Şimdi Ara

*Son Siparişleri Alıyoruz. | Nisan Etabı Başladı | Taze Kahvede %45 İndirim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
17.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabii ki mümkün hocam, tek ricamız ürünün gelmesini istediğiniz zamandan 3-4 gün önce bize bilgi verirseniz ona göre üretim programına alırız. Eskisi gibi bundan sonraki kampanyaları da size açtırsak çok iyi olur aslında, forumda belirli bir yere gelmemizde emeğiniz büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Arkadaşlar telefon ile görüştüm ilgili kişi ile oldukça kibar birisi

Kahveleri sipariş akşamları kavurup paketleyerek gönderim sağlıyorlarmış bu olayı da sevdim.
    Örneğin; Çarşamba sipariş verdiniz. Çarşamba akşamı kahveler kavruluyor, Perşembe günü kargoya veriliyormuş.

Benim ilk soruma gelirsek; Filtre kahve makinesinde kendi "ÖĞÜTÜCÜNÜZLE" kahve çekirdeğini çekip yapmak isterseniz "ÇEKİRDEK" olarak satın almanız gerekmekte.

Zaten evde filtre kahve makineniz ve kahve öğütücünüz var ise içeceğiniz kadar taze kahveyi öğütüp demlemek en lezetli olanı.
    Toz haline gelmiş kahve almanızı önermiyorum çünkü bayatlıyor ve çekirdeği kırıp(öğütüp) yapmaktan çok çok daha az lezzetli oluyor. Herkese çekirdek olarak alıp evde içeceğiniz kadar öğütüp, demlemesini tavsiye ediyorum.

Daha önce Kafeingo dan sipariş veriyorduk. Bu sefer bu başlığı görünce burayı deneme kararı aldık.
    3 paket Kenya AA içeren kahve paketini sipariş verdik bakalım. Memnun kalırsak mesajımı editler sizinle çalışmaya başlarız.
    https://www.e-gurme.com/taze-kahve/yoresel-harman-tadim-paketi/5x100gr.-premium-yoresel-kahve-tadim-paketi.html

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Hocam olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederiz, sizlerle tanışmak kahve üzerine sohbet ediyor olmak benim için çok keyifli. Umarım siparişinizden memnun kalırsınız. Keyifli forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Tabii ki mümkün hocam, tek ricamız ürünün gelmesini istediğiniz zamandan 3-4 gün önce bize bilgi verirseniz ona göre üretim programına alırız. Eskisi gibi bundan sonraki kampanyaları da size açtırsak çok iyi olur aslında, forumda belirli bir yere gelmemizde emeğiniz büyük
    Çok teşekkür ederim hocam. Ben önümüde hafta Salı gibi geleceğim gözüküyor, bu şekilde not almanız mümkün mü? Sipariş veren ismi: Onur Gökçe
  • Filtre yada hario için beğendiğim çekirdekleri paylaşayım ben de , Kenya aa plus, Colombia excelso , Guatemala Huehuetenango. light 1. Crack sonu kavurma profil çekirdek olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • 110 tl'lik sipariş yaptık umarım ürünler güzeldir.
  • bende aldım. İlk defa alışveriş yapıyorum bu siteden. Memnun kalırsam devamı gelecektir. Fiyatlar uygun.
  • hocam merhaba, daha önce columbia kahve almıştım sizden filtre kahve makinesi için, daha hafif ne alabilirim acaba columbiadan da çok memnun kalmıştım ama arkadaşım içmiyor

• Öğütme biçimini yanlış seçmişim, acaba bununla ilgili ne yapmam gerek, iptal mi etmeliyim yoksa not düşebilir misiniz? Espresso'ya göre olmalıydı.

• Hocam çiğ çekirdek satışları devam edecek mi? Şu an sitede göremedim ben

• #14751 sipraiş numarası. kargo bekliyorum
  • hangi kahveye baksam stok yok, bir bana nasip olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sipariş de ben verdim. En son 5 yıl kadar önce vermiştim sanırım buradan sipariş. Geçen aylar kampanya çok karışık olduğu için eleştirmiş sipariş vermemiştim şimdi baktım dikkate almışlar eleştirileri ve sade güzel bir kampanya yapmışlar tebrikler. #14780 nolu sipariş. İyi çalışmalar.

• #14736 dün vermiştim şimdi yazayım dedim.Hazırlanmasını bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • #14787 3 paket siparişimi verdim

• Sipariş #14790 umarım Cumartesi elimde olur.
  • İlk siparişler bugün kargoya verilir mi ?
  • Grade 2 kahvelerin hangisine baktiysam stokta yok sadece Kenya AA buldum, Etiyopya Yirgacheffe içiyorum sürekli ama denk gelemedim, kampanya bitmeden gelir mi?Profil olarak Etiyopya'ya yakın olan kahve de bulamadım, yakını varsa o da olabilir.

• 3x100 gram medium segment harman kahve stoklara gelecek mi acaba? İlk defa filtre kahve olayına gireceğim. Daha önce hiç denemedim.

• İyi oldu bu haber.
    Mart kampanyasından aldığım Brasil Santos son zamanlarda içtiğim en iyi çekirdeklerden.
    Yine aynı çekirdekten sipariş geçicem.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.