Şimdi Ara

Son kararı verelim... Full HD IPS ekranlı, SSD'li laptop... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler hocam... Siz daha üst bir pc aldınız sanırım. Dell beğenemedin sebebi oyun amaçlı mı kullanacağınız için mi acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oyun değil de SSD l bir laptop şart... Ben Lenovo idepad 700 aldım, 4000 tl... Mesela 960 mx bile yok bunda 8950 var... 950 64 bit olduğundan 960 a göre çok performanssız sayılabilir.. Yani 960 la oynanabilir oyunlar ama 950 ile tad vermez... Ama benim lenovo yu alma nedenim 6700 hq (m serisi olmayan yüksek güç tüketen ve güçlü işlemci) ve PCIe SSD (en hızlı SSD teknolojisi) ve IPS ekran... Bunlar olmazsa olmaz imiş benim için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdenizmavis

Yok hocam oyun değil de SSD l bir laptop şart... Ben Lenovo idepad 700 aldım, 4000 tl... Mesela 960 mx bile yok bunda 8950 var... 950 64 bit olduğundan 960 a göre çok performanssız sayılabilir.. Yani 960 la oynanabilir oyunlar ama 950 ile tad vermez... Ama benim lenovo yu alma nedenim 6700 hq (m serisi olmayan yüksek güç tüketen ve güçlü işlemci) ve PCIe SSD (en hızlı SSD teknolojisi) ve IPS ekran... Bunlar olmazsa olmaz imiş benim için...

SSD den kasıt hız artırma mı? Ya da ilk başlatma mı düşük ki gerekli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt
    Sadece ilk başlama boot hızı değil... Bütün sistem bütün programlarda bütün işlemlerde çok daha hızlanıyor... Sadece boot değil yani... Takır tukur hdd sesi olmaması da caba...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.