Şimdi Ara

Son Vals : LYS 2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
7.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umtyilmz

bence de fizik zor, biyoloji çok kolaydı ... zaten çözebildiysen kolaydır yoksa zordur, herkes için değişir kolaylık zorluk ...

biri de full yapan 1000 kişi çıkar demiş maksimum 10 kişi çıkar o da zor ...

herkes şimdi çok iyi diyor ama cevaplara baktıkça birçok hatalar çıkacaktır ...

90da 90 a mı 1000 kişi diyorlar,kim diyor onu?

• 1000 kişi diyen bu konuda veya diğer konuda bi arkadaş vardı
  • fiz 26, kimya 26, bio 24. :/
  • kaç yaptınız baktınızmı
  • fizik 20,5

kimya 25

bio 20
  • Biyoloji'de battık
  • fizik batırdı beni ya 25 civarı gelse şahane olurdu 20,5 geldi

YGS 1 441, LYS 1 70 ,

Fizik 20,5
    Kimya 25
    Bİo 20

ek puan 73 civarı

sizce kaç binlerde olur ?
  • rezalet vallahi billahi.

sadece fizik yapıp çıkmıştım 18.5 net. net olarak 4 soruyu formullerini unuttuğum için yanlış yapmışım. Bir tane serbest düşme ile açısal hız sorusu karışımını o silindirin yan düzlemde döndüğünü sandım meğersem alttaki yatay düzlemde dönüyomuş o yüzden yanlış yapım.1 tane atom sorusu vardı konuyu çalışmadığım için yapamadım. geriside harbi zor sorulardı.
  • Fizik 29D 1Y
    Kimya 29D 1Y
    Biyoloji 27D 3Y

İyi geldi şükür. Ama daha da iyi olabilirdi. Fizikteki yanlışım öldürdü beni ya. Kimyadaki de aynı şekilde derişim sorusu. Neyse sağlık olsun atlattık bunu da.
  • Şu bilyeli fizik sorusu neden 4 yahu? Buna direkt 6 dedim ben. Halka yarım çember çizip alta gelince bilye de aynı yere düşüyor. 3 sn geçmiyor mu şimdi burada?
  • Yine iyi okumamışsın alaca 10 ile geçiyor ilk durumda.
  • 2 sn geçiyo ya ilk hızı 10 geçerken ki hızı 30 ya
  • Haydaaa, bilye serbest düşüyor deyince o halka o konumdayken serbest düşüyor sandım. Ben de diyorum, bu 10 m/s'yi niye vermiş? Gitti bir soru, geçti beni on yüz bin kişi.
  • Fizik 21
    Kimya 28,75
    Biyo 27,5

Sen git fizikten batır.
    Buraya bir girdim netlerinizi bir gördüm; Sevinçten ağlayacakken üzüntüden ağlayacam ağlayacam ya, Tıp yalan oldu heralde
  • Fizik benim de battı ya 20,5 net var

25 olsaydı çok iyi olacaktı
  • Fizik 1Y

Bio-Kimya Full

Yahu şu optik sitem sorusunu yanlış yaptım. Baktım baktım ve hala anlamadım
  • baktınız mı sorulara? fizikteki 6. soru ne dikkat istiyormus,ben hic dikkat etmemistim orta cizgi ve asal eksenlerine merceklerin.
  • Fizik 2
    Kimya 0
    Biyoloji 1

Ege Tıp istiyorum mat geo toplam 74 net.Sıralamamda ygsde 2200lerde,bakalım ne olacak :/
  • mat-40
    geo-20
    fizik-20
    kimya-27,5
    bio-20

Ygs-49500.Kırıkkalede olsa bir bilgisayar müh. istiyorum galiba olduMeslek lisesi ama okul birincisi olduğum için ortalama 62 civarı bir okul puanı gelecek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: zéytin

Fizik 1Y

Bio-Kimya Full

Yahu şu optik sitem sorusunu yanlış yaptım. Baktım baktım ve hala anlamadım

ışınlar B şıkkında ince kenarlı mercekte asal eksenin üstünde kalıyor, o yüzden öyle değil de asal eksene yaklaşarak kırılıp gider.

Bence 90/90 yapan baya bir kişi olacaktır. Çünkü Fen Liselerindekiler bu soruları gözü kolay yapar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.