Şimdi Ara

*Son Siparişleri Alıyoruz. | Nisan Etabı Başladı | Taze Kahvede %45 İndirim! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
17.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egurme

Umarım memnun kalırsınız, kahveleri denedikten sonra olumlu-olumsuz yorumlarınızı paylaşıyor olmanız bizim için çok önemli. Dikkatle takip ediyor olacağız.
    Ürün hızlı bir şekilde bugün elime ulaştı, paketlenmesi çok iyiydi, kahve kokusu mükemmel, tadına daha bakamadım, içince yorumlarım. Sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14794 sipariş numaram
  • Daha önce iki siparişim oldu çok memnun kaldıM
    Tekrar sipariş vereceğim
    Hario mizudashi ile cold brew yapmak için nasıl kavrum idealdir? (Çekimi kendim yapacağım) bir de cold brew ya da cold drip için tavsiye ettiğiniz kahveler hangileridir?

• egurme kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Birçok üründe stok yok yazıyor.Yada benim bahtsızlığım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseseses -- 27 Nisan 2019; 16:1:25 >
  • e-gurme ekibine teşekkür ediyorum aldığım çiğ kahvelerin yanına deneme için kenya yöresel kahvesinden istemiştim, koca bir paket göndermişler çok teşekkür ederim mahcup oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: eseseses

Birçok üründe stok yok yazıyor.Yada benim bahtsızlığım mı?
    Katılıyor ve artırıyorum.

En azından ürünler sayfasında sadece stoktakileri göster gibi bir filtre olması lazım. İlk açtığımda hangisine girsem stokta yok gördüm, dalga mı geçiyorlar diye sayfayı kapatıyordum neredeyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 28 Nisan 2019; 19:33:24 >
  • Stok yok kampanyası yapmışlar.

• Hocam stoklarla ilgili bir gelişme var mı? Bekliyoruz merakla
  • Hocam biz de stok yapmayı düşünüyoruz, bu soruya cevap bekliyoruz Mehmet beyden
  • Hocam light mı dark mı tercih etmeliyim sizce? Ortanın üstü sertlikte seviyorum. İçinde süt tadını da sevdiğim için süt karıştırıyorum 0,7 cm kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 28 Nisan 2019; 21:44:32 >
  • Ben ve iş arkadaşım da stok için bekliyor hocam

• Herkese selamlar, keyifli forumlar.

Kapasitemizin dışında bir sipariş adedi ile karşılaşıp, yoğunluk sebebiyle kargoları geç vermemek için stok adetlerini sınırlandırmıştık.

An itibari ile gelen siparişlerin %95'i kargoya teslim edilmiştir ve ilk dalga yoğunluğumuz atlatılmıştır. Bundan sonra gelecek siparişler için de aynı hız ve özveri ile çalışabiliriz.

*** Bu sebeple bazı ürünlere ek stok adedi girmiş bulunmaktayız. ***
  • Şu an stokta gözüken;

Yöresel kahveler

-Etiopia Limu
    -Colombia Excelso
    -Brasil Santos
    -Etiopia Sidamo
    -Colombia Supremo
    -El Salvador
    -Rwanda
    -Brasil Yellow
    -Honduras Coban
    -Guatemala Huehuetenango
    -Peru Perhusa
    -Costa Rica Tarrazu
    -Kenya AA
    -Kenya AA Plus Mount Kenya
    -Brundi

Harman Kahveler

-Caffein, Dark, Silver, Soft Blendleri
    -Balanced, Intense Arabic, South America Blendleri
    -Large Bean, Bean Belt, Africa Blendleri

*Keyifli alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurme -- 29 Nisan 2019; 10:18:28 >
  • Merhaba,

#14806 ve #14805 olmak üzere 2 siparişim hazırlanıyor durumunda.

14805 için geç teslimat istemiştim ancak 14806 için hemen teslimat istiyorum. Bir yanlış anlaşılma olmaması için yazma ihtiyacı duydum.

Ayrıca siparişi Cuma sabahı geçmiştim ancak hala "hazırlanıyor" durumunda; 14806 numaralı siparişin bir anca gönderimini sağlarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Merhaba,

#14806 ve #14805 olmak üzere 2 siparişim hazırlanıyor durumunda.

14805 için geç teslimat istemiştim ancak 14806 için hemen teslimat istiyorum. Bir yanlış anlaşılma olmaması için yazma ihtiyacı duydum.

Ayrıca siparişi Cuma sabahı geçmiştim ancak hala "hazırlanıyor" durumunda; 14806 numaralı siparişin bir anca gönderimini sağlarsanız sevinirim.
    Merhaba, siparişiniz kargoya teslim edilmiştir, akşam saatlerinde takip numarası sisteme girilecektir. Araya hafta sonu girdiği için doğal bir gecikme yaşanmıştır. Umarım siparişinizden memnun kalırsınız, iyi günler dilerim.
    Merhaba indirim kodu geçersiz hatası veriyor.

Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan DarK

Merhaba indirim kodu geçersiz hatası veriyor.

Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
    Merhaba; sepete minimum 2 adet ürün eklemeniz ve dh45 kodunu girmeniz gerekiyor. Son yarım saat içerisinde kodu kullanarak alışveriş yapanlar oldu. Sepette 2 adet ürün olmasına rağmen kodu kullanamıyorsanız özelden yazın isterseniz yardımcı olayım. Keyifli alışverişler
    TÜRK KAHVESİ VARMIDIR? LİNK LÜTFEN var ise.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.