Şimdi Ara

Sonic efsanesine Gameloft dokunuşu (Yayınlandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Uzun süredir mobil platformlarda varlığını arttırma çalışmaları yapan ve retro olsun yeni proje olsun sayısız karakterini mobile uyarlayan Sega, dolaylı olarak da hamleler yapıyor. İkonik Sonic karakteri şimdi Gameloft’un ellerinde.

Sonic Runners Adventure neler sunuyor?

Sonic Runners Adventure adıyla App Store üzerinde ön siparişe açılan oyun, sonsuz koşu tarzında hazırlanmış ve ilk dönem Sonic atmosferine bağlı kalmaya çalışıyor. Super Mario Run oyunundan hatırlayacağımız şekilde sadece zıplamanız yeterli. Oyunun mekanikleri buna göre ayarlanmış. Zıt olarak oyunda ilk oynayışınızın ardından internet bağlantısı gerekmiyor.

Aslında 2 yıl önce iptal edilen Sonic Runners projesinin daha gelişmiş hali diyebiliriz. Sega ve Gameloft daha çok bu proje üzerinden giderek yeni oyunu geliştirmişler.

Ayrıca Bkz.Filminden önce Jumanji: Vahşi Orman'ın mobil oyunu geldi

Hızlı bir şekilde akan oyunda zaman zaman düşman yaratıkları zıplama tahtası olarak kullanıyor ya da fırlatma toplarına girerek en iyi açıyla kendinizi uçuruyorsunuz. 4 farklı mekanda Dr. Eggman da sizi unutmuyor. Oyunda ilerledikçe Tails, Knuckles, Shadow the Hedgehog gibi diğer karakterlerin de kilidi açılıyor.

Güncellendi: Sega hayranlarını ekran başında tutacak Sonic Runners Adventure oyunu indirmeye sunulmuş durumda. iOS mağazası için 10TL, Android mağazası için 8TL fiyat etiketi belirlenmiş. 

Sonic Runners Adventure: Google Play II App Store

• Bilgisayarla tanışıp ilk oynadığım oyundu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Bilgisayarla tanışıp ilk oynadığım oyundu...

Sonic roboblast 2 oynardım ben de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun mu çok hızlı yoksa yaşlandıkta gözler mi seçmiyor
  • Yavaş giden sonic yada Flash oyunlarını anlamıyorum. Bi zorluk seviyesiyle hız arttırılabilse bari en azından ama oda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunu, Google Ödüllü Anketler'den kazandığım parayla neden alamıyorum?

• Sega nın yapamadığını gameloft yapmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.