Şimdi Ara

Son Zamanlardaki Sorunlarınız ve Hedefleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dh.Bir dertleşme konusu daha açayım dedim.Belki çözüm bulamıyacaz ama paylaşarak kafamızı boşaltmış oluruz en azındanSadece sorunlarınızı ve hedefleriniz için uğraşlarınızı yazın.Bakalım dertleriniz neler ve hedefleriniz için uğraşlarınız neler

-Yaşım 22 ve geçen sene sosyal fobili olduğumu öğrendim(sorunumu hep asosyallik olarak bilirdim) ve son 1 sene sosyal fobiyle savaştım ve galip geldim diyebilirim.

-Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı.(Şu ana kadar 6-7 kız benimle tanışmak istedi ama sosyal fobi yüzünden sürekli korktum kaçtım.Yeni açılıyorun diyebilirim,hiç çabada göstermedim ve eksikliğinide hissetmemiştim ama hayata geç kalmışlık hissi başladı)

-Aşık olduğum kızı ulaşılmaz olarak görüyorum ,her ne kadar çok yakın olmasada 10 sene önceki arkadaşım, 1 senedir o kıza takmış durumdayım.Kız çok iyi bir okulda ve ben berbat bir okuldayım kendime bu durumu kompleks yaptım ve sırf bu yüzden 2. Üniversite hedefim var.

-6 aydır body building yapıyorum ve yaza kadar sixpack hedefim var.

-Hastalık hastasıyım ve her gün kendimde bir kusur bulup çözümünü araştırıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Git bir milli ol ilk önce.. Sonra yavaş yavaş açılırsın ...hayatına biraz heyecan katmaya çalış..kendini daha iyi hissedeceksin.. Bence Özgüven eksikliğin var..bunu aşmayı denemelisin..yaşım 36 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için anı yaşıyorum. Ama hayallerimi gözümün önüne getireceğim ve hedeflerim olacak. Ama şimdilik Carpe-Diem
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Abi özgüven eksikliğim çok daha fazlaydı eskiden şu an toparladım ama tamamen ortadan kalmadı farkındayım , dini inançlarım nedeniylede zinadan uzak duruyorum, belkide haklısınız özgüven açısından bir şeyleri tetikleyebilir hayatıma başka türlü heyecan katmaya çalışıcam.Bir şeylerin değişme vakti geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En'leriniz neler?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.