Şimdi Ara

Son Perde Ekran Kartı!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fukul

Neden işlemciden kısıp gtx670m almıyorsunuz? Eğer oyun için sistem topluyorsanız piyasada işlemci farkını gösteren bir çok test var gtx680m bf3, maxpayne 3 gibi bir çok oyunda amd x4 645 ten i7 3820 ye kadar aynı fps veriyor.

sadece oyun icin toplamıyorum hocam

670'e bütce yetmeyecek malesef, 7850 olacak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

Kasa seçimi çok iyi olmuş. güle güle kullanın. tam benim aradığım gibi şık ve sade. Klavye mouse aldınız mı?

Evet KASAMI COK SEVIYORUM
  • Arkadaslar bir sorum var, kararımı bu hafta sonu vermem lazım!!

Sapphire HD7850 OC 2GB 256Bit GDDR5 16X

PowerColor HD7870 PCS+

Sizce Powercolor 7870, Sapphire 7850 O.C'den 150 TL fazla fiyatı hak edecek performansta bir kart mıdır.?

Şu anda Sapphire 7850 o.c'nin parasını ödemiş durumdayım, 150 TL daha verirsem Powercolor 7870 PCS+'yı verecek!!

Siparişi Pazartesi geçecek!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuytu

Sizce Powercolor 7870, Sapphire 7850 O.C'den 150 TL fazla fiyatı hak edecek performansta bir kart mıdır.?

Şu anda Sapphire 7850 o.c'nin parasını ödemiş durumdayım, 150 TL daha verirsem Powercolor 7870 PCS+'yı verecek!!

Evet, eder. Düz 7870 olsa etmezdi ama OC'li versiyon olduğu için eder. 7950 muadili kart o. İmkânın varsa onu alırsın, yoksa seçtiğin 7850 zaten iyi bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Artık şöyle harika bir seçeneğiniz daha var

http://www.teknobiyotik.com/powercolor-ati-hd7870-pcs-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-ax7870-2gbd5-2dhpp.html

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

650-700 TL civarında ise Powercolor ATI HD7870 PCS+.

Birçok kişinin kabul edmeyeceğini biliyorum ama ben yine de yazacağım. 660ti ve 7870 muadil kartlardır. DH'de incelemesi yapılan kart referans 660ti değil, Asus'un hız aşırtmalı ve seçilmiş GPU'lu DCII Top modeli olduğunu hatırlatayım. Yurtdışırda 7870'ler 660ti'lerden 50$ daha ucuz ama bu durum Türkiye'ye henüz yansımadı sanırım.

Bu, türkiye'de olmayan Gigabyte HD7870 OC İncelemesi. Görüldüğü üzere hız aşırtmayla değil 7950, 7970 seviyesine yaklaşıyor ki o değeri kesin bulabilir. Zîrâ sitedeki hız aşırtma, daha makul seviyede yapılıyor. Benzer durum 660ti'nin hız aşırtmalı modelleri için de geçerli. Bu sebeple, 660ti ve 7870'in muadil modelleri arasından bence ucuz olan tercih edilmelidir.

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

size kart olarak tavsiyem : Powercolor 7870 pcs+

670 tl bu kart için güzel sayılır..

1100 MHz gpu hızı ile geliyor 7950 ile aynı perf. veriyor..

quote:

quote:

Evet, eder. Düz 7870 olsa etmezdi ama OC'li versiyon olduğu için eder. 7950 muadili kart o. İmkânın varsa onu alırsın, yoksa seçtiğin 7850 zaten iyi bir tercih.

Arkadaşlar bugün "Powercolor ATI HD7870 PCS+ 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı" siparişi verdim.

Yorumlardan yaptığım alıntılarda da görüldüğü üzere, bütçeme uygun en çok tavsiye edilen kart buydu ve bende bunu aldım.

Konu başında da ifade ettiğim gibi; tavsiyelerinizi çok önemsiyordum ve tercihim bu yönde oldu.

Yorum, tavsiye ve önerileriyle bütün olarak sistemi toplamamda bana yardımcı olan "LEON-X, bocekgrafik, F.@.T.İ.H, cianni, _Dragon_, bonser24, ryu96, zhee" ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..

Genel olarak sistemim;

INTEL Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

MSI Z77A-GD55 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

Powercolor ATI HD7870 PCS+ 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

CORSAIR Obsidian Series® 550D Mid-Tower Case Quiet Case

Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 850W Aktif PFC Modüler Güç Kaynağı

Tekrar ediyorum: Kurduğum bu sistem benim değil, siz arkadaşlarımın oluşturduğu bir sistemdir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 4 Eylül 2012; 19:16:46 >

• quote:

Arkadaşlar bugün "Powercolor ATI HD7870 PCS+ 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı" siparişi verdim.

Tekrar ediyorum: Kurduğum bu sistem benim değil, siz arkadaşlarımın oluşturduğu bir sistemdir!!!

Keşke her üye senin gibi olsa. Burada emek veren insanları dinleyip dinleyip kafasına eseni almasa hocam. İyi günlerde kullan, umarım memnun kalırsın kartından. Harika bir sistemin oldu, kıymetini bil derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Keşke her üye senin gibi olsa. Burada emek veren insanları dinleyip dinleyip kafasına eseni almasa hocam. İyi günlerde kullan, umarım memnun kalırsın kartından. Harika bir sistemin oldu, kıymetini bil derim

Çok teşekkür ediyorum sayın hocam

Umarım kartımdan ve özellikle de genel olarak sistemimden memnun kalırım

• Güzel sistem olmuş Soner abi güle güle kullan
  • Güzel dengeli bir sistem oldu temel sağlam kasa,güç kaynağı filan intel işlemciyi ileride iyi bir soğutma ile OC ilede sonuna kadar sömürürsünüz ekran kartına dx12 filan gelirse upgrade ile sistemi güncel tutarsınız..
  • pvp_headshot ; tskler

_Dragon_ ; Evet hocam temeli sağlama aldık gibi, içimize sinen bir sistem çıktı ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 4 Eylül 2012; 20:49:59 >
  • quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Burda öneri isteyip, sonra da dediğimiz kartı alan, onu (kendince) beğenmeyip gidip değiştiren, değiştirdiğini de beğenmeyip bir daha eski nesil bir kartla değiştiren, onu da beğenmeyip ilk aldığı kartı değiştirdiğine pişman olan ama değişim hakkı dolduğu için son kart elinde kalıpta burda olmadık fiyata satmaya çalışan ama satamayan birini hatırladım şimdi. Bana PM atıyor, "ne yapayım?" diye. Ben kızdıım haliyle artık ve "Kartı değiştirirken sormuyorsun, çaresiz kalınca mı soruyorsun? Bunu değiştirmeden soracaktın, şimdi değil." dedim.

• quote:

quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Burda öneri isteyip, sonra da dediğimiz kartı alan, onu (kendince) beğenmeyip gidip değiştiren, değiştirdiğini de beğenmeyip bir daha eski nesil bir kartla değiştiren, onu da beğenmeyip ilk aldığı kartı değiştirdiğine pişman olan ama değişim hakkı dolduğu için son kart elinde kalıpta burda olmadık fiyata satmaya çalışan ama satamayan birini hatırladım şimdi. Bana PM atıyor, "ne yapayım?" diye. Ben kızdıım haliyle artık ve "Kartı değiştirirken sormuyorsun, çaresiz kalınca mı soruyorsun? Bunu değiştirmeden soracaktın, şimdi değil." dedim.

Sende böyle yapma diyorsun yani

Şaka bi yana da güzel bir örnek, yani buda bir ders niteliğinde

Ayrıca sistem hakkında genel yorumunu alamadık bocekgrafik hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 4 Eylül 2012; 21:25:31 >

• Yoo, öyle demiyom. Ettiğin teşekkürden yapmayacağın belli çünkü.

Sistem hakkında diğer arkadaşlar gerekeni söylemiş, bana birşey kalmamış.
  • ikinci el almak daha iyi . bazı arkadaşların dediği gibi
  • Sistemin çok güzel olmuş, ilerde 2.bir 7870 i takar keyfine bakarsın. Şu durumda tek 7870 te hemen her oyunda insanı tatmin ediyor zaten. Parasının hakkını veren bir kart, onu rahatlıkla söyleyebilirim. Güle güle kullanın sistemi

Ekleme : Sistem gelince özel mesaj atın, bir yol belirleyip karşılaştırmalı testler yapalım. Tabi vaktimiz müsait olursa ve isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 5 Eylül 2012; 11:30:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.