Bildirim
(SONA ERDİ) MSI Ürün Yorumuna Steam Cüzdan Kodu Hediyesi (20 Dolar)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Yazın sistem toplamıştım, o ürünlerle başvurdum.
10 dolar kodu ne zaman gelir acaba daha önce alan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 4-5 gün içinde göndermişlerdi.
Detaylı bir yorum olursa kazanma şansı yüksek. -
"Parasının karşılığını sonuna kadar veren, bana göre orta seviye hatta üst seviyedeki anakartların arasındaki en iyi anakartlardan birisi. 8th gen i7 ile kullanıyorum ve mükemmel uyumlu çalışıyor. Malzeme kalitesi güzel, soketler sağlam. Teşekkürler MSI."quote:
Orijinalden alıntı: 10 Numara
Bana 4-5 gün içinde göndermişlerdi.
Detaylı bir yorum olursa kazanma şansı yüksek.
Böyle yazdım hocam sonuçta itopya.com'a yorum yazıyoruz yani ne kadar detaylı bir yorum yazılabilir ki? Şu Subnautica indirimde onu almayı düşünüyorum umarım yollarlar da alırız. -
"*Yaptığınız her inceleme için yalnızca bir adet temel hediye alabilirsiniz." derken satın almış olduğum tek anakart için sponsorlu olan üç sitenin de üçüne inceleme göndererek 3 kod kazanabilir miyim? -
Hocam siz yorumu ne zaman nereye yaptınız da ne zaman e-mail'e geri dönüş yaptılar?
Yorumları Vatan, Hepsiburada ve İtopya'ya yapabiliyormuşuz lakin İtopya'dan ürün almadığımız için yorum yapma hakkımız yokmuş. Diğer yandan bu sitelerin hiçbiri üzerinden yaptığımız yorumun direct linkini veremiyoruz ancak "yorumlar sekmesi"ne yönlendirebiliyoruz; yani yorumu görmeleri için sayfada aşağı yolculuk etmeleri gerekiyor, ayrıca attığımız yorum üzerine birkaç yorum gelirse de ikinci sayfaya falan geçmeleri gerekiyor. Umarım aklı başında insanlardır inceleyenler.
Diğer hediyeler bize çıkmaz ama 10 dolarlık kod hiç fena olmazdı, 57 lira para yapıyor; Risk of Rain 2 alacağım. -
Yorumlar sayfasındaki kullanıcı adını, yapılan ürün yorumunu msi formuna da yazdığımız için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca satın aldığınız ürünü hesabınıza kaydetmeniz gerekiyor önce.
http://dhbr.co/bsXl
Bana ilk önce, daha önce kullanılmış kod göndermişlerdi. Talepte bulun kısmından durumu anlattım, 1-2 gün sonra yeni kod gönderdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 9 Nisan 2019; 19:7:18 > -
Teşekkürler. Ürün kayıtlıydı önceden; bugün ikinci günü, bakalım ne zaman dönecekler. -
-
quote:
Eligible Regions: AL/ AT/ AU/ BA/ BE/ BG/ CA/ CH/ CN/ CY/ CZ/ DE/ DK/ EE/ EG/ ES/ FI/ FR/ GB/ GCC(SA/ UAE/ BH/ IQ/ KW/ OM/ QA)/ GR/ HR/ HU/ ID/ IE/ IL/ IS/ IT/ JP/ KR/ LT/ LU/ LV/ MD/ ME/ MK/ MT/ MY/ NL/ NO/ PH/ PL/ PT/ RO/ RS/ SE/ SG/ SI/ SK/ UA/ US/VN.
Evet, Türkiye hariç neredeyse her dandik region var.
Ben de 5 gündür Steam kodu bekliyorum.
Türkiye'de MSI çalışanları bir elin parmaklarını geçmiyor olsa gerek.
-
Bir hafta oldu, ses seda yok. Sizin kod hemen gelmiş miydi? -
Bana 4-5 gün içinde kod gelmişti. Yorumunuz detaylı ise yakında gönderirler büyük ihtimal. -
üstadlar bir türlü yaptığım yorumun linkini atacağım yeri bulamadım yardımcı olurmusunuz? -
MSI hesabına giriş yapın.
Sizde hangi ürün varsa önce onu hesabınıza kaydedin. Sonra:quote:
https://register.msi.com/product/shoutout
Listedeki ilgili ürüne tıklayın. Devamında alışveriş sitesi falan seçiyorsunuz. Burada açılacak forma bağlantıyı ve yorumu yapıştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 15 Nisan 2019; 13:46:21 > -
üstadım sanırım benim monitör olmuyor çünkü o listede yok monitörler ben daha öncesinde ürün kaydı yapmıştım acaba teknik destek tarafından mı yazsam? -
Monitörler için şu iki kampanya var: quote:
https://register.msi.com/promotion/freegift/mnt_2019_apr_glowyourgamingpc
Ürünler:
Optix MAG271CQR
Optix MPG27CQ
Optix MAG321CQRquote:
https://register.msi.com/promotion/redeem/mnt_2019_mar_tomclancy_2
Optix MPG27CQ
Optix MAG341CQ
Optix MAG321CQR
Optix MAG271CQR
Optix MAG27CQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 15 Nisan 2019; 14:26:23 > -
üstadım yardımlarınız için teşekkürler, benim monitör 2018 yılı ağustos olduğu için fatura tarihinden dolayı olmuyor.. bakayım destekten yazıcam belki kabul görür.. -
Abi Amazon.com.tr dahil değilmiş ya. Üzdü bu. Sizce şansımı denemeye değer mi? -
14 gün oldu. Bu kadar yavaş çalıştığını, hatta hiç çalışmadığını bilmiyordum MSI Türkiye'nin. İnsan bir mail atar; girişiniz alındı der, inceleniyor der, işleniyor der, üzgünüz kod kalmadı der, siz kazanamadınız der; kim bilir belki de boşa bekliyorum ama haber verseler ona göre davranacağım. Üzdün MSI.
Edit: Kod geldi. Türkiye'de bağırıp çağırmayınca iş yürümediğini biliyoruz, o yüzden herkes çok sinirli memlekette. Tam tepemin attığı günün ertesi sanki forumu takip ediyorlarmış gibi mail geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 22 Nisan 2019; 16:50:47 > -
hocam dizüstü bilgisayarlar geçerli değil mi 10 dolarlık kod için ? diğer çekiliş çok önemli değil de
msi gl62 6qd var bende
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X