Bildirim
SON SANİYE CİZGİotesi hacked !!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
rollback için irtibata geç! -
rolback iste bende shelleri yakmıştım iyi olur valla -
Nasıl olcak yardım edin gold almadım son ay bronze vardı ingilizcesi iyi olan bi arkadas kalıp gönderebilirmi onlara atmak için ? -
baba çok üzüldüm daha 30 dk önce partydeydik anticonteyners ya çok üzüldüm :((((((( -
Arkadaslar rollbACK nasıl attırcam bilen birisi yardımcı olsun lütfen yok mu bu forumda bilen biri??? -
titcket atacan k2 ye -
hi I have a problem with my char , I got hacked on -hack edıgın tarıh --- and im still waiting for a rollback. I´ve never share my account , i don´t really know what happend. As u can see on my billing information I bought several premiums and I will like to buy again , but its impossible for me to play naked. I will be waiting any help.
Thx in advance
bunu knightonlineworld'e gönder sana yardımcı olurlar...
Not:Alıntıdır! -
Char seninmi ? -
rollback pls -
quote:
Orjinalden alıntı: b1gcat
hi I have a problem with my char , I got hacked on -hack edıgın tarıh --- and im still waiting for a rollback. I´ve never share my account , i don´t really know what happend. As u can see on my billing information I bought several premiums and I will like to buy again , but its impossible for me to play naked. I will be waiting any help.
Thx in advance
bunu knightonlineworld'e gönder sana yardımcı olurlar...
Not:Alıntıdır!
buna benmde ihtiyacm olcak.. -
arkadaş da ban yedi dupeciymiş haberi yok. -
son mesaj atan arkadas ne diyosun anlamadım ne dupesi ??? bilmeden konusuyon gaffur işte a.. -
Geçmiş Ossun Kardeş Üzüldüm :( -
Geçmiş ola -
Bende pre olmadığı halde
'Someone hack my char rollback me pls' diye msj yolladım.
Rollback atmadılar ama cvp verdiler rollback atamayız diye.Ama sen genede iyi ingilizcesi olan biriyle beraber yaz bişeyler
Ayrıcada adamlarında işi zor.Bazıları itemleri yansa bile rollback fln istiyo onlarlada uğraşıyolar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X