Şimdi Ara

Son kararı verelim... Full HD IPS ekranlı, SSD'li laptop... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer da dünyaca ünlü bir firma... Dell' den Lenovo' dan çok bir farkı yok aslında ama Türkiye' de çok tanınmıyor... Acer in modelinin notebookcheck sitesinde incelemesi var ve beğenilmiş... Ama 17,3 almayı istemedim ben o yüzden sildim listeden...
  • egecano kullanıcısına yanıt
    3000 TL civarında da olsa ASUS tercih ederim... Bakayım biraz modele... Asuslar hep freedos satılıyor ya da 4000 TL ye çıkıyor... Arası yok piyasada...
  • http://www.hepsiburada.com/asus-n552vw-fw026tc-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001F9VC?magaza=Hepsiburada
    Acık da SSD koysalar mükemmel olacakmış... SSD ayrıca takılır takılmasına da Windows? Ah Asus ah..
  • cdenizmavis C kullanıcısına yanıt
    Asuslarda ssd taksanda pek farki kalmiyor. Hizli aciluyor. Sana tavsiyem msi bak. O fiyatta ve altinda ssdli msi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp'yi 2474'e teknosadan aldım. Şimdi mağazadan teslim almaya gidiyorum.

Gold'u aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Hp'yi 2474'e teknosadan aldım. Şimdi mağazadan teslim almaya gidiyorum.

Gold'u aldım.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın... Biraz yorum da bekleriz artık...

Ben de alacağım sanırım... 15 inde kredi kartı kesilene kadar bekleyeceğim ondan sonra şimdilik görünen bu cihazı alacağım gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdenizmavis -- 8 Ekim 2016; 15:12:45 >
  • Benim son kararım Lenovo oldu.. Uzun süre araştırmalarıma dayanarak Lenovo İdeapad 510 bu fiyata alınabilecek en iyi ofis/günlük laptop... Oyun konusu çok alengirli.. 10 fps de ya da en düşük ayarlarda oyun açılınca oyun oynanıyor sananlar var o yüzden hiç girmiyorum... Ben teknosadan aldım, elden teslimle 2400 e geldi...

En başta söylediğim özelliklerden sadece SSD yok ama SSD olup da 4000 altında olan adam gibi laptop da yok...
  • Lenovo' yu da 8. günde geri vermek zorunda kaldım... Sanırım ya HDD ya da RAM inde fiziksel bir sıkıntı vardı. Yoğun yük altında tamamen kilitleniyordu. Klavye capslock num lock tuşlarının üzerindeki minik ışıkları bile kapatıp aöamıyordunuz... Recovery yapıp tekrar denedim ama yine kilitlenince dün akşam Teknosa' ya iade ettim. Bakalım onlar sorun çıkaracak mı?

Ve yine ve bu sefer kaçınılmaz ve bilâ kaydı şart SSD' siz laptop almamaya karar verdim... SSD olmayınca ne i5 ler ne i7 ler ne Full HD IPS ekranlar insana zevk vermiyor. Her açılışta 1 dakika laptop ın kendine gelmesini beklemek zulüm... 2000 den başladım şimdi 4000 lik laptoplara bakıyorum...

Son olarak; en az 128 GB SSD li, en az 14-15" Full HD IPS ekranlı, Windows 10' lu, nümerik tuş takımlı sağlam bir laptop arıyorum, hadi bakalım. Ekran kartı tamamen gereksiz ve konu dışı...
  • http://www.hepsiburada.com/hp-envy-x360-15-w100nt-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-ips-tasinabilir-bilgisayar-n7k18ea-p-HBV000001AIO0?magaza=Hepsiburada

İstediğiniz herşeye uyuyor sanırım. Fiyatı da iyi. Bir de Lenovo ThinkPad E560'ı buldum. ThinkPad'ler çok dayanıklı oluyor.

http://www.hepsiburada.com/lenovo-e560-intel-core-i7-6500u-8gb-256gb-ssd-15-6-tasinabilir-bilgisayar-20evs06l00-p-HBV000001F642?magaza=Teknobiyotik

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo E560 serisi benim de çok hoşuma gitti ama windows 10 yüklü 256 gb ssdli versiyonu bulamadım piyasada... Aslında işletmelere uzun ömürlü olması dolayısıyla thinkpad muhakkak gerekli bence ama fiyat en az 1000 tl artıyor. Bu kategoride de Nerdeyse %30-40 artış demek bu miktar...

HP Envy' yi de gördüm ama hem güvenemedim hem de gereksiz pahalı geldi özelliklerine bakarak, çok düşük özellikli gibi geldi bana...

Dell'in 7559 modeli araştırmalarıma başlarkenki model aslında ama ekran ışık sızması ve klavyesinn dandik olmasından dolayı elemiştim onu...
  • HP'nin ekrani yansitmasiz degil bilginiz olsun arkadaslar.

• Son olarak LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+256SSD-15.6"-GTX950M 4GB-W10 siparişimi verdim... Bu sefer vatanbilgisayardan. Mediamarkt, bimeks ve vatanda 3999 Hepsiburada' da 4299 TL... Cihazın kran kartı 950, 960 olaydı iyiydi ama öyle olunca da en az %10 daha istiyolar ben de oyun oynamayacağım için çok uğraşmadım artık... Umarım arızalı sorunlu gelmezse mutlu mesut voltalı cannonlakeleri bekleyebilirim inşallah 2018 e kadar...

Ürünün en büyük artılarından biri hafif küçük olması, ac WiFi bulundurması ve 256 GB PCIe SSD (satalara göre bariz çok daha hızlı)... Ürün üzerinde DVD sürücü yok ama kutudan harici bir dvd sürücü (normalde 80-100 tl ye satılan) çıkıyor...

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-700-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256ssd-15-6-gtx950m-4gb-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdenizmavis -- 31 Ekim 2016; 12:32:56 >

• Anasını satayım hep beni bulur böyle işler... Şöyle ki: siparişi verdim bu akşam da kargoya verildi diye mesaj geldi.. Tamam herşey yolunda... Vatanın 22:00 kampanyasına bakayım dedim, kç gecedir bakıyorum bu gece ede bakayım dedim.. Adamlar 960mx li makineyi 3950 ye indirmiş 4350 den... Şimdi onu da alıp lenovoyu geri vereyim artık diye düşüyorum... Acil yorum yapacak var mı?

İki cihaz da çok tanınmamış ve o yüzden adam gibi inceleme de bulamıyorum...

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-gaming-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-2tb-128ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html#galeri

• HP ile daha önce kötü Lenovo ile iyi tecrübem olduğundan, oyun oynamyacağımdan PCIe > M2 Sata olduğundan ve bunun herşeyi etkilediğinden, HP ile ilgili herhangi doyurucu inceleme olmamasına rağmen Lenovo 700' ün laptop editör seçimi olduğundan Lenovo yu tercih ettim... Hayırlısı...

http://laptopmedia.com/review/lenovo-ideapad-700-15-review-the-chinese-powerhouse-gives-asus-a-run-for-its-money-with-the-new-slim-and-powerful-multimedia-notebook/

• cdenizmavis C kullanıcısına yanıt
    lenovo 700 ile aran nasıl?
  • Fena değil... İşlemci sıcaklıkları 90 ları geçiyor yüklemelerde o canımı sıktı biraz... Ama bir sorun yaşamadım şimdilik... Ö ve Ş harflerinin ışıkları diğerlerine göre fazla, o biraz çirkin görünüyor sadece... Birkaç oyun kurdum oynadım 1 saat filan hiç fena değil performansı ama fanlar çıldırıyor tabii... Anladım ki 7-8 binlik oyun laptopı alamıyorsan oyun laptopı almamalısın... Neyse ki benim öyle bir sorunum yok...
    Genel performansı iyi, beklentimi karşıladı diyebilirim... Ama 2-3 sene Mac ve Osx kullanmış biri olarak tadı damağımda kalmış diyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdenizmavis

Fena değil... İşlemci sıcaklıkları 90 ları geçiyor yüklemelerde o canımı sıktı biraz... Ama bir sorun yaşamadım şimdilik... Ö ve Ş harflerinin ışıkları diğerlerine göre fazla, o biraz çirkin görünüyor sadece... Birkaç oyun kurdum oynadım 1 saat filan hiç fena değil performansı ama fanlar çıldırıyor tabii... Anladım ki 7-8 binlik oyun laptopı alamıyorsan oyun laptopı almamalısın... Neyse ki benim öyle bir sorunum yok...
    Genel performansı iyi, beklentimi karşıladı diyebilirim... Ama 2-3 sene Mac ve Osx kullanmış biri olarak tadı damağımda kalmış diyebilirim...

takip ediyorum da hepsiburada dan leptop almıştın dell marka... açılmasında mı sadece problem vardı.

birde hepsiburada açılmış olan ürünü geri alıyor mu?

bugün konuşma yaptım kutuyu açarsanız geri iade alamayyıoz dedi

• cheem kullanıcısına yanıt
    İnternetten alınan herhangi bir şey (dvd müzik cd si gibi şeyler hariç) için 14 günlük cayma hakkı vardır... Ürünü kullanıp beğenmeyip 10. gün iade edebilirsiniz kanunen... Ama bazı öküz firmalar uymaz kanuna bazıları da uyacak olsalar da ayak yaparlar ilk önce... Siz ona denk gelmişsiniz.. Ben kullandım windows ayarlarını programlarını kurdum ama bepenmeyip, tam kutu içeriği ve faturasıyla beraber geri gönderdim.. Almak zorundaydılar kanunen ve aldılar da sorn çıkarmadan...
  • Peki dili nedir? İng mi geldi? Öyle mi kullandınız yoksa değiştirdiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 28 Kasım 2016; 10:44:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt
    Yok hocam niye İngilizce gelsin? Windows ilk açılış kurulumunda soruyor zaten...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.