Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinin arkaya atışı, altın halkaların dağılışı hiç yabancı gelmedi.
  • @mahmutzahitcelik yani hep aynı, değişmemiş.
  • Beğenmenize sevindim hocam. Sonic Boom'un daha çok çizgi filmini bekliyorum. Bende Nintendo konsolu olmadığı için maalesef oynayamayacağım PS3 veya PC gelseydi çok iyi olacaktı ama. Ah SEGA ah şu PC'ye biraz önem ver gözünü seveyim...
  • Seganın satış çabaları bunlar sonic mario tipi oyunlar nintendo konsolunda çıkıyor bf3 Cod Ghost vs vs bu tip oyunlar playstation xbox konsollarında çıkıyor haliyle sega bunlarla ne yazıkki yarışamaz sonra sonic lost world gibi abidik gubidik oyunlar çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic'i GTA türünde bir oyuna çevirseler acaba nasıl olur? Çok karakter var biliyorsunuz hepsine bir senaryo uydursalar oradan oraya göreve gitsek onu kurtarsak bilimum çeşit yaratıklarla savaşsak falan. Şöyle başına oturduğunda aralıksız 2 haftada bitse (aralıklı 2-3 ayı bulur.) bence güzel olur.

• Bu adam çok iyi remixler yapıyor. Tavsiyedir, dinleyiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Sonic'i GTA türünde bir oyuna çevirseler acaba nasıl olur? Çok karakter var biliyorsunuz hepsine bir senaryo uydursalar oradan oraya göreve gitsek onu kurtarsak bilimum çeşit yaratıklarla savaşsak falan. Şöyle başına oturduğunda aralıksız 2 haftada bitse (aralıklı 2-3 ayı bulur.) bence güzel olur.

Onu bilmem de ben soyle bir sey istiyorum;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=92079145

Gecenlerde yazmistim bunu (mobilde sayfa 39)

SEGA'ya iletmeliyiz.

• Hocam sizin kadar anlatamam ama mevcut oyun kültürümle anlatabildiğim gibi anlatayım. İstediğim oyun tarzı tam GTA gibi. Görevleri olacak, bir evreni olacak. Gezebileceğiz tozabileceğiz, yeri gelecek multi oynayabileceğiz multisi için ayrı senaryolar single player için ayrı senaryolar olmalı. TASM 2'nin gibi birincil kişiden bakan kamera da olmalı, dışarıdan bakabildiğimiz kamera da. Birincilden baktığımızda zaten apayrı on numara muhteşem efektli olmalı. Sonic'in tüylerinin hareketini hissetmemiz gerek bence. Ve bu yaklaşık 10-15 yıl sonra çıkmalı artık bilgisayarlar işi bozuyor. Full 3D olmalı ve PS gibi bir cihazda oynanmalı ama farklı. Umarım aktarabilmişimdir.
  • Sonic neymiş ya super sonic olunca ışık hızının 127 milyon katı oha flash'ı bile geçer.Ama merak ettiğim şu arkadaşlar ben sonic'i küçüklüğümde izlerdim.sonic x'e başladım gayet iyi şimdi spoiler vermeyinde sonic vs shadow vslerinde gördüm shadow yeniyordu sizce kim daha güçlüdür ? Sonic mi Shadow mu ? ve bir soru daha sonic'in x serisinde yaşı kaç ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

Sonic neymiş ya super sonic olunca ışık hızının 127 milyon katı oha flash'ı bile geçer.Ama merak ettiğim şu arkadaşlar ben sonic'i küçüklüğümde izlerdim.sonic x'e başladım gayet iyi şimdi spoiler vermeyinde sonic vs shadow vslerinde gördüm shadow yeniyordu sizce kim daha güçlüdür ? Sonic mi Shadow mu ? ve bir soru daha sonic'in x serisinde yaşı kaç ?

Flash Speedforce 'a hükmeden birisi, daha geçip geçemeyeceği muamma. Daha öncede dediğim gibi şuanlık o bahsettiğini hız boyutlar arası geçişi sağlıyor.

Sonic X 'i ingilizce dublaj izlemeyin yalnız, japonca dub Eng sub olarak izleyin. Türkçe Sub lardan da pek memnun değilim. İsterseniz Japonca Dub-Eng sub olan bir kanalda verebilirim.

Sonic VS Shadow konusunda da sadece şunu diyebilirim, Sonic evreninde Shadow 'dan güçlü olan bir tane karakter yok. Konumun her sayfasında çeşitli bilgiler paylaşmaya çalıştım, onları okursanız daha iyi anlarsınız.

Sonic Adventure (1998) 'dan başlayan süreçte Sonic hep 15 yaşındadır ve hep öyle kalacaktır. Yani Sonic X 'te de yaşı 15.

Hmm şimdi internette serisi varsa link atabilirmisiniz sizin dediğiniz japonca dub eng sub olan bir seri ve muamma derken ne demek istediniz yani geçemez mi ? ve bilgiler için teşekkür ederim sonic'e iyice bi başlıyacam mümkün olursa oyunlarıda oynayacam :D şimdiden tablete indireceğim veya bilgisayara teşekkürler.

• Yine ilginç bir video ile karşınızdayım dostlar Sonic 2 müzik fontuyla Sonic 3 Boss müziğini yapmak

Edit: Yalnız gerçekten iyi yapmış kim yapmışsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 10 Haziran 2014; 16:41:23 >

• Yeni Trailer..

http://www.youtube.com/watch?v=EsNwKm4tglk

• Ve TV serisi Trailer'ı..Koşun Koşun :D

• Çerezlik bir seri olarak görüyorum.Sırf eğlenmek için izleyeceğim, işin içinde Sonic varsa her türlü katlanırım.İnsanı kanser eden Sonic 06 oyununa katlanmış adamım ben :P

Kesinlikle ciddi birşey beklemeyin zaten, tek bölüm tek macera şeklinde devam edecek bir seri işte.Eggman gelir, bizimkiler birkaç espiri yapar ve ardından günü kurtarırlar..Yeni nesile birşeyleri sunarken çocuklaştırmak moda oldu, bizler X-men Animated Series, Spider-man Animated Series gibi hiç de basit olmayan harika serilerle büyüdük.Gayette anlıyorduk ne olduğunu.Bu yeni nesli küçümseme nerden çıktı anlamış değilim.

Bunca sene bekleyip Sonic X ayarında birşey görememek üzüyor, ama var olanla keyif almaya bakıcam artık.Hayalimizdeki animeden de umudu kesmiyorum tabi.
  • Resmiyet kazandı; Sony Pictures, Sonic the Hedgehog Movie üzerinde çalışıyor..Sonic Boom dan bağımsızdır umarım.

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/sonic-hedgehog-movie-works-at-710867
  • Ne zaman çıkacağı belli değil ama yazarına,yapımcısına kadar belli olmuş herşey.Ve beni tedirgin eden kısım şu oldu; ''hybrid computer-animated/live-action feature''
    Evet, insanlarında oynayacağı yarı animasyon yarı gerçek bir yapım olacak.Smurfs filmi gibi yani..Hadi birde burdan yak:)

Resmi siteye TV&Movies diye sekme eklemişler;

http://www.sonicthehedgehog.com/en/
  • Vay be ben türkiyedeki sonic fanlarını parmakla sayılacak kadar az sanıyordum sayfayı geç gördüm ama bende burdayım eklermisin :) ha bu arada hamachide eskiden beraber takıldığımız bir sonic fanı ve benim en iyi arkadaşım KIRAĞI(kar prensi) lütfen burdaysan ekle beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 11 Haziran 2014; 19:46:57 >
  • quote:

@DemirHerif

Aslında silinmiş değilde daha çok oyundaki bölümlerin ilk versiyonları gibi duruyor, bir bakıma prototip.

@SonicTheHedgehog

İsmini niye SilvertheHedgehog yapmadın o zaman? Sonic the bana kalırdı Fan club ta da Sonic, Silver ve Shadow üçlüsünü yapmış olurduk

heyyy ben burda neye duruyorum :D foruma ilk kaydolduğumda aldığım isim yani sorun yok çoğu yorumu okuyamadım bende silver e bayılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 11 Haziran 2014; 19:39:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Çerezlik bir seri olarak görüyorum.Sırf eğlenmek için izleyeceğim, işin içinde Sonic varsa her türlü katlanırım.İnsanı kanser eden Sonic 06 oyununa katlanmış adamım ben :P

Kesinlikle ciddi birşey beklemeyin zaten, tek bölüm tek macera şeklinde devam edecek bir seri işte.Eggman gelir, bizimkiler birkaç espiri yapar ve ardından günü kurtarırlar..Yeni nesile birşeyleri sunarken çocuklaştırmak moda oldu, bizler X-men Animated Series, Spider-man Animated Series gibi hiç de basit olmayan harika serilerle büyüdük.Gayette anlıyorduk ne olduğunu.Bu yeni nesli küçümseme nerden çıktı anlamış değilim.

Bunca sene bekleyip Sonic X ayarında birşey görememek üzüyor, ama var olanla keyif almaya bakıcam artık.Hayalimizdeki animeden de umudu kesmiyorum tabi.

Birkac espri yapar lafina guldum

Harbiden de oyle olacak Daha girisinden belli, Sonic "Egghead" diyor, Eggman de ""My name is Dr. Eggman" seklinde cevap veriyordu Civitacaklari buradan belliydi

Su espriyi de turkce dublaj da nasil yapacaklar merak etmiyorda degilim

Cocuklastirma kisminda da kesinlikle katiliyorum. Arkadas TV de geziniyorum bir tane mi efsane seri cikmaz boyle teknolojik gelismelerin arttigi yillardan

Nerede o Beyblade ler, Transformers lar, Spiderman ler, Digimon lar, Pokemonlar ve Sonic X ler () Hayir yani, cocuklastirarak neyi amacliyorlar onu da anlamiyorum.

Sizinde dediginiz gibi eglence amacli izlenecek cerezlik bir seri bu. Sonic X gibi bir anime icin benimde hala umudum var fakat bu kadar seneden sonra boyle bir seri olacagini ogrenmek bu umudu kiriyor

Hocam , yani tam benlik birşey olacak . Nede olsa çocukluk hali . Bu arada , tesadüftür herhalde , ben saydığınız digimon hariç bütün film serilerinin zamanında hayranlığını yaptım . Ama nedense her şirket aynı şeyi yapıyor , zaman geçtikçe işleri cıvıtıyor .Neden böyle yapıyorlar ki

• quote:

Orijinalden alıntı: silverthehedgeho

quote:

@DemirHerif

Aslında silinmiş değilde daha çok oyundaki bölümlerin ilk versiyonları gibi duruyor, bir bakıma prototip.

@SonicTheHedgehog

İsmini niye SilvertheHedgehog yapmadın o zaman? Sonic the bana kalırdı Fan club ta da Sonic, Silver ve Shadow üçlüsünü yapmış olurduk

heyyy ben burda neye duruyorum :D foruma ilk kaydolduğumda aldığım isim yani sorun yok çoğu yorumu okuyamadım bende silver e bayılıyorum

Üçlü artık tamam . Yakında super forma da gireriz
    DR.Eggman isimli biri de gelirmi acaba

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.