Şimdi Ara

son günlerin en iyi filmi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    turk ve yabancı ayrı ayrı

• ghost rider olmadığı kesin
  • The Number 23 ve The Pursuit Of Happyness iyi filmler.Yarın Robert De Niro'nun filmi Kirli Sırlar geliyo o da güzele benziyo
  • piyasada herzamanki gibi izlenecek kalitede bir Türk filmi olduğunu düşünmüyorm, yabancılardan ise 23 ve umudunu kaybetme
  • Son günler derken?
    (Biraz eskidi bu film ama...)
    Yabancı Film :Kanlı Elmas

Türk Filmi:En son Polis'i izledim ve ''Polis filmine gitmeyin'' diye topik açtım.Yani son zamanların iyi filmi olarak birşey söyleyemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syseditenes -- 11 Mart 2007; 12:53:25 >
  • 300 gelio 300...
  • bak 300 geliiiyo bide senin dedigin ulkeye gore deisir turkiyede mi abd demi onuda dusunmek lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matt demon ve Angelinanın filmi Güzele benziyor
  • The Number 23 bence güzeldi...Basrollerini Rober De Niro,Matt Damon ve Angelina Jolie nin oynadıgı Kirli Sırlarda güzele benziyor..
  • 16 martta 300 geliyo
  • Kesinlikle The Prestige. Senaryosuyla, oyunculuklarla son zamanlarımın degil son yıllarımın en iyi filmlerinden biri.
  • Kanlı Elmas
  • walla şu ıspartalılara çok merak ediyorum... güzel olcak... 2 tande davetiyeyi koydum şimdiden ohhh... yarasın :)
  • the prestige
  • cumaya konak pierden 6 kişilik yer aldım bile ıspartalılar için
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake.eren

The Number 23 bence güzeldi...Basrollerini Rober De Niro,Matt Damon ve Angelina Jolie nin oynadıgı Kirli Sırlarda güzele benziyor..

the good shaephard yalnış yazmış olabılırım kirli sırlar filmi hiç güzel değil saçmasapan bi ajan filmi içinde ajanlıkla ilgili bişey yok.tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.