Şimdi Ara

sonanın dmg sı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Damgasi diye okudum basligi. Tovbe estagfurullah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

http://www.lolskill.net/summoner/TR/MrxShoody/matches kaynaklarıma göre silver 5'sin huh ?

tr'de silver 5 bana laf atıyor bak hele bak bak.

not : çok süper oynuyorum diye iddiam yok ama seni 5'e katlarım rahat.

5 e katlarım yazısını gorur gormez seslı guldum vallahı allahın bronzu yav ben senın blokunu nıye actımkı bf4 gıreyımde senın gıbı fakırler yoktur bf4 de

al çocuk :http://www.lolking.net/search?name=skilnight&region=EUW

O win lose ile platta kalmakta buyuk bi basari tabi

kardeş siz şaka mısınız %50 winratede challenger olan var %65le gümüş olanda. onların oynadığı maçla sizin oynadığınız maçın kazanma oranı eşit olur mu. demekki yüzsek eloda başlamış sezona rahat rahat kalmış. utanmaranız winrateim challengerlarla aynı platım diye konu acıcaksınız

• Tamam

• bizim turk milleti oyunda her cok vuran heroyu neden ilah yapiyorlar anlamiyorum.

damage fazla sona da fakat oyundaki en mana hungry herolardan birisi. Cok squishy oyunun her asamasinda squishy.

Sona oyun kazanan takimlarda viable gidiyor olurda oyunu kaybediyorsaniz sona ne bi tresh leona gibi comeback yaptiracak kapasiteye sahip. Sadece kazanilan oyunda ezme gorevi goruyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsız belanın ligi ne oda mı bronze xd

Edit: hangi vicdansız imzamı şikayet etti, konu dışından kesin. Bir daha o konu dışına girmicem low mekanı ne kıskanç adamlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 28 Aralık 2014; 10:50:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Arsız belanın ligi ne oda mı bronze xd

Edit: hangi vicdansız imzamı şikayet etti, konu dışından kesin. Bir daha o konu dışına girmicem low mekanı ne kıskanç adamlar ya

Benim mekâna laf mı ettn birader ?
  • Ya bırak 3-4 sene önce takılıyordum orda o zamanlar efsaneyddi simdi olmuş bebe mekanı zaten bir iki yorum attım çıktım. Kalitesiz yorumlar var bide sabahtan akşama kadar o bölümde takılan var iyi kafayı yemiyorlar.

Üzüldüm ya birdaha mı koysam acaba ama yine şikayet edilirse imzamı 1 ay kullanamıcam höf icryevritim

• quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

http://www.lolskill.net/summoner/TR/MrxShoody/matches kaynaklarıma göre silver 5'sin huh ?

tr'de silver 5 bana laf atıyor bak hele bak bak.

not : çok süper oynuyorum diye iddiam yok ama seni 5'e katlarım rahat.

5 e katlarım yazısını gorur gormez seslı guldum vallahı allahın bronzu yav ben senın blokunu nıye actımkı bf4 gıreyımde senın gıbı fakırler yoktur bf4 de

al çocuk :http://www.lolking.net/search?name=skilnight®ion=EUW

O win lose ile platta kalmakta buyuk bi basari tabi

kardeş siz şaka mısınız %50 winratede challenger olan var %65le gümüş olanda. onların oynadığı maçla sizin oynadığınız maçın kazanma oranı eşit olur mu. demekki yüzsek eloda başlamış sezona rahat rahat kalmış. utanmaranız winrateim challengerlarla aynı platım diye konu acıcaksınız

sen benim ligimi win lose umu gördündemi konusuyorsun ne bu genişlik?

• DA MA GE
  • İyi damage atıyor ama kolay da eriyor.Karşısında leona bi atlasa üstüne tamamdır tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: loststarr

İyi damage atıyor ama kolay da eriyor.Karşısında leona bi atlasa üstüne tamamdır tek

tam tersı 6 lvl de karsıda leona varsa sona olan bot lane bence cok daha buyuk ustunluk saglar leona ustume atladı dıyelım benım adc bosta ben bu 2 sıne ultı tuttursam q w bassam ben olsem dahı adc 2 de 2 alır rahat
  • arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    Karşıdaki adc burstu kuvvetli bir adc ise mesela lucian-graves gibi sen daha leonanın E-q sundan kurtulamadan düşersin zaten bi bunu pre6 olarak düşünüyorum.Level 6 olsa o kadar çok cc var ki açılabilceğini bile sanmıyorum hele graves-leona hiç şansı olmaz
  • Sona buff gerekli base hp armor artsa mana costlar azalsa bide dj sona tamamdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 29 Aralık 2014; 22:48:46 >
  • Karsima ne zaman sona gelse hayata kusturuyorum. Gerci bu aralar herkese bunu yapiyorum Sivir saolsun tek korkum iyi oynayan bir vayne.

• L.J kullanıcısına yanıt
    yanlış anlama meraktan bişey sorcam, vayne siviri nasıl ctliyor ?? ct si olarak görünüyor ama tradelerde üstün çıkıyorum, late de 1v1 atınca 3. oka gelmeden vayne genelde yalan olmuş oluyo. vayne neden sivirin hard ct si ??

• Ireina Nadar kullanıcısına yanıt
    Açıkçası counterı mı değil mi bilmiyorum fakat ben Sivir aldığımda fazlasıyla zorluyor. Ama mantıken de doğrudur zorlanması, bi defa Vayne'de AD steroid var Q'dan gelen, True damage var 3. vuruşunda ayrıyetten. Bir de Q'nun AA reset yapması var 3. vuruşu yapamaması gibi bir durum çok zor. Hepsini geç bir de Ultisi var.
    Bunlar Sivir de yok, Sivir'in Q tutturması ve W ile AA reset yapması lazım. Bunlardan birini bile yapamazsa Vayne üstün çıkar. E'sini de unutmamak lazım Sivir E'yi counterlayamazsa zaten direk iptal. Bir de menziline girmek gibi bir hataya düşmüş oluyorsun, bence Vayne'in menziline giren her nişancı risk altındadır

Early'de koridorda 2v2 de ilk 5-6 dakika zorlaman çok normal, farm bile yapamayabilir Vayne W kullandığın için. Zaten 1 kere base attırtsan öne geçmiş olursun bir süre kontrolü elinde bulundurursun ama Vayne'in BOTRK bittiği an eğer sen çok çok üstün gelememişsen ibre dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 30 Aralık 2014; 11:21:55 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.