Oyunun iyice artık cılkı çıkmış, oyun bi kenara insanlar bi tuhaf olmuş, en büyük olma rekabeti herkesi sarmış (herkes gibi benide sarmıştı), insanlar gecesini gündüzünü ayırıyor hatta para ile item alıyolar, çar satın alıyolar ne bilim işte siz benden daha iyi bilirsiniz, hepsi bi kenara şu eziqlik lafı bu foruma bile gelmiş insanlar birbirlerini küçümsemede zevk alıyo, yeni bi dünya kurulmuş, bende girdim oraya ama inşallah tam bir şekilde çıkacam. Benim en zoruma giden bu forumda yazılanlar, herkes kendine bi söz hakkı verildini sanınca bişi sanıyolaar kendini,
birisi bi şey yazıyo mesala knight hakkında bi şiir, hemen BANNNNNN bu verilmişti, tamam anladık verilmişti halla halla, belki ilk defa görenler var.... sonra tutturmuşlar BAN smileyi diğer smiley gibi kullanılmamalıdır, aha ben kullanıyom noldu. orda kahkaha smileyinin yanında duruyosa bende bu smileyi diğerleri gibi kullanırım ADI üzerinde smiley.......
Bu eleiştiridir istediniz kadar ban yazabilirsiniz benim için o sadece bi Smiley den ibaret... Saygılarımla
(Hiçbir Zaman Hoşgörümüzü Kaybetmeyelim)
Çooooook haklısın.
Vay Antalyalı coşmuş ...
haklısın emege saygı arkadaslar
SEN HAKLI DEİLSEN BU FORUMDEKİ HERKES .... DIR
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
Vay Antalyalı coşmuş ...
Hehe Hemşeri çok forumda
bak onay beklior die yazıp durmayın ya ne post kascak adamlar var
yaw ne yazkki haklısın daha önce werilmişti diolar ben uydurmuştum geçen pek komik olmasada emek meselesi birisi di ki kardeş emeğine sağlık ama beenmedim deeri ordan hiç komik deil la bu salaklıa girer gibi
quote:
Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_
bak onay beklior die yazıp durmayın ya ne post kascak adamlar var
sacmalama o 50 msj dan az kısılerın msj ına guvenılmedıgı ıcın okunmadan bız goremıoz onu once yetkılıler bakıolar yanı begenırlerse bız
he valla dayın da ANTALYALI 100 yıl samanyolu arkdası beklerim evime
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme