Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler uzun zamandan sonra geri döndüm ve bişey gördüm (görmez olaydım:( ) sonic boom un e3 trailerini bildiğin spiderman olmuş bu pfff boss battleler tut fırlat robotlar tekme tokat dal bölümlerde web swing gibi gez bu ne yha baya spiderman yapmışlar. bide sonic acayip aşırı konuşuyo aynı spiderman gibi bu oyunun yapımcısının spiderman fanı olduğu kesin (kim olduğunu bilmiyorum ama) kardeşim bu oyun spiderman değil sonic oyunu pfff dövüşler iyi ama çok yavaş olmuş bizim karakterimiz sonic hızlıca 1 2 seri ve güçlü darbede yolundan çekmesi lazım sonic hızını gösteremiyo bu oyunda hızlandığında çıkan şekilden bahsetmiyorum bile grafiklere gelicek olursak görünce bu ne lan tepkisi verdim cry engine 1 bile bunu 10 katı güzel grafik veriyo (örn:crysis) 3 le yapılmasına rağmen bu halde ... hadi bi el konsoluna ztn ne kadar yapabilirsin ama bu tam bi fiyasko olmuş n3ds alcaktım vazgeçtim abi yha bari sonic lost world gibi olaydı onada razıyım

Ben bu şekilde spiderman oynamak istemiyorum ben sonic oynamak istiyorum o kadar. yabancı fanların çoğu böyle düşünüyo yayınlanan e3 videosuna 1.7xx dislike 1.2xx like vr siz düşünün animesi nasıl olur bilmem ama oyunu ( kesinlikle sonic 2006 danda kötü bir oyun olmuş o kesin siz bana bakmayın sonic 2006 nın sonicle prenses arasındaki ilişkisi ve her yeri glitchli olduğu için o kdr beğenilmedi bence bi bölüm oynayak diyosun hop bişi oluyo uçuyon lava giriryon oyunun fiziklerde kötüydü yürüyerek dönemeçli rampalar olur ya onları geçtiğimi hatırlarım yürüyerek yavaş yavaş ters tarafına gelince dururdum hatta :D )

Edit:Bayramınız kutlu olsun o gün onu görünce şok geçirmiştim maazur görün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 30 Temmuz 2014; 13:58:01 >

• Bir daha bi Sonic oyunu çıktığında bütün gameplayini izlemeyecem, sonra oyunu alasım gelmiyor. Gerçi Wii U'm yok fakat kim bilir belki ileride bir şekilde oynama fırsatı bulurum. Sonic ve Pokemon'un tek bu yanını sevmiyorum, Nintendo paylaşmıyo onları. Android iOS için Pokemon çıkarsa nolur sanki... Ha doğru, o satılmayan DS'ler bu sefer hiç satılmaz. İkisi de çürüyor Nintendo'nun ellerinde :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun sizin de mübarek olsun :)

• Wiide çıkan en güzel sonic oyunu bence lost worldu görünce midem bulanmıştı

• Keşke o oyuna silveri de koysalar

• Wii'deki çok kötü. Ama yine de oynuyorum arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Wii'deki çok kötü. Ama yine de oynuyorum arada.

Hangi oyunu?

Sonic Colors

Baştaki müzik çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 31 Temmuz 2014; 22:30:15 >
  • Çok zevkli aslında ama düşük çözünürlükte çok fazla ayrıntı var oyunda. Oynarken zorlanıyorum. Wii U için çok güzel olacaktır tabii :)
  • Ben oyunlara başlıcam hangi sırayla gitmemi önerirsiniz?heroes var bi de riders sırasıyla indircem

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaos Emeralds

Ben oyunlara başlıcam hangi sırayla gitmemi önerirsiniz?heroes var bi de riders sırasıyla indircem

hiç sonic oyunu oynamadıysan bi classicelere göz gezdir zor gelebilir ama iyidir :D eğer oynadıysan bence bi sonic adventure oyna ridersi hemen oynama çünkü o biraz farklı bi sonic oyunu adventure 1 ve 2 den sonra bi heroesi dene dvm et böle :D
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    sonic colors iyidir iyi wii için o grafikler baya bi iyiydi pc de oynıycam ama dolphin asıl ekran kartımı kullanmıyo özürlü program neyse sonic colors baya eğlenceliydi bnce nerdeyse nerdeyse sonic unleashedin ps3 xbox 360 fizik ve grafiklerine sahipti (vurguluyorum nerdeyse) Bu arada bişey dikkatimi çekti sonic unleashedin ps3 xbox versiyonlarının grafikleri bence generationstan daha iyi yani çok fark var gibi gözüktü
    lllkkkllllk
  • silverthehedgeho S kullanıcısına yanıt
    İyi de ayrıntılı olması benim kafamı yakıyor
    Bazen Sonic'i kaybediyorom.

Wii için başka önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

İyi de ayrıntılı olması benim kafamı yakıyor
    Bazen Sonic'i kaybediyorom.

Wii için başka önerisi olan var mı?

Sonic colours

• Bu arada ismim değişti birisi master emerald olabilir mi?

• nereden adventure indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Torrentte vardir.

yok ama dx olsa bişi kaybeder miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos Emeralds

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Torrentte vardir.

yok ama dx olsa bişi kaybeder miyim?

DX olmasını tavsiye ederim. Biraz daha iyi gibi geldi bana.

• Hocam bu arada yeni nickiniz hayırlı olsun.

• Ekle.
  • Teşekkürler;

nickinize noldu yav, şaşırdım bir an.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.