Şimdi Ara

Son İNDİRİM SAT/TAK Sıfırdan Farksız KROM Z5 Premium 4K Ekran. Nokta kusursuz. SONY EURASIA garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1500 1600 teklif edecek arkadaşlar gidin lütfen z5 bakının. Sıfırdan farksız cihazımı z5 parasına verecek değilim. Ne siz beni uğraştırın ne de ben sizi üzeyim. Kalkıp bana çizilmiş ezilmiş paralel ithalat grey garantili cihaz fiyatları ile gelip bunun fiyatı budur demeyin. Mantıklı pazarlık tekliflerine her zaman açığım fakat ölücüler lütfen ölün de kurtulalım. Özel hayatınız beni ilgilendirmiyor. Abuk subuk sebeplerle pazarlık etmeyin lütfen terslerim.

Selam arkadaşlar

Yeni cihaz aldığım için sony cihazımı satılığa çıkartıyorum. Benim teknoloji hastalığımdan kaynaklı

3 aylık cihazdır. alındığı gün ekrana ve arkaya temper cam takıldı, ve hep silikon ile kullanıldı. Beni bilen bilir zaten ne kadar titiz olduğumu bu konularda.

Kulaklığı ve otg kablo hiç kullanılmadı. Kutusunda poşetlerine kadar duruyor. Evkurdan 2800 tl lik faturası mevcut. SONY EURASIA Garantili bu yüzden ne olduğu belirsiz ithalatçı garantili cihazlarla karıştırmayınız.

Cihaz REV3 ve hiç bir sony kronik sorunu cihazda bulunmamakta. android 6 güncellemesini aldı ve otadan yeni gelen update yapıldı.

Cihaz için fiyatım 1850 TL. Nakit satılıktır, nakitte az bir ikram yaparım ama bana kalkıp da komik rakamlar teklif etmeyin lütfen. YA DA üste nakit alabileceğim cihazlarla takas olur. Takas fiyatım 2000 TLdir.

Cİhaza ait resim eklemiyorum. Resim isteyen arkadaşlar bana pm atarak whatsapp için numaramı alabilirler. resimleri whatsapptan atacağım. buraya yüklemekle uğraşamam.

cihaz aydın söke elden satılıktır. diğer illere önce havale sonra kargo yapılır. dileyen çalıştığım okuldan hafta içi saat 5 e kadar gelip cihazı teslim alabilir. okul detayını pm ile iletirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 21 Nisan 2016; 1:00:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.