Şimdi Ara

Steam Oyunları SATIŞI [İNAKTİF]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
14
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Önemli Güncelleme: Bir Süre için oyun satışları Bitmiştir!

HIZLI İLETİŞİM İÇİN STEAM ID: badruletr

Hazırda bekliyor:

Artık Twitterdayım: 84DRuLe
    twitter üzerinden yapılacak yarışmalar, etkinlikler,bu hediye ve etkinliklerde kazananlar ve stoklarda bulunan oyun fiyatları ve güncel oyun fiyatlarını paylaşacağım

Selam arkadaşlar.

Steamde istediğiniz oyunu size steam shop fiyatlarından %75 varan indirimle sağlayabilirim.

Örnek olarak: Left 4 Dead 2 oyunu shopta 19.99 dolarken size 15 tl ye kadar temin edebiliyorum.
    CS:GO 14.99 dolarken size 18 tl ye kadar temin edebilirim.
    Serious Sam 3:BFE store da 39.99 dolarken size 21 TL ye temin edebilirim.
    MW3 shopta 69.99 dolarken size 54 TL ye varan fiyatlarla temin edebilirim.

Oyunlarda indirim oranları oyunların daha önceki gördükleri indirimler, resellerların fiyatları, oyunların popülaritesi ile orantılı olarak en yüksek %75, en düşük %20 indirimle sizlere sunabilirim.

Oyunlar STEAM GIFT olarak alınacak ve size gönderilecektir.

Banka havalesinin yanında, paypal ödemesi de kabul etmekteyim.

Önce havale ya da paypal gönderiminin ardından istediğiniz oyunu size alıp gönderiyorum.

Beni Steam üzerinden ekleyerek daha rahat ulaşabilirsiniz.

Güven konusunda sıkıntı yaşayacaklar profilimdeki dükkanımı ve referanslarımı inceleyebilir
    ayrıca
    BilgeOyuncu Trade Genel sorumlusu olduğumu da belirtirim.
    2 yıldır hem dünya çapında hem de Türkiye'deki oyuncularımıza uygun fiyattan TF2 itemleri sağlıyorum. Sourceop sitesinde rep konum mevcuttur.

Steam id: badruletr

29 Ocak Hediye "Serious Sam 3:BFE" çekiliş konusu ve kazananlar için TIKLAYINIZ!
    13 Şubat Nuclear Dawn ve CS:Complete pack çekilişi ve Kazananları için TIKLAYINIZ
    Duruma göre bu hediye çekilişlerini çeşitli oyunlar ile haftalık ya da aylık olarak düzenleyeceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 15 Temmuz 2013; 12:13:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Modern warfare 3 veya blackops 2 ne kadar? Ayrıca gabe newel bağ komsunuz mu nasıl indirimli? (krismis indirimnde mi aldınız hani kaynağı bilirsek güven artar. ucuz etin yahnisi yenmez ama kampanya ile indirimli etin yenir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

Modern warfare 3 veya blackops 2 ne kadar? Ayrıca gabe newel bağ komsunuz mu nasıl indirimli? (krismis indirimnde mi aldınız hani kaynağı bilirsek güven artar. ucuz etin yahnisi yenmez ama kampanya ile indirimli etin yenir )

Selam şüphelenmeniz gayet doğal ama bu satıştan kaar elde etmeyeceğim. Sebebine gelirsek, şudur:

3200 saattir Team Fortress 2 oyununda takasçıyım. sürekli alır satarım ve çantam artık nakite çeviriliyor. bunu anahtar ve kulaklık satılışı ile yapıyorum normalde. ama çantamı daha hızlı nakite çevirebilmek için, böyle bir yönteme başvurdum. oyunları size tf2 backpackimdeki anahtarlarımla alıp, steam gift olarak göndereceğim. zaten 2011 den beri bu satışları yapmaktayım. BilgeOyuncu takas serverlarına giren beni mutlaka tanır, bazı müşterilerim 1000 tl lik tf2 eşyaları satın aldı benden yeri geldi. Bu yüzden güven konusunda referansım BilgeOyuncu serverlarıdır.

tf2 çantama bakarak durumu daha rahat anlayabilirsiniz.
    http://backpack.tf/id/badruletr

anlayacağınız burada hem çantamı nakite çevirebilmek hem de kredi kartı vs ile oyun alamayan arkadaşlara daha ucuz oyun temin etmek için satış yapıyorum.

Uzun zamandır donanımhaber üstünden ve Steam üzerinden konumda da bahsettiğim üzere satış ve pazarlama yapıyorum. Potansiyel müşterilerime, ne kadar sabırlı ve sebaatli davranacağımı bilirim :)

sorduğunuz oyunların fiyatlarına gelirsek:

black ops 2 shopta 59.99 dolarken size 90 liradan başlayan fiyatlarla bulabilirim.

modern warfare 3 ise shopta 69.9 dolarken size 85 tl den ayarlayabilirim.

istenilen oyuna göre indirim oranı değişiklik gösteriyor. bu yüzden maximum %50 ye kadar bulabiliyorum bazı oyunlarda ise bu %30 ya da%20 ye düşebiliyor.

iyi günler, umarım size uygun bir cevap verebilmişimdir. Bu arada Hayırlı Kandiller :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 23 Ocak 2013; 23:13:33 >

• quote:

Modern warfare 3 veya blackops 2 ne kadar? Ayrıca gabe newel bağ komsunuz mu nasıl indirimli? (krismis indirimnde mi aldınız hani kaynağı bilirsek güven artar. ucuz etin yahnisi yenmez ama kampanya ile indirimli etin yenir )

Sen de oynasaydın tf2yi bu soruyu sormazdın.Badrule tf2de türk serverlarında herkesin tanıdığı güvendiği birisi kesinlikle dolandırma olmaz zaten önceden bir çok kişiye key satışı yaptı havale ile.Bu kişiye güven diye burada ağlayacak değiliz bir yerimizi yırtacak değiliz elbette ama birisi sorsa badrulea kim kefil olur diye adım gibi eminim ki tf2 de badrule a kefil olacak 50 100 kişi garanti var...:))
  • Arkadaşa her türlü güvenebilirsiniz, indirimin sebebini zaten açıklamış ama bende eklemek istiyorum. Team fortress 2 dünyası çok geniş bir dünya, bu dünya sadece oyunla sınırlı değil bu dünyanın büyük bir bölümü ticaret üzerini kurulu. Oyundaki bazı eşyalar(anahtar,kulaklık gibi) gerçek paralara rahatlıkla satılabiliyor, ayrıca bir çok steam oyunu da bu anahtar ve kulaklıklarla normalden biraz ucuza alınabiliyor. Mustafa'nın amacı daha hızlı satış yapabilmek anladığım kadarıyla. Bu yüzden anahtarları tek tek satmak yerine bu anahtarlarla istediğiniz oyunu alıp size piyasa fiyatından aşağısına vermek, iki taraflı bir kazanç, hem kendisi daha hızlı satış yapmış olacak hemde siz oyunu ucuza getirmiş olacaksınız. Karışık oldu gibi ama korkulacak yada çekinecek bir durum yoktur.

Hayırlı işler Mustafa.
  • enteresanmıs her ne kadar mw3 vs kutuluya yakın fiyatla olsa mesajım bulunsun almak istediklerim oldukca önce size sorarim inş.
  • quote:

enteresanmıs her ne kadar mw3 vs kutuluya yakın fiyatla olsa mesajım bulunsun almak istediklerim oldukca önce size sorarim inş.

tabii ki her zaman beklerim ve yardımcı olurum. bu piyasada oyunların en düşük fiyattan satıcılarına ulaşmaya çalışıyorum. size söylediğim fiyatlar üstünkörü bir araştırma ile bulunmuş fiyatlar. yani bir ihtimalle biraz araştırırsam daha düşük bir fiyattan bulabilirim diye düşünüyorum. ki kesin bir müşterim çıktığında oyunları en düşük fiyattan bulma garantisi de veriyorum :)

iyi günler

@cattivo-gmr ve @amroth

arkadaşlar olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim

• chivalry medieval warfare steam kodunu ne kadar temin edebilirsin hocam 12.49 dolar şuan steamde paypal ile ödemeyi yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

chivalry medieval warfare steam kodunu ne kadar temin edebilirsin hocam 12.49 dolar şuan steamde paypal ile ödemeyi yaparım

hocam araştırmalarım 15 tl gösteriyor.

• Arkadaş vasıtasıyla Cs aldım. Gayet hızlı ve sorunsuz bir şekilde alışverişimizi tamamladık. Eyvallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Arkadaş vasıtasıyla Cs aldım. Gayet hızlı ve sorunsuz bir şekilde alışverişimizi tamamladık. Eyvallah :)

Çok teşekkür ederim güle güle oynayın hocam

• BaDRuLe arkadaşa çok teşekkürler, kendisi çok yardımcı oldu. Sayesinde güzel bir indirimle (yaklaşık %45) Sleeping Dogs u aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woofer5353 -- 28 Ocak 2013; 18:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woofer5353

BaDRuLe arkadaşa çok teşekkürler, kendisi çok yardımcı oldu. Sayesinde güzel bir indirimle (yaklaşık %45) Sleeping Dogs u aldım.

hayırlı olsun hocam. çok teşekkür ederim güle güle oynayın diğer bahsettiğiniz oyunları da gözlem listemde tutuyorum. eğer sizin belirttiğiniz fiyatlardan bulabilirsem size haber vereceğim bir kaç gün içinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 28 Ocak 2013; 18:34:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Orijinalden alıntı: Woofer5353

BaDRuLe arkadaşa çok teşekkürler, kendisi çok yardımcı oldu. Sayesinde güzel bir indirimle (yaklaşık %45) Sleeping Dogs u aldım.

hayırlı olsun hocam. çok teşekkür ederim güle güle oynayın diğer bahsettiğiniz oyunları da gözlem listemde tutuyorum. eğer sizin belirttiğiniz fiyatlardan bulabilirsem size haber vereceğim bir kaç gün içinde :)

Alıntıları Göster
    Tamam hocam çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woofer5353 -- 28 Ocak 2013; 18:29:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Selam arkadaşlar.

Steamde istediğiniz oyunu size steam shop fiyatlarından %50 varan indirimle sağlayabilirim.

Örnek olarak: Left 4 Dead 2 oyunu shopta 19.99 dolarken size 15 tl ye kadar temin edebiliyorum.
    Ya da CS:GO 14.99 dolarken size 18 tl ye kadar temin edebilirim.

Oyunlar STEAM GIFT olarak alınacak ve size gönderilecektir.

Banka havalesinin yanında, paypal ödemesi de kabul etmekteyim.

Önce havale ya da paypal gönderiminin ardından istediğiniz oyunu size alıp gönderiyorum.

Beni Steam üzerinden ekleyerek daha rahat ulaşabilirsiniz.

Güven konusunda sıkıntı yaşayacaklar profilimdeki dükkanımı ve referanslarımı inceleyebilir
    ayrıca
    BilgeOyuncu Trade Genel sorumlusu olduğumu da belirtirim.
    2 yıldır hem dünya çapında hem de Türkiye'deki oyuncularımıza uygun fiyattan TF2 itemleri sağlıyorum. Sourceop sitesinde rep konum mevcuttur.

Steam id: badruletr

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hocam tel kontör ile olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: konays

Hocam tel kontör ile olurmu

telefon kontörü ile ne yazık ki satış yapmıyorum :(

• heroes VI gold ne kadar olur?
  • Fm 13 için de bir fiyat alayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

heroes VI gold ne kadar olur?

bahsettiğiniz oyunu anlayamdım ne yazık ki :(

bahsettiğiniz might and magic heroes VI gold ise ; shopta 40 dolar, size temin edebileceğim fiyat 57 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 28 Ocak 2013; 19:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Fm 13 için de bir fiyat alayım :)

steamde 44.99 dolar gözüküyor.

temin edebileceğim fiyat ne yazık ki 70 tl. bu oyun için 2 adet reseller mevcut. bir tanesi 81 tl istiyor shopla aynı fiyata.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.