Şimdi Ara

Son Zamanlardaki Mesaj Silme Olayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burası forum değil mi? Kendi düşüncelerimizi paylaşamayacaksak burayı dh.admin diye bir site yapın siz kendi mesajlarınızı paylaşın biz de okuyalım

• yazık valla ne desek boş.
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Konu uzamasın diye 3 tane attım daha bi 10 tane daha vardır

• Ben alıştım buna, değişmezler.
  • "fb büyüktür, yemek isteyenin boğazına takılır" yazdım, iki kere. ikisi de silindi. siyaset denilerek. siyaset ne demek bilmiyor olabilirler belki. ya da başka bir şeydir. sonuçta takımımın büyük olduğunu yazmam suç imiş.  

• Bu olay sadece GS-FB özelinde değil tüm taraftar forumlarında. Bölüm yetkileleri işlerine gelmeyen mesajları siliyor. Artık attığım her mesajın ekran görüntüsünü de kaydediyorum destek talebinde göstermek için.

Misal FB forumunda iki mesajım silindi, itiraz ettim. Mesajları geri getirdik, silinmelik bir şey yokmuş dediler. Sonuç? Mesajlar yerinde yok :)

İşine gelmeyen mesajları, bölüm yetkilileri direkt siliyor. Neden bile belirtme gereği duymuyorlar. Ki bildirim gelmiş size, şanslısınız. Bana bildirim de gelmiyor. Mesaj yerinde mi diye kendim kontrol ediyorum :)

• WesterLandX kullanıcısına yanıt

Bildirim gelmeyen daha dolu var. Değişmesi gerek adminlerin

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

fena bir paranoyaklık hali, niyet okuma hali. artık mesajlar niyet okunarak da silinebiliyor.

tebrik ediyorum adminleri, level atlamışlar resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 2 Nisan 2024; 19:9:46 >
  • Açıkçası moderasyon icra ederken bu kadar da abartılmasına gerek yok ama yetkililer de tabii tüm öznesellikleriyle insan yani mesajları işlem yapıp yapmama konusunda değerlendirirken farklı ölçme tartma biçimleri sergilemiş olabilirler. Kendilerine bu konuyu ileteceğim, ki burada gösterilen işlem yapılmış mesajlardan tekrar bir değerlendirme yapabilsinler. Tek ricam geri bildirim yaparken saygı çerçevesini yıkmamanız o zaman süreçler daha kolaylaşacaktır. Kullanıcıların da, yetkililerin de şevklerinin ve kalplerinin kırılması iyi olmaz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Bizim şevkimiz kırılıyor hocam. Yönetim olarak önceliğiniz moderasyon değil üyeler olmalı. İyi çalışmalar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.