Sınava aşırı kolay full yapmayanı dövüyorlardı diyenler 1 saat sora da burada olsunlar.
kinetik enerji sorusunu bende 1.5 yaptım.
şu leğendeki su dalgasını kaydırdıkları soru 8 miydi?
bir makara sisteminde s cisminin ağırlığı kaç P diyordu o bir P miydi?
yay sorusunda x=0.2 miydi
u1/u2 nin sorulduğu soruda 1/2 miydi sadece fizik yapıp çıktım 28 soru işaretledim bakalım kaçı doğru güç birimiyle atom sorusunu yapadım unutmuşum 1yıldan sonra o atomları.
Benimde biyolojim zayıf çoğu soruyu (20 ye yakın) boş kalmasın diye salladım . Destekli salladım tabiki fakat desteğim sağlam olmadığı için ne olur bilmiyorum
dopleri 8 yaptım birçok kişi öyle yapmış makarayı 2 yaptım bilmiyorum yay 0.2 buldum u1/u2 2 olabilir hatırlamıyorum
u1 u2 2 kesin eminim 2 kez çözdüm.Yay sıkışma sorusunu 0.5 yaptım.sürekli çekilen makara 2-3 olacak 2 doğru olursa 3 te kesin doğru.doppler boş bende
u1/u2 li soru tam olarak neydi
birde 2 levha vardı ısı ısı sığalarının oranını soruyordu. çok kolay soruyduda 1 yıldır ısı sorusu çözmeyince unuttum 1 yaptım soruyu onun cevabı 1 miydi yoksa 2 miydi şimdi düşünüyorumda 2 gibi geliyor ilk boya bağlı gibi geliyor neydi cevabı??
Isı sığalarının cevabı 1 , U1/U2=2
Çok kolaydı...
çok kolay değildi
bence de çok kolay değildi, geçen sene ile çok farkı yoktu bence ...
bencede geçen seneki öss 2. bölümleriyle aynı sevideydi normal bi sınavdı çok kolay değildi
Çok kolay soruların sayısı fazlaydı. Ama seçici sorularda vardı epey.
15 dk
Aslında ksımen söylemek daha doğru olur.Fizik Çok kolaydı.Kimya kolay gibiydi.Biyoloji ayarındaydı.Aslında biyoloji için zordu diyebiliriz ya
bence de fizik zor, biyoloji çok kolaydı ... zaten çözebildiysen kolaydır yoksa zordur, herkes için değişir kolaylık zorluk ...
biri de full yapan 1000 kişi çıkar demiş maksimum 10 kişi çıkar o da zor ...
herkes şimdi çok iyi diyor ama cevaplara baktıkça birçok hatalar çıkacaktır ...
Ya bütün testlerde çok kolay sorular da vardı, zor sorular da vardı. Fizikte de, kimyada da, biyolojide de. Zor derken aklımıza illa bol işlemli veya aşırı ayrıntıya değinen sorular gelmesin. Eleyici sorular da vardı yani.
Normal düzen de budur bence.
Zaten buraya bakarsak herkes Türkiye derecesi.Dhde herkes bol kepçeden atıyor
Kolay gözüken zor sorular vardı.En tehlikeli soru tipleri onlar bence.