Şimdi Ara

SON KARAR ANI: Lenovo-Toshiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar media marktta Lenovo N200TYBATK 799 YTL- Toshiba L40 14H 849 YTL. İkisi de hemen hemen aynı sistem özelliklerine sahip. Donanım olarak lenovo bluetooth, parmak izi ve card reader, web cam üzerinde olmakla avantajlı. Ancak toshiba kendi tecrübemle de taş gibi olarak kanıtlanmış olarak hazfızamda yer etmiş.

Buradan da başka yerden de okudum Lenovo da iyi marka imiş. Memnunları hayli fazla. Zaten bundan dolayı sormam gerekti ki birbirlerine bu kadar yakın olan iyilikte cihazdan hangisini tercih etmeli diye.. Şimdiden sağolun.

• Merak etme Lenovo(IBM) kullandıktan sonra Toshiba'nın taş olmadığını anlayacaksın =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

Merak etme Lenovo(IBM) kullandıktan sonra Toshiba'nın taş olmadığını anlayacaksın =)
    Bence toshibadan şaşma ikinci el seçeneği de önemli sorundur. Yarın elden çıkarıp başka seçenek almak istediğinde bu anlaşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakka

Bence toshibadan şaşma ikinci el seçeneği de önemli sorundur. Yarın elden çıkarıp başka seçenek almak istediğinde bu anlaşılır.

Alıntıları Göster
    Ben de bir toshiba kullanıcısı oalrak toshiba yı önerebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

Ben de bir toshiba kullanıcısı oalrak toshiba yı önerebilirim..

Alıntıları Göster
    Lenovo kampanyalarla piyasayı sallıyor. ileride sony den sonra ikinci sırada tercih edileceğini düşünüyorum. dizaynı, kullnışlılığı, sessiz çalışması, ısınmaması, ekran kalitesi, dayanıklılığı, içerdiği faydalı lenovo yazılımları, parmak izi okuma güvenliği v.s ile diğer markaları yolda bırakır. üstelik IBM destekli driver yazılım.
    başlıklara bakın bakalım migros binlerce lenovo sattı sorun ne kadar çıkmış.
    almadan önce iki ay arştırdım. o kadar para veripte sorunlu bi cihaz almaktan korktum. ama şimdi zevkle ve memnuniyetle evde her akşam kullanıyorum. migros taki kampantadan 999ytl/12 taksite aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eroglu05

Lenovo kampanyalarla piyasayı sallıyor. ileride sony den sonra ikinci sırada tercih edileceğini düşünüyorum. dizaynı, kullnışlılığı, sessiz çalışması, ısınmaması, ekran kalitesi, dayanıklılığı, içerdiği faydalı lenovo yazılımları, parmak izi okuma güvenliği v.s ile diğer markaları yolda bırakır. üstelik IBM destekli driver yazılım.
    almadan önce iki ay arştırdım. o kadar para veripte sorunlu bi cihaz almaktan korktum. ama şimdi zevkle ve memnuniyetle evde her akşam kullanıyorum. migros taki kampantadan 999ytl/12 taksite aldım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eroglu05

+1905.Hayırlı olsunGüle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

quote:

Orjinalden alıntı: eroglu05

+1905.Hayırlı olsunGüle güle kullan.

Alıntıları Göster
    eski bir toshiba yeni bir lenovo kullanıcısı olarak bence LENOVO sadece ekran kalitesi bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 16 Mart 2008; 17:01:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yeni bir toshiba kullanıcısıyım bilgisayarımdan memnunum ancak lenovo özellikle ofis amaçlı kullanıcılar için çok sade ve sağlam modeller üretiyor. yeni çıkan x300 ün fiyatı düştüğü an bir tane almayı düşünüyorum açıkçası toshibanın şarj aleti bile nerdeyse bir kilo hergün kolum ağrıyor bilgisayarı evle ofis arası taşımaktan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

bende yeni bir toshiba kullanıcısıyım bilgisayarımdan memnunum ancak lenovo özellikle ofis amaçlı kullanıcılar için çok sade ve sağlam modeller üretiyor. yeni çıkan x300 ün fiyatı düştüğü an bir tane almayı düşünüyorum açıkçası toshibanın şarj aleti bile nerdeyse bir kilo hergün kolum ağrıyor bilgisayarı evle ofis arası taşımaktan .
    karar senınnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

karar senınnn

Alıntıları Göster
    Diğerini denemedim zaten sadece bir tane diz üstü bilgisayarım oldu o da Lenovo. Gayet memnunum bilgisayarımdan.

Bütün bilgisayarlarda sorun yaşayabilirsiniz. Elektronik eşyada problem yaşanması doğaldır. Ancak önemli olan serviste problemin çözülüp çözülmediği ve ilgilenip ilgilenilmediğidir. Bu konuda da Lenovo ile ilgili forumdan okuduğum kadarıyla problemin hemen çözüldüğüyle ilgili konuşmalar vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ok4nunal

Diğerini denemedim zaten sadece bir tane diz üstü bilgisayarım oldu o da Lenovo. Gayet memnunum bilgisayarımdan.

Bütün bilgisayarlarda sorun yaşayabilirsiniz. Elektronik eşyada problem yaşanması doğaldır. Ancak önemli olan serviste problemin çözülüp çözülmediği ve ilgilenip ilgilenilmediğidir. Bu konuda da Lenovo ile ilgili forumdan okuduğum kadarıyla problemin hemen çözüldüğüyle ilgili konuşmalar vardı.

Alıntıları Göster
    quote:

Bu arabamıki 2. el seçeneğini düşünüyorsun anlamadım
    Zaten bugüm 1000$ verdiğin cihaz seneye Sıfır'ı varsa piyasada 500$ sen kaça satmayı planlıyorsun bu durumda

Kendinize bir sorun neden Toshiba
    Lenovo neden 2. eli yok dediniz.(2.elde IBM olarak baksaydınız görürdünüz T serisinin hala kaça satıldığını)

Bu bilgisayar Otomobil değil
    İşlemci aynı
    Ekran Kartı aynı
    Ram aynı
    Hdd aynı
    Lcd panel aynı
    O zaman önce gider fiyat'ına sonrada servis kalitesine bakılır.
    Sonuç Lenovo çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: alp_o

quote:

Bu arabamıki 2. el seçeneğini düşünüyorsun anlamadım
    Zaten bugüm 1000$ verdiğin cihaz seneye Sıfır'ı varsa piyasada 500$ sen kaça satmayı planlıyorsun bu durumda

Kendinize bir sorun neden Toshiba
    Lenovo neden 2. eli yok dediniz.(2.elde IBM olarak baksaydınız görürdünüz T serisinin hala kaça satıldığını)

Bu bilgisayar Otomobil değil
    İşlemci aynı
    Ekran Kartı aynı
    Ram aynı
    Hdd aynı
    Lcd panel aynı
    O zaman önce gider fiyat'ına sonrada servis kalitesine bakılır.
    Sonuç Lenovo çıkar

Alıntıları Göster
    Lenovo (ıbm) i seçerdim kesinlikle.
    bence toshibadan çok daha kalitali makina..zaten ismi yetiyor. eminimki toshiba diyenler çok olacaktır lakin lenovo yu kullanan anlar. IBM den söz etmeye gerek yok sanırım.. toshibanın ülkemizde fazla abartıldığı kanısındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberturk54

Lenovo (ıbm) i seçerdim kesinlikle.
    bence toshibadan çok daha kalitali makina..zaten ismi yetiyor. eminimki toshiba diyenler çok olacaktır lakin lenovo yu kullanan anlar. IBM den söz etmeye gerek yok sanırım.. toshibanın ülkemizde fazla abartıldığı kanısındayım.

Alıntıları Göster
    ben de lenovo n200 kullanıyorum ve üstünden neden hiç ama hiç bir yerinde ibm yazmadıgını merak ediyorum
    ses kalitesi önemliyse lenovo pek iş yapmıyor ama kalite anlamında çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

ben de lenovo n200 kullanıyorum ve üstünden neden hiç ama hiç bir yerinde ibm yazmadıgını merak ediyorum

Alıntıları Göster
    bende r40e (ekranın sağ alt köşesinde bu yazıyor sanırım model numarası bu) kullanıyorum.sadece internete girmek için kullanıyorum ve bana yetiyor.alındığı yıl 2005ti sanırım tam hatırlamıyorum.ancak bu zamana kadar hiç teknik servise gitmedim.sadece yedek ram taktım o kadar.ne ısınma problemi ne başka bir şey.kesinlikle ıbm öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

amerikan ibm in bilgisayar kısmı çin lenovo tarafından satın alınmıştır.artık ibm isminde laptop üreticisi yoktur.marka yeni ismi ile devam etmekte üretime.

yıllardır ibm thinkpad in çeşitli modellerini kullanan biri olarak söyleyebilirim,piyasada ibm(lenovo) den pratiklik,saglamlık,güvenilirlik açısından daha üstün bir laptop markası yoktur.yeni çıkan lenovo n serilerinden kullanmadım,fakat yinede lenovo yu tavsiye ederim.toshiba nın türkiyedeki özelliklede istanbuldaki servislerinin saç baş yoldurttugunu da hatırlatalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JACK_RUSSEL -- 17 Nisan 2008; 18:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JACK_RUSSEL

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

amerikan ibm in bilgisayar kısmı çin lenovo tarafından satın alınmıştır.artık ibm isminde laptop üreticisi yoktur.marka yeni ismi ile devam etmekte üretime.

yıllardır ibm thinkpad in çeşitli modellerini kullanan biri olarak söyleyebilirim,piyasada ibm(lenovo) den pratiklik,saglamlık,güvenilirlik açısından daha üstün bir laptop markası yoktur.yeni çıkan lenovo n serilerinden kullanmadım,fakat yinede lenovo yu tavsiye ederim.toshiba nın türkiyedeki özelliklede istanbuldaki servislerinin saç baş yoldurttugunu da hatırlatalım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar herkes bu kaddar ii bahsediyor ama ben anlamadım acaba benim makina da mı birşey var şu anda yurt dışındayım yurt içine dönünce gösterecegim servisine fanı cok ses yapıo ve ekranından hiç memnun degilim + ilk zamanlar cd okuyucusundan sen gelmiyordu şimdi tıkırdı sesi gelio ilk başlarda cd yi okurken yani bilmiyorum belkide bana böle rastladı ama makina ii makina yani ben sorunlarımın cözülecegine inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arsima

arkadaşlar herkes bu kaddar ii bahsediyor ama ben anlamadım acaba benim makina da mı birşey var şu anda yurt dışındayım yurt içine dönünce gösterecegim servisine fanı cok ses yapıo ve ekranından hiç memnun degilim + ilk zamanlar cd okuyucusundan sen gelmiyordu şimdi tıkırdı sesi gelio ilk başlarda cd yi okurken yani bilmiyorum belkide bana böle rastladı ama makina ii makina yani ben sorunlarımın cözülecegine inanıyorum

Alıntıları Göster
    lenovo +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

lenovo +1

Alıntıları Göster
    belkide benim makinada bi problem var bilmiyorum ama bence dell al toshıbayı boşver ama lenovo toshıba dan ii dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

belkide benim makinada bi problem var bilmiyorum ama bence dell al toshıbayı boşver ama lenovo toshıba dan ii dir

Alıntıları Göster
    ram artırımı yapmak kaydıyla lenovo
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

ram artırımı yapmak kaydıyla lenovo

Alıntıları Göster
    evde 2000 yilinda alinmis r31 kullaniliyor ve tek bir ariza vermedi. ibm kalite, yazilim ve servis olarak 1 numaradir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.