Şimdi Ara

[Son İndirim]Satılık Samsung Galaxy Nexus Türkiye Cihazı+ekstra orjinal Pil+Orjinal şarj istasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar cihaz aveadan alınma (simkilidi yok tüm operatörlerle kullanılabilir)2400 küsür liralık faturası var yani Türkiye cihazı,2 ay önce garantisi bitmiş ama Tr cihazı olduğunu resimlerdeki telpa etiketinden de görebilirsiniz,pasaport kayıtlı ya da kopya IMEI li cihazlarla karıştırılmasın lütfen.

yanında ebayden aldığım orjinal ürünler satan bu satıcıdan(çoğu kişi bu satıcıdan batarya alır)
    1 adet extended battery orjinal-Tek başına 70-80 lira civarı tutuyor
    1 extended battery cover orjinal (çok az daha kalın olan batarya için arka kapak)
    1 adet TPU kılıf
    1 adet resimdeki sert kılıfhttps://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=http://images.gittigidiyor.com/6409/Samsung-Galaxy-Nexus-i9250-0-4-mm-Kilif-2xFilm__64096131_6.jpg&t=67999999&size=1&bound=2&border=0&resolution=0&overrides=240
    2 adet ekran koruyucu 1.kalite
    kutu+orjinal şarj aleti +orjinal kulaklık

Cihazı forumdan aldım sıfır idi alan kişi aynı gün one x görmüş ve onu almış heves işte .
    Hiçbir sorunu yok bana geldiği gün gibi cihaz ilk günden beri kılıfla ve ekran koruyucuyla kullanılmıştır.Gözle görünür bir darbe çizik vesaire yoktur.Sıfır temizliğindedir.İsteyen izmirde görerek de alabilir.

istediğim fiyat 750>725>700>SATILSIN 650 Oldu TLdir.Resimler en kısa zamanda eklenecektir şu anda çalıştığım için ekleyemdim
    saygılarımla
    NOT:FOTOGRAFLARDAKI ZAMAN ETIKETINE BAKMAYINIZ SAATI AYARLANMAMIŞ FOTOGRAF MAKINESININ O NEDENLE ŞUBAT AYI GİBİ GÖSTERİYORRESIMLERI 12-06-2013 01:10 da ÇEKTİM
     [Son İndirim]Satılık Samsung Galaxy Nexus Türkiye Cihazı+ekstra orjinal Pil+Orjinal şarj istasyonu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 21 Haziran 2013; 6:23:53 >

• +cihaz hiç düşmemiştir.Darbe vesaire almamıştır.
  • PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellborn7

PM

cevaplandı
  • takas?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

takas?

düşünmüyorum hocam
  • satılmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.