Bir çoğunuzun bildigi gibi knight adlı koxperlar tarafından mahfedilen oyunumuza yeni ve büyük bir pacht gelecek.CHAOS pacht. şimid soruyorum size:cz,andream,ronark base buralarda artık koxperlar oladan 5 dk da bir anaya kufur etmeden rahatça ve zevk alarak oynayabiliyormusunuz?cevap HAYIR.umuyorum ki ckaos pachtla beraber koxp kalkar yani yetkililer öyle diyor. koxp kalkana kadar pre ve cash alacak keriz ahla war.size soruyorum sizce chaos pachtla koxpo kalkarmı?7 yıldır kalkmadı
o yetkililer yıllardır koxp kalkacak diyor zaten bu oyunun oynancak bi tarafı kalmadı zevk almak için ya kosper yada çok zengin olmak gerekiyor yeni patchle sorun kalkmaz aksine daha çok sorun gelir.önceki yıllarda gelen patchler bunu kanıtlıyo
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
o yetkililer yıllardır koxp kalkacak diyor zaten bu oyunun oynancak bi tarafı kalmadı zevk almak için ya kosper yada çok zengin olmak gerekiyor yeni patchle sorun kalkmaz aksine daha çok sorun gelir.önceki yıllarda gelen patchler bunu kanıtlıyo
Oynamıyorsan kendi tercihin.Pre cash alanlara hakaret etme hakkını kim veriyor sana.Bu yaptıgın eleştirdigin koxperlarla aynı tutum kusura bakmada
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
Oynamıyorsan kendi tercihin.Pre cash alanlara hakaret etme hakkını kim veriyor sana.Bu yaptıgın eleştirdigin koxperlarla aynı tutum kusura bakmada
Adam gibi bir koruyucu program gelene kadar kalkmazda.
arada bide krowaz patch var
Alıntıları Göster
pkda koxp yoktu eskiden . koxp kalkmasada olur sadece pkda kalksın yeter
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
pkda koxp yoktu eskiden . koxp kalkmasada olur sadece pkda kalksın yeter
Alıntıları Göster
Belki kalkacak nereden biliyorsunuz? Belki okçu karakteriyle ilgili bi düzeltme gelecek yeni patch de nereden biliyorsunuz?Diğerlerinde kalkmadı belki ama bunda da kalkmaz diyemeyiz.Ayrıca oyun 7 yıldır değil 5 yıldır var.Bu aralar 5.yıldönümlerini kutluyorlar haberinize..
Charı çok ucuza almışsın kardeş şansının kıymetini bilirsin umarım..
Belki kalkacak nereden biliyorsunuz? Belki okçu karakteriyle ilgili bi düzeltme gelecek yeni patch de nereden biliyorsunuz?Diğerlerinde kalkmadı belki ama bunda da kalkmaz diyemeyiz.Ayrıca oyun 7 yıldır değil 5 yıldır var.Bu aralar 5.yıldönümlerini kutluyorlar haberinize..
Sanırım myko dönemi ile falan 7 yıl oluyor ..
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih`
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
Sanırım myko dönemi ile falan 7 yıl oluyor ..
Alıntıları Göster
wall hack kalksın yeter.Ben bir warrior olarak adam kovalayamaz oldum şerefsizler duvardan kaçıp gidiyor dağlara çıkıyoor
quote:
Oyun 5. yıl dönümünü kutluyor bizim HeaveN Clanıda 6.yılını kutluyor
quote:
MYKO?
quote:
Orijinalden alıntı: blastoo
Bir çoğunuzun bildigi gibi knight adlı koxperlar tarafından mahfedilen oyunumuza yeni ve büyük bir pacht gelecek.CHAOS pacht. şimid soruyorum size:cz,andream,ronark base buralarda artık koxperlar oladan 5 dk da bir anaya kufur etmeden rahatça ve zevk alarak oynayabiliyormusunuz?cevap HAYIR.umuyorum ki ckaos pachtla beraber koxp kalkar yani yetkililer öyle diyor. koxp kalkana kadar pre ve cash alacak keriz ahla war.size soruyorum sizce chaos pachtla koxpo kalkarmı?7 yıldır kalkmadı
Ne olursa olsun Keriz deme kimseye . msj ını düzelt lütfen.
Adam gibi bir koruyucu program gelene kadar kalkmazda.
Hatırlatırımki maradon patchde cz koxp yoktur. sadece ex için vardı ve onu sadece çinliler kullanıyordu.
Sonuçta vardı? Ayrıca çok iyi hatırlıyorum kosp ta vardı.
Alıntıları Göster
ona buna keriz deme diyecenize böyle yazacağınıza önce bilinçli olun oyuna para vermeyin at sahibine göre kişnermiş siz böyle sorunlar varken hala bu hizmetlerden yararlanmaya devam ediyorsanız demekki adamların diyeceği demekki böyle istiyorlar oyunu kusura bakman hala para veriyorsanız bu oyuna daha ne desinler say say bitmez bencede