Şimdi Ara

Son zamanlarda komedi filmi çıkmıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yoksa bana mı öyle geliyor?şöyle adamakıllı güldüğünüz bir film varmı? yeni eski farketmez.benim aklıma gelmedi pek.

• yenı fılmler war aslında
    çok fena-damadı öpebilirsin gibi benim ilk aklıma bunlar gelio
  • Knocked Up

Bu filme çok güldüm.
  • Damadı öpebilirsin fena değildi. Ama türkçe dublajda etkisini kaybeder bence. Dvd ya da divx olarak izle. Zaten filmin isminden başlamış adamlar bozmaya. I now pronounce you ; Chuck&Larry orjinal ismi türkçesi Damadı Öpebilirsin e YUH!!!!

Bu arada imdb filme 10 üzerinden 6.3 vermiş. Son döneme bakılınca hiç fena değil...

Kevin James ve Adam Sandler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 12 Kasım 2007; 14:09:54 >
  • Superbad(Çok Fena) diye bir film girdi geçen hafta gösterime,saf komedi.
  • esasinda komedinin bir kac turu var diyebiliriz
    shaun of the dead, snatch, hot fuzz, lock stock and two smoking barrels gibi ingiliz komedileri ki olaylar cok hızlı gelişir
    knocked up, superbad, the 40 years old virgin, the girl next door, Harold & Kumar go to white castle, 10 things i hate about you gibi amerikan komedileri ki bunlarda bel atı espirisi coktur veya genclik komedileri olarak de nitelendirilebilir
    veya romantik komediler vardır: french kiss ki favorimdir, a walk to remember, serendipity, jeux d'enfants

bunların haricinde onerim rat race ki oldukca eglenceli bir filmdir.

son olarak komedi filmlerinin sinemada veya toplu olarak izlenmesi daha hos oluyor cunku biri kopmaya basladı mı siz de kopmaya baslıyorsunuz :)
  • eski ama Eurotrip en sevdiğim gençlik komedi türüdür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.