Şimdi Ara

SON NOKTAYI KOYALIM--E6300 İLE HANGİ ANAKART EN İYİ ÇALIŞIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HANGİ ANAKART EN İYİ ÇALIŞIR

P5B
    GİGA DQ6
    GİGA DS3
    ABİT ICH-8R
    VE NİCELERİ
    ARTIK SON NOKTAYI KOYMANIN ZAMANI GELDİ
    BUYRUN.......

• F/p oranı na göre mi? Buna göre ise bence 120$ a kadar düşen fiyatıyla P5B rakipsiz. Ancak en iyisini istiyorsan biraz daha beklemen gerekecek. DFI RD600...
  • forumda nerdeyse 100 tana bu baslıklı konu var artık her yerde uygun e6300 kart baslıgı görmekten bana gına geldi forumun diğer konularına bakarsanız bence konu baslıgı açmaya bile gerek kalmaz
  • ABIT
  • quote:

Orjinalden alıntı: niyatovic

F/p oranı na göre mi? Buna göre ise bence 120$ a kadar düşen fiyatıyla P5B rakipsiz. Ancak en iyisini istiyorsan biraz daha beklemen gerekecek. DFI RD600...

+1
  • ds3
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

forumda nerdeyse 100 tana bu baslıklı konu var artık her yerde uygun e6300 kart baslıgı görmekten bana gına geldi forumun diğer konularına bakarsanız bence konu baslıgı açmaya bile gerek kalmaz

böyle serzenişlerle biteceğinimi sanıyorsun, önce barton 2500 ler sonra 3000 venice'ler şimdide E6300 ler. daha niceleri gelicek daha niceleri hiç durmadan aynı konuları açacak!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: taliban

quote:

forumda nerdeyse 100 tana bu baslıklı konu var artık her yerde uygun e6300 kart baslıgı görmekten bana gına geldi forumun diğer konularına bakarsanız bence konu baslıgı açmaya bile gerek kalmaz

böyle serzenişlerle biteceğinimi sanıyorsun, önce barton 2500 ler sonra 3000 venice'ler şimdide E6300 ler. daha niceleri gelicek daha niceleri hiç durmadan aynı konuları açacak!!!

walla ya aynı seyleri görmekten gına geldi resmen alt üst e6300 e anakartla dolu yeni veya değişik hic birsey yok tüm dünyada tek iki parca var sanki

e6000ve anakartları tvde 1453 kere felan oldu artık

• 965 ler icin bence en iyi secim
    -----------------
    ABİT-AB9PRO-AB9-YADA FİYATIYLA DAHA HESAPLI P965 NEO-F
  • @coruherdem
    öncelikle neyi sormak istediğinizi tam olarak belirtmelisiniz..
    o anakartların hepsi e6300 le çok iyi çalışır çalışmasına da sizin beklentinizin ne olduğu önemli..
    overclock la işlemciyi coşturmakmı istiyorsunuz yoksa sadece stabil çalışsın yetermi yada fiyatı uygun ve sorunsuz olsunmu diyorsunuz?..
    cevaplar ona göre gelecektir..
  • quote:

Sorma ! Çok haklısın
  • gigabyte DS3 en ucuz 180 usd ye buldum
    daha ucuzunu gören varmı
  • +1111

quote:

Orjinalden alıntı: niyatovic

F/p oranı na göre mi? Buna göre ise bence 120$ a kadar düşen fiyatıyla P5B rakipsiz. Ancak en iyisini istiyorsan biraz daha beklemen gerekecek. DFI RD600...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coruherdem

gigabyte DS3 en ucuz 180 usd ye buldum
    daha ucuzunu gören varmı

gigatek te üye olursan 168$+kdv ye alabilirsin
  • Şuanda P5B kullanıyorum. Daha çok yeni, ama memnun gibiyim..

Tabi ankart için ayırıcak fazla para varsa Deluxe modeli ya da DQ6 daha iyi bi seçim ama f/p lideri
    Asus P5B gibi...
  • p5b
    ds3
    biraz daha beklersem
    4 çekirdekliyi destekleyen anakartlar çıkacak
    680i felan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.