valla günde bir tane yeni flimlerden izlerim ama son zamanlardaki dediğin için texas chainsaw massacre 2003
bende onu ındırdımde alt yazısını bulamadım lem varsa bana maılle yollasana ;) ya da lınk yollayıver p.m le ;)
quote:
Orjinalden alıntı: drony
50 first dates şiddetle öneriyorum
evet şiddetle tavsiye edıyorum kız arkadasımla gıtmıstım hayatımda ılk defa boyle farklı bı fılm ızmedıgımı gordum
not: kız arkadısınızla sakın haaa ızlemeyın sonra(yaa sen acaba benı hergun boyle tavlarmıydın)muhabbetı geçıyor kusuyorlar
texas chainsaw massacre 2003 çok güzel bir film c@feinPChttp://www.divxforever.net/ te var fakat üyelik istiyor.üye olmak çok kolay ama yine de sen bilirsin.eyvallah
Matrıx Revolations ve tabikide ÖLDÜREN OYUN
bence yarından sonra çok güzeldi. ama dövüş kulübünün üstüne tanımam. bi de american pie serisi var tabii onun da tadı başka...
american history x yine çeviri özürlü vcd yapımcılarına ve satanlara selam eder ve adeta bunlara prim verircesine "geçmişin gölgesinde" yi (bu filmi) bana tavsiye edip kesin izle diyen arkadaşa da burdan selam ederimm. Tavsiyesinden önce izlemiş olsam da o garip ismi yüzünden izlemedim diccektm olayn vehametine bakın..
Memento kesinlikle
Bi de yeni film çıkyo yakında.. Açık deniz die.. Oda güzele benzio fragmanını izledimde.. Eğer beğenirsen kesin kes AÇIK DENİZ!!
butterfly effect
Donnie Darko Butterfly Effect Troy Last Samurai 21 Grams Kill Bill Volume (1-2)
NO MAN'S LAND
Önce İzlediğim en kötü diyim Cop Land (Boşuna yapılmış bir yapım)
En İileri ise 1.Memento 2.Mulholland Drive 3.Donnie Darko
Bunları İzlemeyen Film İzledim demesin.
EQUILIBRIUM "Forget the Matrix"
taking lives girl next door 21 Grams Antwone Fisher Behind Enemy Lines Mystic River Out of Time Thirteen ( 13 ) spartan zatoichi one hour photo chronicles of riddick blue crush saint
Dün L.A. Confidential ı izledim(aslında 97filmi) açıkcası tam anlamıyla kusursuz bir yapım....Zaten kadrosu da süper: Kevin spacey( sen sevdigim filmi usual suspects(olagan şüpheliler)), russel crow, guy pearce(memento), kim basinger, denny devito ............
Ayrıca Noi Albinoi (buzdan hayaller) oldukca sevimli bir film: değişiklik arayanlara.......
tabii Amelie, Konuş onunla, paramparça aşklar ve köpekler de unutulmamalı.......
Saygılar herkese......
eraserhead elephant man the usual suspect lost highway
ebrehe1978 hiç aklıma gelmezdi benim sewdiğim filmleri birinin daha seweceği benim gibi
Dediğin filmler gerçektende güzel ama ben Noi Albinoi yi islmededim
Keşkem benimde olsada izlesem
Garfield'ı seyrettim idare eder ama sarmadı Riddick bence
"GİZEMLİ NEHİR " DERİM. ÇOK HARİKA Bİ FİLMDİ... DUYGUSAL, SARSICI. (HEM DE DERİNDEN)