Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam , videolarda Shadow'u hiç göremedim . Umarım gerçekten olacaktır . Birde yeni Sonic'in super formu nasıl olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Herkese tek seferde cevap vereyim en iyisi

@Yalarca

En nefret ettiğim stilde yapıyorlar ya hu İşin içine saçma sapan duygular katılıp olmadık espriler sıkıştırılıyor, ki Smurf ta olanlardan biriyde buydu. Ha kalkıp Sonic X gibi yapacaklarsa eyvallah derim fakat güvenemiyorum. Hani Sonic X sinemaya yansıtılması en zor animelerden biri. Büyük bir ihtimal oyunlar baz alınarak yapılacağından da insan faktörü Smurf a dönecek diye korkuyorum. Umarım Sony düzgünce yapar bir şeyler.

@silverthehedgeho

Eklerim tabii ki Çok fazla olmasa da az da sayılmaz herhalde konudakiler

Silver the Hedgehog nickinde birinin olduğu bilmediğim için yazmıştım, hem sizin nick hedgeho , ''g'' si eksik

@ShadowTheHedgehog

Yeni seri niye sana hitap etsin ki? Bak şimdi, Spiderman animeted serisini 5 yaşındaki çocukta izler. Bu çizgi filmin hitap ettiği yaşı küçültmez fakat o çizgi filmin içerisinde gerçekleşen olayları tam olarak anlayabilmek belirli yaşlara hitap eder. Sonic Boom gibi (tamam Sonic Boom u daha izlemedik ama az çok tahmin edebiliyoruz trailerlardan) yeni nesil çizgi filmleri maalesef max 5 yaşa hitap eden olayları barındırıyor.

Aynı şeyleri izlediysek eğer o seriler bitene kadar hiç bir zaman cıvıtmamıştır. En basitinden Ben 10 ile Ben 10 Omniverse arasındaki farkı gördüyseniz bu bahsi geçen çizgi filmlerde, özellikle de animelerde hiçbir zaman böyle bir basitleştirme olmamıştır.

Shadow olacak mı olmayacak mı o konu hakkında pek emin değilim. Hani oyunda olmayıp TV serisinde olabilir de olmayabilir de, şuanda haberi de tam hatırlamıyorum

Ayrıca sayfada yazmıştım diye hatırlıyorum ama tekrardan yazayım, bu Tv serisinde ve oyununda yani Sonic Boom da Zümrüt etkeni olmayacak. O yüzden herhangi bir form görmeyeceğiz

Biliyorum çoğu forum vb sitelerde fln 16 harf olayı olduğu için böyle yapmıştım alışmışım formada yazdım biliyorum yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 12 Haziran 2014; 13:22:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Sonic'i GTA türünde bir oyuna çevirseler acaba nasıl olur? Çok karakter var biliyorsunuz hepsine bir senaryo uydursalar oradan oraya göreve gitsek onu kurtarsak bilimum çeşit yaratıklarla savaşsak falan. Şöyle başına oturduğunda aralıksız 2 haftada bitse (aralıklı 2-3 ayı bulur.) bence güzel olur.

Onu bilmem de ben soyle bir sey istiyorum;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=92079145

Gecenlerde yazmistim bunu (mobilde sayfa 39)

Oyun fikrin güzel ama can olayı olmamış sonicde hep ring vardır :) can olursa ben şahsen oynamam çocukken sonic the hedgehog 1 ve 2 yle cebelleştiğim zamanları hatırlıyorumda bide can olsaydı :D ama çocukken bak dikkat oraya 7 8 yaşlarında :)

• anladım olsunda ring kalkmasın olsun bişi olmaz :D ben seviyorum ring olayını bide can olursa nasıl doldurulacak fln oyunun akışını bozar gibime geliyor sonic x ide izledim ve biliyorum tüm serileri lost world e kdr :)
  • İmzayı Aldım Yaz Benide
  • Benide ekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam seri tamamlandı

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowTheHedgehog

quote:

Orijinalden alıntı: silverthehedgeho

quote:

@DemirHerif

Aslında silinmiş değilde daha çok oyundaki bölümlerin ilk versiyonları gibi duruyor, bir bakıma prototip.

@SonicTheHedgehog

İsmini niye SilvertheHedgehog yapmadın o zaman? Sonic the bana kalırdı Fan club ta da Sonic, Silver ve Shadow üçlüsünü yapmış olurduk

heyyy ben burda neye duruyorum :D foruma ilk kaydolduğumda aldığım isim yani sorun yok çoğu yorumu okuyamadım bende silver e bayılıyorum

Üçlü artık tamam . Yakında super forma da gireriz
    DR.Eggman isimli biri de gelirmi acaba

Hocam avatarınızı Shadow the hedgehog. Yapın

• Sonic'in filmi nasıl olacak acaba. Ortaya bir şey attılar ama bakalım
  • Sağolun hocam. Nette geziyodum öyle gördüm beğendim koydum avatarı

Umarım güzel bir iş çıkarırlar ortaya. Merakla bekliyorum filmini
  • Beni de yazın hocam
  • Aşağıdaki sitede gerçekten Sonic'le ilgili birçok şeyler var. Oyundan silinen veya eklenmeyen, o zamanda Sonic ile ilgili çıkan dergi kapakları vs. birçok şey var. Boş vaktiniz olursa bir göz atabilirsiniz

Buradan Gidebilirsiniz
  • Bugün doğumgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lil Bloodred Ridin Hood -- 23 Haziran 2014; 18:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

sonicin bugün doğumgünü :D

Doğum günün kutlu olsun sonic kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

Bu mesaj silindi.
    Maşallah üşenmeden yazmışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 12 Ocak 2017; 13:53:15 >
  • Doğkumgünün kutlu olsun Sonic The HEDGEHOG

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğkumgünün kutlu olsun Sonic The HEDGEHOG

Sağol

• Pastam nasıl
    Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

• quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

Doğkumgünün kutlu olsun Sonic The HEDGEHOG

Sağol

• Doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.