Şimdi Ara

Steam Oyunları SATIŞI [İNAKTİF] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
14
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben biraz daha bekliyim ama ilk buraya bakıcam yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Ben biraz daha bekliyim ama ilk buraya bakıcam yine

tamamdır mutlaka beklerim. oyunlar bana sipariş verildiğinde o andaki en uygun satıcıyı arıyorum. eğer denk gelirse sizin alacağınız zaman belki daha ucuza bile bulabilirim.

iyi günler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mesajım burda dursun hocam yakın zamanda lazım olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

mesajım burda dursun hocam yakın zamanda lazım olabilirsin

• Mesaj dursun döneceğim ben buraya.
  • Arkadaş 10 Dolarlık Oyunu 4,5 Liraya Temin Etti Çok Dürüst Bir Satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

Arkadaş 10 Dolarlık Oyunu 4,5 Liraya Temin Etti Çok Dürüst Bir Satıcı

Güle güle oynayın, teşekkür ederim yorumunuz için

• Hocam mesajım bulunsun yakın zamanda alısverıs yapmayı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Hocam mesajım bulunsun yakın zamanda alısverıs yapmayı dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Aklımda suan cs:go var fiyat 18 tl dimi ? ona göre bir kaç güne almayı düşünürüm
  • quote:

quote:

Arkadaş 10 Dolarlık Oyunu 4,5 Liraya Temin Etti Çok Dürüst Bir Satıcı

Güle güle oynayın, teşekkür ederim yorumunuz için

40$lık Oyunu 21TLye Temin Edebiliyorsa Ben Bu İnsana Bir Alkış İstiyorum [Alkış.Gif] Alkış Gifini Bulamadım

• quote:

quote:

quote:

Aklımda suan cs:go var fiyat 18 tl dimi ? ona göre bir kaç güne almayı düşünürüm

evet şu anda bir satıcıdan 18 tl ye temin edebiliyorum(tek satıcıdan). ama sizin alacağınız gün için bu fiyat değişebilir. %30 ihtimal düşebilir, %70 ihtimal ise 24 tl ye çıkabilir. ama garanti veriyorum 24 tl den yukarıya olmaz. çünkü şu anda tek satıcıdan 18 tl ye alabiliyorum. diğer satıcılar en düşük 24 tl den bahsediyorlar :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet şu anda bir satıcıdan 18 tl ye temin edebiliyorum(tek satıcıdan). ama sizin alacağınız gün için bu fiyat değişebilir. %30 ihtimal düşebilir, %70 ihtimal ise 24 tl ye çıkabilir. ama garanti veriyorum 24 tl den yukarıya olmaz. çünkü şu anda tek satıcıdan 18 tl ye alabiliyorum. diğer satıcılar en düşük 24 tl den bahsediyorlar :(

tamam aklımda bulunsun

• Mesajım bulunsun alışveriş yapmayı düşünüyorum
  • Hocam aslında tutulan oyunların fiyat listesini steam fiyatıyla karşılaştırmalı olarak koysan senin için daha faydalı olur fiyatı görince şevke gelir insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssametalkis

Hocam aslında tutulan oyunların fiyat listesini steam fiyatıyla karşılaştırmalı olarak koysan senin için daha faydalı olur fiyatı görince şevke gelir insanlar

düşünmüyor değilim aslında böyle bir şeyi :) bu gece gibi ortalama bi liste yapıp koyabilirim. teşekkürler öneri için

• Mustafa Abi (Badrule) Daha Önce 10Dolarlık Oyunu 4.5Tlye Temin Etti Çok Mutlu Oldum

Daha Sonra ETS2 (Euro Truck Simulator 2) 39.99 Dolarken Bana Sadece 21TLye Temin Edebileceğini Söyledi Ama Şöyle Bir Sorun Vardı Satıcı Oyunu Satmış Ve İlanı Kapatmamıştı ... Neyse Badrule Abim Nerden Bulduysa Baya Aradı Ama Bu Sefer 24Tlye Buldu (Oyundan Sadece 1 Tane Kalmış Çok Şanslıyım )

Param Yoktu Yani Oyun Satılırsa Ortada Kalırdım Oyunu Alıp Enventerinde Sakladı Ve Bu Gün Parayı Teslim Ettim Paypaldan Ve Oyunu Aldım (Normalde Böyle Bir Şey Yapmaz Ama Kesin Alcam Dediğim İçin )

Not: Bizzat Konuşmaları İzledim 1Lira Bile Kâr Koymuyor... GERÇEKTEN HELAL OLSUN

Hala Bu Adama Güvenmiyorsanız Gidin Kendinizi Camdan Atın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mustafa Abi (Badrule) Daha Önce 10Dolarlık Oyunu 4.5Tlye Temin Etti Çok Mutlu Oldum

Daha Sonra ETS2 (Euro Truck Simulator 2) 39.99 Dolarken Bana Sadece 21TLye Temin Edebileceğini Söyledi Ama Şöyle Bir Sorun Vardı Satıcı Oyunu Satmış Ve İlanı Kapatmamıştı ... Neyse Badrule Abim Nerden Bulduysa Baya Aradı Ama Bu Sefer 24Tlye Buldu (Oyundan Sadece 1 Tane Kalmış Çok Şanslıyım )

Param Yoktu Yani Oyun Satılırsa Ortada Kalırdım Oyunu Alıp Enventerinde Sakladı Ve Bu Gün Parayı Teslim Ettim Paypaldan Ve Oyunu Aldım (Normalde Böyle Bir Şey Yapmaz Ama Kesin Alcam Dediğim İçin )

Not: Bizzat Konuşmaları İzledim 1Lira Bile Kâr Koymuyor... GERÇEKTEN HELAL OLSUN

10 dolarlık hangi oyunu aldın? merak ettim benim paypalda da 4,5 lira var ben de alırım belki

• quote:

Orijinalden alıntı: wizardofozz

quote:

Mustafa Abi (Badrule) Daha Önce 10Dolarlık Oyunu 4.5Tlye Temin Etti Çok Mutlu Oldum

10 dolarlık hangi oyunu aldın? merak ettim benim paypalda da 4,5 lira var ben de alırım belki

Sanctum Aldım Arkadaşa İstersen Birsürü Oyun Var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssametalkis

Hocam aslında tutulan oyunların fiyat listesini steam fiyatıyla karşılaştırmalı olarak koysan senin için daha faydalı olur fiyatı görince şevke gelir insanlar

düşünmüyor değilim aslında böyle bir şeyi :) bu gece gibi ortalama bi liste yapıp koyabilirim. teşekkürler öneri için

Ne demek bundan sonra oyunları senden alıyoruz korsan olayını yenmek lazım artık buda bi nevi korsanlık gibi gerçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.