Valla çok iyi üçleme olacak bu filmle belli oldu, türe harika bir soluk getirdiler, Jim Carey de döktürüyor resmen onu görmek mutlu ediyor :) |
Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden (2. sayfa)
-
-
Kesinlikle. Aslında bundan 4'leme 5'leme ve daha fazlası da olur çünkü hikâye ve anlatılıp gösterilecek daha başka karakter çok ama Jim Carrey'in daha fazla Sonic filminde oynayacağından, ikna edilebileceğinden şüpheliyim. Çünkü mesela 3. filmde de yer almayacaktı, soru işaretiydi ama bir şekilde yer aldırmışlar, ikna etmişler. Bu arada Carrey'in filmografisine bakarsanız Salak ile Avanak serisi (2 film sadece) dışında hiçbir seri filmde oynamadığını görebilirsiniz. Kirpi Sonic serisi şu anda 3'leme olarak resmen büyük bir istisna olmuş durumda. Umarım bu adam hayattayken 4. filmdir, 5. filmdir filan görürürüz. Filmlere kattığı hava çok iyi gerçekten, filmin seviyesini birkaç basamak üste taşıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet onun için 3 filmde kalsa iyi olacak yoksa Jim yerine başkası konur falan iş foka sarar, bu arada Aceventura da var Jim in iki film
A doğru onu unutmuşum. Ama Ace Ventura'nın 2. filmi ilk film kadar iyi değildi. Ama Salak ile Avanak ve bu seri -gerçi son filmi henüz izlemedik ama- öyle değil gibi duruyor. Bakalım.
SONIC 3' Shadow'a özel yeni poster.
-
'Sonic 3', dördüncü bir filme zemin hazırlamak için filmin sonunda yeni bir karakteri tanıtacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson'Sonic 3', dördüncü bir filme zemin hazırlamak için filmin sonunda yeni bir karakteri tanıtacak.
Demek 4. filmi de geliyor. Güzel, gelsin gelsin umarım Jim Carrey'i tekrardan ikna edebilirler. Muhtemel karakteri ben söyleyeyim Silver The Hedgehog. Metal Sonic de olabilir. Gerçi pek çok karakter var ama en güçlü aday Silver gibi duruyor.
-
Filmin adı posterde olmadan daha güzel olurmuş bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonic 3 filminden yeni poster paylaşıldı.
-
Eyvallah. Posterler ilk mesaja ekleyecektim de bu salak DH sağolsun posteri hep mesajın en altına atıyor ve ben bunu istemiyorum. Masaüstü PC'ye geçince tekrar denerim. Mobilden olmuyor bu iş.
Posterler güncellendi, hatta daha fazla poster ve yüksek çözünürlüklü olanları eklenip fan-art olan poster kaldırıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Kasım 2024; 18:36:53 >
SONIC 3 için karakter posterleri paylaşıldı.
-
Yeni fragman düşmüş. Bu altyazılı,
UIP Türkiyeyoutube#KirpiSonic3 filmi 17 Ocak 2025'te sinemalarda! Bizi Facebook’ta takip edin [www.facebook.com/UIPTurkiye] Bizi Instagram’da takip edin [www.instagram.com/UIPTurkiye] Bizi Twitter’da takip edin [www.twitter.com/UIPTurkiye] Youtube Kanalımıza abone olun [www.youtube.com/uipturkiye] Kirpi Sonic 3, şimdiye kadarki en heyecan verici macerasıyla sinemalara geri dönüyor. Sonic, Knuckles ve Tails, daha önce karşılaştıkları hiçbir şeye benzemeyen güçlere sahip gizemli güçlü yeni bir düşman olan Shadow'a karşı yeniden bir araya geliyor. Yetenekleri her yönden geride kalan Sonic Takımı, Shadow'u durdurmak ve gezegeni korumak umuduyla beklenmedik bir ittifak aramalıdır. Yönetmen Jeff Fowler, Jim Carrey, Ben Schwartz, James Marsden, Tika Sumpter, Idris Elba, Colleen O'Shaughnessey, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Adam Pally, Lee Majdoub, yeni gelenler Alyla Browne ve Krysten Ritter'ın da aralarında bulunduğu yıldız kadrosu ile Kirpi Sonic filmi geri dönüyor ve Keanu Reeves, Shadow olarak seriye katılıyor.https://www.youtube.com/watch?v=oYSEY20PrnQBu da TR dublajlısı
UIP Türkiyeyoutube#KirpiSonic3 filmi 17 Ocak 2025'te sinemalarda! Bizi Facebook’ta takip edin [www.facebook.com/UIPTurkiye] Bizi Instagram’da takip edin [www.instagram.com/UIPTurkiye] Bizi Twitter’da takip edin [www.twitter.com/UIPTurkiye] Youtube Kanalımıza abone olun [www.youtube.com/uipturkiye] Kirpi Sonic 3, şimdiye kadarki en heyecan verici macerasıyla sinemalara geri dönüyor. Sonic, Knuckles ve Tails, daha önce karşılaştıkları hiçbir şeye benzemeyen güçlere sahip gizemli güçlü yeni bir düşman olan Shadow'a karşı yeniden bir araya geliyor. Yetenekleri her yönden geride kalan Sonic Takımı, Shadow'u durdurmak ve gezegeni korumak umuduyla beklenmedik bir ittifak aramalıdır. Yönetmen Jeff Fowler, Jim Carrey, Ben Schwartz, James Marsden, Tika Sumpter, Idris Elba, Colleen O'Shaughnessey, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Adam Pally, Lee Majdoub, yeni gelenler Alyla Browne ve Krysten Ritter'ın da aralarında bulunduğu yıldız kadrosu ile Kirpi Sonic filmi geri dönüyor ve Keanu Reeves, Shadow olarak seriye katılıyor.https://www.youtube.com/watch?v=ZCwsB1LtqKg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ripper Roo -- 25 Kasım 2024; 18:7:4 > -
lütfen bu filmi kimse tr dublaj izlemesin. çünkü;
JoBlo Animated VideosyoutubeSONIC THE HEDGEHOG 3 "Keanu Reeves As Shadow" Trailer (NEW 2024) #SonicMovie3 - only in theatres December 20. Sonic the Hedgehog returns to the big screen this holiday season in his most thrilling adventure yet. Sonic, Knuckles, and Tails reunite against a powerful new adversary, Shadow, a mysterious villain with powers unlike anything they have faced before. With their abilities outmatched in every way, Team Sonic must seek out an unlikely alliance in hopes of stopping Shadow and protecting the planet. Director Jeff Fowler returns along with our all-star cast including Jim Carrey, Ben Schwartz, James Marsden, Tika Sumpter, Idris Elba, Colleen O’Shaughnessey, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Adam Pally, Lee Majdoub, newcomers Alyla Browne and Krysten Ritter, with Keanu Reeves joining the franchise as Shadow the Hedgehog. SUBSCRIBE for more ANIMATED videos here: https://goo.gl/mKaNUq #sonicthehedgehog #sonicthehedgehog3 #keanureeveshttps://www.youtube.com/watch?v=iTYVJmoqVEM&ab_channel=JoBloAnimatedVideos -
Normalde Türkçe dublajları severim. Hani millet en fazla sadece animasyon dublajlarını beğenir filan ya ben genel olarak da dublajlarımızı beğenirim ve tercih ederim. Muhtemelen bu yapımı da tıpkı ilk 2 filmdeki gibi TR dublaj izleyeceğim ama film malum ortamlara düştüğü zaman bir kez daha izleyeceğim için bu sefer de TR altyazılı izleyeceğim. Bence en iyi formül bu. Filmi 2 kez izlemek için bir sebep daha olmuş oluyor.
Bu film özelinde konuşursak TR dublajı Karayip Korsanları serisinin dublajı kadar çok iyi değil ama idare eder. Ayrıca Karayip Korsanları'nın aksine bu filmdeki seslendirmeler ve orijinal sesler çok daha iyi, daha keyif verici. Yani ben ki bu forumda yıllardır dublajı savunmuş olan insanım ama Sonic The Hedgehog film serisinin orijinal sesi TR dublajından biraz daha iyi bir seviyede bunu söyleyebilirim.
Bilmeyenler için fragmanda da görüldüğü üzere Shadow karakterinin yine oyunlarından referanslar mevcut. En kabak gibi ortada duranı için
Bunlar da oyunlarından
Bu da motosiklet referansı
Ayrıca yine fragmanda peluş oyuncak, kostüm gibi gördüğümüz şeyler şu Chaos denen naneler. Bunları ben de tam bilmiyorum. Ama burada oyuncak kostüm olarak koymuşlar tabii. Yani şu
Yine fragmanda arkada hafiften bir "In His World" şarkısının müziği çalıyor. Bu 2006'da PS3'e ve yanılmıyorsam Xbox360'a da çıkan Sonic The Hedgehog oyunundan yani şu
Bu şarkı versiyonu
DeoxysPrimeyoutubeGame: Sonic the Hedgehog (2006) Music: His World (Theme of Sonic)https://www.youtube.com/watch?v=BWWfjK0v8eMBu da sözsüz olanı ki bu çok daha iyi zaten
DeoxysPrimeyoutubeGame: Sonic the Hedgehog (2006) Music: Theme of Sonic the Hedgehog (E3 2006 Version)https://www.youtube.com/watch?v=5MMMRIvZpk4Önceki Sonic konularında referanslara fazla değinmemiştim onlarda da epey referanslar vardı, müzik olsun, sahne olsun. Bunda biraz daha ileriye gideceğiz anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Aralık 2024; 16:14:30 >
-
'Sonic 3' Rotten Tomatoes açılışını %89 ile yaptı.
Hem Sonic üçlemesinin en yüksek puanı, hem de bir video oyunu filmi için en yüksek puanlardan biri.
-
HDcam ripleri düşmüş bile. Ama bu film böyle izlenmez, filme hakarettir. İyi bir sinema salonundan ya da 4K'dan aşağısı kesmez.
-
Alıntı
metni:‘SONIC 3’ is the first film in the trilogy to be Certified Fresh on Rotten Tomatoes.
21 Ocak'ta dijitalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X