Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu videoda neredeyse hepsi var

• Sonic 3'ün değiştirilmiş (silinmiş) Super Sonic müziği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 12 Mayıs 2014; 15:30:01 >
  • Merhaba arkadaşlar tavsiyem telefonu uygun olan herkes all star racing tronsfermedi indirmeniz çok super bir oyun aynı pcdeki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Steam'de mevcut Sonic & All Stars Racing Transformed. Gayet eğlenceli herkese tavsiye ederim

Ve bombayı patlatıyorum Sonic 2'den silinmiş bölümler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 13 Mayıs 2014; 14:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

Bu mesaj silindi.
    işte istediğim bölüm seviyorum bu kirpiyi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

@DemirHerif

Aslında silinmiş değilde daha çok oyundaki bölümlerin ilk versiyonları gibi duruyor, bir bakıma prototip.

@SonicTheHedgehog

İsmini niye SilvertheHedgehog yapmadın o zaman? Sonic the bana kalırdı Fan club ta da Sonic, Silver ve Shadow üçlüsünü yapmış olurduk

hocam önce sonic sonra silver ondan sonra knuckles sonra tails sonra shadow

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

@DemirHerif

Aslında silinmiş değilde daha çok oyundaki bölümlerin ilk versiyonları gibi duruyor, bir bakıma prototip.

@SonicTheHedgehog

İsmini niye SilvertheHedgehog yapmadın o zaman? Sonic the bana kalırdı Fan club ta da Sonic, Silver ve Shadow üçlüsünü yapmış olurduk

Sırasıyla mı alacan? Shadow u alma, forumda (daha doğrusu benim konumda) var o nickte bir üye. Sonra isim kirliliği oluşuyor. Gel yol yakınken ismini Silver yap bende Sonic yapayım

hocam oluyorsa yaparız sıkıntı yokda en fazla 1-2 ay oldu nick değiştireli

• quote:

quote:

quote:

@DemirHerif

@SonicTheHedgehog

Sırasıyla mı alacan? Shadow u alma, forumda (daha doğrusu benim konumda) var o nickte bir üye. Sonra isim kirliliği oluşuyor. Gel yol yakınken ismini Silver yap bende Sonic yapayım

Hocam uzun zamandır girmediğimden unutuldum galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowTheHedgehog

quote:

quote:

quote:

@DemirHerif

@SonicTheHedgehog

Hocam uzun zamandır girmediğimden unutuldum galiba

Unutulduğun için mi yazdım şurayı?

'' Shadow u alma, forumda (daha doğrusu benim konumda) var o nickte bir üye''

• Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

hocam sizmi çizdiniz ?
  • Aynen.Yakında renkli halinide paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Aynen.Yakında renkli halinide paylaşacağım.

oha hocam ben anca kafası yamuk shadow çiziyoru yüz ifadeside sonice benziyor
  • Zamanla gelişiyor tabiki.Israrcı olup üzerine gidersen doğru orantılarda sonic çizmek hiçde zor değil.
  • Sağolun beyler.Bakalım renkliyken neye benzeyecek.
  • Sonic ağırlıklı olmak üzere her karakterle oynansın ve bölümler karakterlerin platformuna göre olsun sonic için sgt deki gibi bölümler knuckles için bol dövüşlü bölümler gibi ve tabiki de kaos zümrüytlerine verilen önem azaltılmamalı

• Forumda bir sıkıntı var heralde.Resimler çıkmıyor..sonra koyarım artık.

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 21 Mayıs 2014; 16:31:17 >
  • https://store.donanimhaber.com/89/17/39/891739b5d4e9ebdbfcbdf0659af6de75.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 21 Mayıs 2014; 16:32:19 >
  • Photoshop cs6 bro :)

• valla dostum senin kadar ayrıntılı hakim değilim konuya,

tekme yumruklu sonic henüz oynamadım, birtane sega saturn oyunu vardı ama oda sonicin dövüş oyunuydu, pekde güzel değildi zaten

ama sonic the black knight diye bir oyun var wii'de onda elindeki kılıçla vurabiliyorsun

mantık hep aynı altın halkarı topla vs.. bir çok sonic oyunu denedim içlerinden en güzeli sonic colors'du.. bunu bi oynamanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.