Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yalarca

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

eline sağlık hocam çok güzel olmuş.. benimde şu photoshop u öğrenmem gerekiyor, bütün çizimler karakalem duruyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Konudaki ilk tartışmayı açıyorum

Sonic oyunlarının nasıl olmasını istersiniz? Her türlü karakterlerle oynayabileceğimiz türden bir dünya olmasını mı yoksa sadece Sonic le oynayabileceğimiz bir dünyanın olması mı daha güzel olur? Takım çalışması mı olmalıdır yoksa her karakter tek mi olmalıdır? Elde edilen çeşitli eşyalar (Kaos Zümrütleri vs) bize oyunda katkı sağlamalı mıdır yoksa şu anki durumla mı devam etmelidir? Oyundaki düşmanların zorluğu ve karakterlerin güçleri nasıl olmalıdır? Oyunu oynarken ki ekranın düzenini (mesela Sonic Generations 'ta sol altta boost un gösterilmesi veyahut sol sütte ring lerin ve puanın gösterilmesi gibi) ayarlarsanız nasıl yaparsınız? Tüm soruların özeti olarakta kısacası hayalinizdeki Sonic oyunu nedir?

Şu anda aklıma gelen sorular bu yönde. Bunlara tek tek cevap vermektense hayalinizdeki oyunun nasıl olması gerektiğini yazıp o oyunu anlatırken bahsedebilirsiniz. Sorularda olmayan kısımlarada değinebilirsiniz bu arada

Sonic Adventure gibi olmalı. Ama çok çok daha gelişmişi. Oyundaki tüm karakterleri kullanabilmeliyiz (kotüler hariç). Elmaslar vb şeyler bize güç vermeli. Şehirde veya herhangi bir yerde rahatlıkla dolaşabilmeli. Düşmanlar çok zor olmalı daha gerçekçi olması için. Tornado X olmalı oyunun içinde. Shadow vb. kişilerinde olması lazım. Bu olsa benim için yeterli.

Hocam bu arada SEGA'da mı çalışmaya başladınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonic'in eski oyunları çok güzeldi bence. 2D olanları yani. 3D olanları da güzel ama en çok 2D olanları sevmişimdir hep Sonic serisinde. Hele Sonic 3 & Knuckles. Aralarında en çok sevdiğim odur herhalde Yani bana kalsa Sonic'in hep 2D olmasını isterim. Ama Sonic Generations'u gördükten sonra fikrim biraz değişti. Sonic Generations hem 2D hem 3D oynanıyordu ve gerçekten çok iyiydi. Umarım ikinci oyunu da çıkar. Yani her türlü oyunu çıksın Sonic'in oynarız sıkıntı olmazda SEGA'ya şu yönden çok kızıyorum. PC platformuna doğru düzgün Sonic oyunu çıkarmıyor. Hep Wii, hep 3DS.

Tercihimi soracak olursanız da Sonic'in hep 2D olmasını isterim. 3D oyunu çıkarsa da oynarım ama

Bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum. Sonic Before The Sequel ve After the Sequel fan yapımlarını deneyen var mı aranızda ? Gerçekten güzel yapmışlar daha önce bitirmiştim galiba.

• quote:

Konudaki ilk tartışmayı açıyorum

Sonic oyunlarının nasıl olmasını istersiniz? Her türlü karakterlerle oynayabileceğimiz türden bir dünya olmasını mı yoksa sadece Sonic le oynayabileceğimiz bir dünyanın olması mı daha güzel olur? Takım çalışması mı olmalıdır yoksa her karakter tek mi olmalıdır? Elde edilen çeşitli eşyalar (Kaos Zümrütleri vs) bize oyunda katkı sağlamalı mıdır yoksa şu anki durumla mı devam etmelidir? Oyundaki düşmanların zorluğu ve karakterlerin güçleri nasıl olmalıdır? Oyunu oynarken ki ekranın düzenini (mesela Sonic Generations 'ta sol altta boost un gösterilmesi veyahut sol sütte ring lerin ve puanın gösterilmesi gibi) ayarlarsanız nasıl yaparsınız? Tüm soruların özeti olarakta kısacası hayalinizdeki Sonic oyunu nedir?

Şu anda aklıma gelen sorular bu yönde. Bunlara tek tek cevap vermektense hayalinizdeki oyunun nasıl olması gerektiğini yazıp o oyunu anlatırken bahsedebilirsiniz. Sorularda olmayan kısımlarada değinebilirsiniz bu arada

Hocam , oyuna başlarken seçebileceğimiz bir sürü karakter olacak. Oyunda istediğimiz yere gidebileceğiz . Oyunda gezerken karşımıza herhangi bir yerde karşımıza bir karakter çıkabilecek. Mesela karşımıza Blaze çıktı .Bazen seni durdurup senden bir görev yapmanı isteyecek. Veya sana saldıracak.Veya sen ona birşey karşılığında takım arkadaşın olmasını , birileriyle savaşmasını vb. şeyler olacak . Oyunda bir harita olacak.Yalnız öyle bir harita ki bütün bossların yerini , satıcıların yerini (Satıcı işini birazdan anlatıcam), arkadaşlarının yerini vb. gösterecek. Oyunda arkaşın dahi olsa herkesle dövüşebileceksin.Oyunda istediğin objeyi alarak , kırarak , atarak , enerji içeriyorsa kullanarak istediğini yapabileceksin . Oyunda bir eşya çantası olacak.İçine istediğin şeyi koyabileceksin .Kulağa mantıksız geliyor ama uçakları , gemileri bile . Oyunda her karakterin ayrı saldırıları ve special attack ı olacak. Mesela, Sonic'in special atağı hızını kullanarak bir fırtına oluşturmak , Knuckles'in yere yumruk atıp deprem oluşturma , Silver'in bir miktar alanın içindeki bütün düşmanları telekinesis gücü ile sıkıştırıp yok etmek gibi . Ayrıca oyunun farklı farklı yerlerinde satıcılar olacak. Onlardan oyunda düşmanlar öldüğünde içinden çıkan paralarla alım-satım işlemi yapılabilecek. Oyunda bütün Sonic tarihinde ortaya çıkan düşmanlar olacak. Mesela, Nazo. Oyunun finaline ulaşmak için bütün bossları yenmek gerekecek . Oyunda zümrütler de olacak. Oyunda her yerde kullanılabilecekler . Mesela uçağa takılıp uçak hızlandırılabilecek . Ama zümrütleri bulmak zorunlu olmayacak . Oyunun finalinde ise şimdiye kadar oyunda karşınıza çıkan ana bosslar ile savaşacaksınız . Ama güçsüz bir boss finalde olmayacak . Mesela Dr. robotnik in bir robotu olmayacak.Finalde nazo , mephiles , time eater gibi kişiler olacak. Oyunda her karakter finalde forma girebilecek .En ama en önemlisi de 3D OLACAK. Bitti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBKbaba -- 20 Mayıs 2014; 17:15:13 >

• Arkadaşlar bu arada Sonic Boom'un çizgi filminden bir haber var mı ? Ne zaman yayınlanacak daha doğrusu yayınlanıyor mu yabancı Cartoon Network kanalında ? Ve bizim Cartoon Network'e ne zaman gelir ne zaman izlemeye başlarız ? Cevaplayan olursa sevinirim
  • Hocam sonic boom fotolarında knux sonic tails amy ve marineenin bir olduğu foto var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DemirHerif

Sonic'in eski oyunları çok güzeldi bence. 2D olanları yani. 3D olanları da güzel ama en çok 2D olanları sevmişimdir hep Sonic serisinde. Hele Sonic 3 & Knuckles. Aralarında en çok sevdiğim odur herhalde Yani bana kalsa Sonic'in hep 2D olmasını isterim. Ama Sonic Generations'u gördükten sonra fikrim biraz değişti. Sonic Generations hem 2D hem 3D oynanıyordu ve gerçekten çok iyiydi. Umarım ikinci oyunu da çıkar. Yani her türlü oyunu çıksın Sonic'in oynarız sıkıntı olmazda SEGA'ya şu yönden çok kızıyorum. PC platformuna doğru düzgün Sonic oyunu çıkarmıyor. Hep Wii, hep 3DS.

Tercihimi soracak olursanız da Sonic'in hep 2D olmasını isterim. 3D oyunu çıkarsa da oynarım ama

Bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum. Sonic Before The Sequel ve After the Sequel fan yapımlarını deneyen var mı aranızda ? Gerçekten güzel yapmışlar daha önce bitirmiştim galiba.

O yüzden yazımın başında SEGA iki tür oyun çıkarmalı dedim ya Biri full 2D diğeri ise benim dediğim gibi olabilir Yani artık 3D Sonic için ring saçmalığını ortadan kaldırmalı, yap şöyle doya doya oynayabileceğimiz bir oyun ya hu

O oyunları görmüştüm de pek oynamadım, bir ara deneyeyim o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: DemirHerif

Arkadaşlar bu arada Sonic Boom'un çizgi filminden bir haber var mı ? Ne zaman yayınlanacak daha doğrusu yayınlanıyor mu yabancı Cartoon Network kanalında ? Ve bizim Cartoon Network'e ne zaman gelir ne zaman izlemeye başlarız ? Cevaplayan olursa sevinirim

Ben de en son Marine the Raccoon 'un (pek emin değilim olacak mı diye) ve Shadow the Hedgehog 'ın Sonic Boom da olacağını öğrendim. Daha yayınlanmaya başlamadı, zaten ne zaman yayınlanacağı ile ilgili de henüz bir bilgi yok. Olursa size haber veririm.

Türkiye 'ye gelmesi bir kaç ayı alabilir diye tahmin ediyorum. Tabii daha kısa sürede de gelebilir

Hocam Shadow'un olacağı kesin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBKbaba -- 22 Mayıs 2014; 15:53:15 >

• Shadow sonic dashte bedava olmuştur bilginize
    Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

• Biraz kulaklarınızın pası silinsin

• Hocam biraz hareketlensek fena olmaz hani . Gerçek hayattada çok sıkılıyorum . Sıkıntı için başvurabileceğim sadece bu site vardı , o da toz olup gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowTheHedgehog

Hocam biraz hareketlensek fena olmaz hani . Gerçek hayattada çok sıkılıyorum . Sıkıntı için başvurabileceğim sadece bu site vardı , o da toz olup gitti

Bunlar işte hep seganın oyunları

• Zaten Android telefonlar bölümünde takılıyorum ama canlandırmak lazım konuyu

• ne işi. Onlar

• quote:

Sinavlar vs...

Bemimde

• Hocam forumdaki kişilerin yaşı kaç ?

• Hocam , o zaman ben sizin aranızda Tails gibi kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBKbaba -- 1 Haziran 2014; 19:40:23 >
  • Hocam Sonic Boom'dan yok mu bir haber ? Ne zaman yayınlanacak acaba çok merak ediyorum Ayrıca nette gezinirken buldum:

Sonic Classic Heroes diye bir oyun var. İnternetten oynanabiliyor. Gerçekten güzel yapmışlar. Sonic, Tails, Knuckles falan kontrol edebiliyoruz ve aralarında geçiş yapabiliyoruz. Başka bir takımda var Team Chaotix diye ama denemedim. Sonic 1 ve 2'yi kapsıyor sanırım bölümler. Denemek isteyenlere duyurulur

Oyun Linki

• ben 14
  • bence yeni oyun güzel ama koşuş tarzı komik
  • Üzüldüğüm nokta oyunun Nintendo Exculusive olması.En azından Timed Ex. olaydıda diğer platformlarda da oynayabilseydik.Üstüne üstlük Sonic Lost World ve Sonic Boom ile beraber 3. bir oyunda yine Nintendoya özel olucak.Gelde ağlama.

Oynanış Sonic Adventure ve Sonic Heroes kırması gibi duruyor, ki en iyi Sonic oyunlarındandır bu ikisi.Cry Engine 3 kullanıldığı için grafik bakımından üzeceğini sanmıyorum.Yeni birkaç oynanış dinamiği eklemişler, yakın dövüş hep istediğimiz birşeydi.Yeni combolar ve hareketler renk katmış.Şu enerji iplerine anlam veremedim tabi.

İzlenimim olumlu ama nasıl olsa oynayamayacağım için çokta heyecanlanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.