede çok fazla gidiyor eskiden binayı duvar dışı bırakıp saldırıp giderlerdi

çare yok adamlar açıkca oynayan oynamayan kapı orda güncellemesi yapmış ben th9 hesapla oynuyorum ama tadi tuzu kalmadı.

• %99 çözüm bulacaklar her yerde herkes isyan ediyor çünkü kayıtsız kalmaları mümkün değil.
  • millet puan düşürmek için boş boş saldırıyor. 10 dk içinde +200 puan ekleniyor.
  • Oyunu sildim şuanda umarım oyun düzelir o zaman geri dönerim

• son 4 günde 1 kişi kupa alabilidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Oyunu sildim şuanda umarım oyun düzelir o zaman geri dönerim

bende kupa dusurmekten gina geldi 900 dusuyorum sabah bakiyorum 1300 dayanmis.millet deli gibi aşağı düşürüyor kupayı millet yana yana ganimet arıyor. göz boyamak içinde sondaları 1 taş ile hizlandirma baslatmislar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölü köyde çıkmama cabası ganimet kasamama durumuna geldim düzeltseler iyi olur
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xActiveXx -- 7 Mayıs 2020; 20:10:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.