Şimdi Ara

Sonax Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araçlarına kıymet verenlerin dikkatine, Ankara City SONAX, Gimat bayisindeki çalışanlar müşterilerin arkasından hakaret etmekte, arabayı kullanmamış s. çmış benzeri hakaretler etmektedir. Ayrıca çalışan profilinin yerlerde olduğu bu bayi de gözümün önünde araç çarpıştırmış, sahiplerinede bilgi vermemiştir. Çalışanlar, ıslak kıyafetleriyle araçlara herhangi bir kaplama koymadan binmektedir. Bu gerçekten Türkiye de iş ahlakını bir kez daha göz önüne sermektedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir Sonax'a arabamı götürmem, bu tip firmaların sadece Franchise ismi var, gerisi yalan.

İçinde çalışan gene Ahmet Mehmet. Yani uzak durun. Kendi aracınızı mümkün olduğunca kendiniz yıkayın. Boş zamanınızda cilanızı ve boya korumanızı kendiniz atın. Hem zevkli, hem de daha iyi yaparsınız.

Bu ülkede her şey para oldu, kimsenin malı kimsenin umurunda değil.
  • Ziebartta arabalarla el freni çekiyorlar o da birşey mi.Türkiye de bu tarz yerlerden malesef bi b.k olmaz

• arabanıza detaylı temizlik yaptıracaksanız Bursa'ya gidin orda yaptırın ..
  • Gerçekten içler acısı yani profesyonel dediğimiz firmalar rezalet iş ahlakı 0

• Ben vites topuzunu elime aldığımdan beri iç yıkamaya bile tövbe demiş birisiyim.
  • Alayı kasap bilgisiz vs alın malzemeyi kendiniz yapın bu zihniyet aç kalsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT REZALETİ
    11 ay önce açıldı
    Kumtel Servis REZALETİ
    2 yıl önce açıldı
    Fiat Yetkili Servis Rezaleti
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • El elin eşeğini türkü çığır çığıra ararmış hesabı. Yıkama için kaç farklı yere götürdüm arabayı. Hepsinden de %100 içime sinerek almadım. Kimi güzel yıkamış iyi kurulamamış kimi yıkadım diye veriyor sağda sola hala çamurlar duruyor. Vaktiniz ve uygun yeriniz varsa en iyisi kendi yaptığınız
  • türkiyede bu işler değersiz işler kategorisine giriyor. Artık türklerde çalışmıyor zaten. Ya suriyeli ya gürcü , türkmen.
    Bu adamlarda muhtemelen aylık 200-300$'a çalışıyo , orda yatıp kalkıyo tek amacı bir kaç ay burda çalışayım para biriktireyim derdinde.
    Farkediyosunuz arabayı bırakacaksınız karşınızda türkçe konuşan eleman yok hepsi bi orman şivesi konuşuyo.
    Geçen gün arkadaşla konuştuk 2 tane türk al ayda ver 1500 TL maaş ,sende 20TL lik yıkamayı 25 TL yap insanlar koşa koşa arabasını getirsin. Kadıköy civarında nereye gitsem memnun kalmadım , memnun kalsam 2.ye gittim memnun kalmadım. İşlerinin standardı yok , değeri yok , kıymetini bilmiyorlar.
  • dyb detaling gibi prof üstü bir kişik var siz sonax götürüyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingkaan34

dyb detaling gibi prof üstü bir kişik var siz sonax götürüyorsunuz :)

Tamda ankaradakilere DBY detaling'i önericektim geç kalmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

quote:

Orijinalden alıntı: Kingkaan34

dyb detaling gibi prof üstü bir kişik var siz sonax götürüyorsunuz :)

Tamda ankaradakilere DBY detaling'i önericektim geç kalmışım

işini tam anlamıyla yapan yerler dyb izmirde batu istanbulda 3-4 yer daha var bu iş asıl ingilterede mevcut ama tr dede baya yayılmaya başladım
  • Kingkaan34 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

Detailing işlemi ile ilgili araştırma yaparken mesajınızı gördüm. İzmir'deki tavsiye edilen yer neresidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Merhaba hocam.

Detailing işlemi ile ilgili araştırma yaparken mesajınızı gördüm. İzmir'deki tavsiye edilen yer neresidir?

Detailpoint batu bey

• Kingkaan34 K kullanıcısına yanıt
    istanbulda seramaik ıcın profosyonel yerler neresıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadk

istanbulda seramaik ıcın profosyonel yerler neresıdır ?

Hocam ben bayağı araştırdım bakırköyde bir yer buldum hem uygulamaları çok iyi hem iyi fiyat pm yolu ile iletişim bilgilerini verebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.