Şimdi Ara

SON OLAYLAR VE APOTEMİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,sevgili troller, ortalık şu derece karışıkken ortalığı velveleye verip sizin trol olduğunuzu bilmeyen arkadaşların eli ayağı birbirine giriyor.Bana kalırsa yapacağımızı en düzgün şey hiçbir şey yokmuş gibi oturup devam etmekten ibaret. Bu süreçte çalışamıyorum,ağır geliyor,korkuyorum muhabbetlerine giren kaybetmekten başka bir şeye sahip olmayacağı açık ve net. Daha önceden herkesin merakla açtığı sayfadan ''Bir Yüksek Öğretim Programına Yerleştirilemediniz'' yazısını görmek istemiyorsanız basın gaza derim.Bunlar sadece kendi düşüncelerim.

APOTEMİ:

Bu kadar güzel soru yazacak kadar zeki fakat şu a..k kitabının çözümlerini insan gibi anlattırmayacak kadar geri zekalı olmanızı gerçekten anlamlandıramıyorum. Ne yapılmasını istiyorsunuz çözümleri yüklemek için gökten 4 büyük melek mi insin ? ne peşindesiniz ? Senelerdir yüklemeyerek ne amaçlıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefret58 -- 18 Mart 2020; 22:1:54 >

• Onu geçtim adamlar ygs-lys den beri deneme çıkarıyorlar bir zamanında çıkmadı mk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.