Şimdi Ara

*Son Siparişleri Alıyoruz. | Nisan Etabı Başladı | Taze Kahvede %45 İndirim! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
17.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya için teşekkürler, kahvem bitmek üzereydi iyi denk geldi.
  • Kargo durumları nedir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar, keyifli forumlar.

Siparişleri vakit kaybetmeden hazırlamak için aralıksız çalışmaya devam ettik ve gün boyu bu saate kadar başlığa uğrayamadım malesef. Şimdi tüm sorulara tek tek cevap vermeye çalışacağım.

Kampanyamız devam etmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8E31AFE1A

Kargo durumları nedir acaba ?
    Merhabalar; Bu gün 16'ya kadar gelen tüm siparişleri kargoya teslim ettik, 20:00'a kadar gelen siparişler ise yarın erkenden kargoya teslim edilmek üzere paketlendi. Ancak kargo firmasına geç saatte yüksek adetli gönderi teslim ettiğimiz için sisteme işlemeye yarın sabahtan itibaren başlayacaklar. Akşam üzeri teslim edilen tüm siparişlerin takip numaralarını e-gurme.com üzerinden paylaşacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legum Magister

Kampanya için teşekkürler, kahvem bitmek üzereydi iyi denk geldi.
    Umarım memnun kalırsınız. Kampanyanın tamamlanmasının ardından 7-10 gün içerisinde bir memnuniyet geri bildirimi maili atıyoruz, herhangi bir şikayetiniz olması durumunda bildirirseniz telafisi için elimizden geleni yapıyoruz. Herkese keyifli alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

İyi oldu bu haber.
    Mart kampanyasından aldığım Brasil Santos son zamanlarda içtiğim en iyi çekirdeklerden.
    Yine aynı çekirdekten sipariş geçicem.
    Olumlu yorumunuz bizi çok memnun etti, önümüzdeki süreçte fiyat/performans olarak çok daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Keyifli alışverişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkana.

3x100 gram medium segment harman kahve stoklara gelecek mi acaba? İlk defa filtre kahve olayına gireceğim. Daha önce hiç denemedim.
    Bu kampanya için medium segment tadım paketine belirlediğimiz stok adeti çok çabuk tükendi, almak isteyip kaçıranlar için üzgünüz malesef. Kampanya sonrasında stoklar tekrar aktif edilecek, indirimli olarak satın almak isterseniz Mayıs ve Haziran etaplarımız da olacaktır. Keyifli alışverişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

Grade 2 kahvelerin hangisine baktiysam stokta yok sadece Kenya AA buldum, Etiyopya Yirgacheffe içiyorum sürekli ama denk gelemedim, kampanya bitmeden gelir mi?Profil olarak Etiyopya'ya yakın olan kahve de bulamadım, yakını varsa o da olabilir.
    Afrika kahveleri içerinde Brundi ve Malawi'ye şans tanınabilir alternatif arayışınız içerisinde. Keyifli alışverişler dilerim, umarım memnun kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerl

Sipariş #14790 umarım Cumartesi elimde olur.
    Merhabalar;siparişiniz kargoya teslim edildi. Bulunduğunuz bölgedeki Mng şubesi Cumartesi dağıtım yapıyor ise elinize ulaşacaktır. Takip numaranız yarın akşam saatlerinde sisteme girilecektir.
  • burActive kullanıcısına yanıt
    Umarım memnun kalırsınız, kahveleri denedikten sonra olumlu-olumsuz yorumlarınızı paylaşıyor olmanız bizim için çok önemli. Dikkatle takip ediyor olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoombye

#14736 dün vermiştim şimdi yazayım dedim.Hazırlanmasını bekliyorum.
    Siparişiniz hazırlandı ve kargoya teslim edildi. Seçtiğiniz tadım paketlerini stoklar tükenmeden alan son kişilerdensiniz, umarım beğenirsiniz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Bir sipariş de ben verdim. En son 5 yıl kadar önce vermiştim sanırım buradan sipariş. Geçen aylar kampanya çok karışık olduğu için eleştirmiş sipariş vermemiştim şimdi baktım dikkate almışlar eleştirileri ve sade güzel bir kampanya yapmışlar tebrikler. #14780 nolu sipariş. İyi çalışmalar.
    2014 Aralık hocam :) çok mutlu olduk siparişiniz ile. Gelen eleştiriler neticesinde mümkün olduğu kadar sadeleşmeye gittik, yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikdeniz

hangi kahveye baksam stok yok, bir bana nasip olmadı.
    Merhabalar, kampanyanın ilk 3 etabına göre siparişler ilk güne yoğunlaştı. Bir çok ürün başlık açıldıktan 2-3 saat sonra stok dışı kaldı. Bazı yöresel kahvelerin stok adetlerini arttırarak müdahalede bulunduk, dilerseniz tekrar kontrol edebilirsiniz. Keyifli alışverişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

#14751 sipraiş numarası. kargo bekliyorum
    Siparişiniz hazırlandı ve kargoya teslim edildi, yarın akşam saatlerinde e-gurme.com'da sipariş takibi bölümünden kargo numaranıza ulaşabilirsiniz.
  • Kenya ve colombia çekirdeklerinin öğütülme derecesi olarak tavsiyeniz nedir?

• DoubleJift kullanıcısına yanıt
    robusta alıp türk kahvesi yap. Çarpıntı manyağı olursun ama söylemedi deme.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Günaydın;

3x100Gr. Medium Segment Harman Kahve Tadım Paketi
    4x100Gr. Fiyat/Performans Harman Kahve Tadım Paketi
    5x100Gr. Güney America Yöresel Kahve Tadım Paketi

Stokta yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gerçekten stok neredeyse yok hiçbir üründe, talep olursa tekrar stok açmanız mümkün mü? Geç kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogandroid -- 26 Nisan 2019; 12:16:50 >
  • 14788
    Dun erken saatlerde siparis vermistim. Kargo durumu nedir

• Merhaba #14779 nolu siparisim hazırlanıyor görünüyor. Halbuki dün sabah saatlerinde sipariş vermiştim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.