Şimdi Ara

Son Günlerde Özellikle İstanbulda 2.El Fiyatlarındaki Sapıtma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi akp ye laf atıyorsunuz diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum devleti ben mi yönetiyorum bana mı laf atsınlar? Durum kötü işte bunu düzeltmek için benim mi elimde daha çok güç var hükumetin mi? bide savunmaya çalışanlar olmuş allah akıl fikir versin. 2 paket kömür 3 paket makarna için düştüğünüz hallere bakın yazık. İnsanda biraz haysiyet olur şeref olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven1127 -- 10 Aralık 2014; 11:35:47 >
  • İkinci elde teklifte bulunmayı ihmal etmeyin. Ben 2005 Yaris için 14buçuk yazdım. 13.4 dediler direkt kabul ettim. Bakımı sigortası filan gelmişti. 12.5 de belki ederdim. Bir çok kişi kurtulmak istiyor daha ziyade. Bence mümkün olduğu kadar teklifte bulunun.
  • Sıfır araç fiyatlarının düşmediği piyasada ikinci el hiçbir zaman düşmeyecektir...

Ne yapsın millet sıfırı 70 bin olan aracın aynısı 1-2 yaşındaki aracı 40 bine mi versin ?

Sıfır fiyatları düşerse zaten otomatik olarak kendiliğinden ikinci elde düşecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

quote:

Orijinalden alıntı: uraltay85

quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

birşeyi unutmayalım. sıfır almak isteseniz 6 ila 15 ay beklemek gerekmiyor mu? işte ikinci elde bekleme olmadığı için fiyatı yüksek çekenler türedi. bedava ev, araba verseler asla kuyruğa girmem, şayet o kuyrukta çok hoş güzel kızlar yoksa .)

hocam neyse ne ama o arabalari alanlar şu andaki fiyattan çok daha ucuza elde ettiler. fiyatlar çok fahiş....

Hocam bi kere senin mantığın yanlış. Adam tekrar araba alacağı zaman da şuan ki piyasa şartlarında alacak. Isterse bedava alsın aldığı fiyat önemli değil. Arabanın 2. Eli hesaplanırken adam kaça almış kaça Satıyor diye hesaplanmaz. Şu an Arabanın 0 Değeri neyse ona göre hesap yapılır belirli bir Yıpranma Payı yani Arabanın durumuna göre tekrardan bir rakam çıkarılır. Benim uyuz Olduğum Arabasına adam 50.000 Demiş 0'ı daha ucuz. Malum şu an indirimler var adam 5 ay önceki yüksek rakamlara göre hesap yapılıyor. 2. El en eski 2013 kasa bir sportback alayım dedim 0'nı alsam daha ucuza alıyorum :)))) 2. Ellere göre. Ama şuna Katılıyorum rakamlar ederinden yüksek rakamlara satılıyor şu an

hocam onlarin mantigina gore yazdim. sifir aractan fazla yazmak ne demek allasen :) ustelik 15-20bin km yapmis bakima girmis kafadan 1500tl deger kaybina girmis. yoluncak kaz ariyorlar. ozellikle vw de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 70.000 e almış ama şu an 0'ı 40.000 TL ise 40.000'e verse bile komik olur işte. Ha 20.000 e almıştır kur yükselmitşir, Ötv atıyorum 2 kat olmuştur. Ha o zmaan 40.000 e de vermezsin. Ona bir şey demem ama 0'ından pahalı veya aynı rakama yazarsan 1 senelik arabayı komik oluyor o zaman da :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.500 tl ne demek. :) git 0 al vallahi :) düşünsene adan 3.000 km de Satıyor arabayı. Neden sence ? Arabada sıkıntı var da ondan. Alırken bile tereddüte düşecen acaba arabada bir sıkıntı var mı diye. Sonuçta kullanılmış mal. Içinde sıçmış mı kusmuş mu belli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.