Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog 2 resmi olarak duyuruldu; ilk video paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonic the Hedgehog 2 resmi olarak duyuruldu; ilk video paylaşıldı

Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Sega'nın yayıncılığını yaptığı Sonic oyunun yeni bir film uyarlaması bildiğiniz gibi 2020 yılında yayınlanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ikinci film resmi olarak duyuruldu.

Ayrıca Bkz.The Falcon and the Winter Soldier fragmanı izlenme rekoru kırdı

İkinci filmin çalışmaları aslında geçtiğimiz yılın ortalarında başlamıştı. Hatta vizyon tarihi de daha önce açıklanmıştı ancak stüdyodan gelen resmi bir açıklama değildi. Şimdi ise kısa bir video eşliğinde filmin duyurusu resmi olarak yapıldı. Ayrıca logosu da paylaşılmış oldu.

Aksiyon macera komedi filmi Sonic the Hedgehog 2, 8 Nisan 2022'de yayınlanacak. Şu an için konusu net olarak bilinmiyor ancak animasyonlardan ve oyunlardan tanıdığımız daha fazla karakterin de filmde bulunması bekleniyor.

Sonic the Hedgehog'un ilk filmi salgının başlamasından kısa bir süre önce vizyona girmişti. Her ne kadar gişe anlamında salgından etkilense de güzel bir başarı yakalamıştı ve 2020'nin en çok hasılat elde eden filmlerinden biri olmuştu. Bahsi geçen duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak:https://www.gematsu.com/2021/02/sonic-the-hedgehog-2-movie-announced

• Güzel haber. Açıkçası hem filmin başarısından hem pandemiye rağmen türü itibariyle o dar pastadaki gişe başarısından hem de filmin sonunda açık kapı olarak bırakılan o sahnelerden devamının geleceği anlaşılıyordu. İlk filmi ailecek sinemada izledik bunu da muhtemelen izleriz. Hem orijinal dili hem de dublajı çok başarılıydı bu arada.

• Oyun serisine göre gidiyorlar herhalde. Bundan sonra 3 çıkacak sonra Sonic & Knuckles. Sonra da "Memes" olarak göreceğiz.

• Ben de öyle düşünüyorum. Zira Tails'ı ilk oyunda oynamıyorduk görmüyorduk. 2. oyunda vardı bunda da var. Hatta 2. oyundaki tema müziğini bu gelecek filmin teaser'ında kullanmışlar. Muhtemelen de after credits'te Knuckles'ı göreceğiz.

• Bu nesil jim carrey efsanesini bilmedikleri için adı bile geçmemiş
  • Jim Carrey yoksa izlenmez. Bir de başroldeki erkek ve kadına başka birisini bulamadınız mı ya çok iticiydiler ilk filmde.
  • Lithium kullanıcısına yanıt

Jim Carrey'in olmayacağı garanti mi? Belki üçüncü filme saklıyorlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki yani olmalı bence ondan dedim yoksa hiç çekmesinler.
  • Birinci film güzeldi izlemeyenlere tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.