Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowTheHedgehog

Hocam Nazo hakkında bilgi verebilir misiniz?

hoşgeldiniz hocam
  • hocam bide silver the hedgehog olsa tam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

hocam bide silver the hedgehog olsa tam olur

Kalsın o da, iyiyiz böyle

inşallah öyle nickli birisi gelir
  • Hocam kirpimizle ilgili yeni haberler var mi acaba? Aklıma geldikçe giriyorum konuya imzamdan hemen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Hocam kirpimizle ilgili yeni haberler var mi acaba? Aklıma geldikçe giriyorum konuya imzamdan hemen :)

Suanlik bir haber yok daha, en son mobil surum icin cikan Transformed ucretsiz olmustu

Evet onu aldım iOS ve Google Play'de. Oynadım ama cihaz yüzünden pek zek alamadım :)

• Hocam, bence buraları hareketlendirmek için eski konuları bir elden geçirmek işe yarayabilir . Mesela , 5. sayfadaki şu Sonic Tarihinde Yapılan Saçmalıklar konusu gibi . Ne dersiniz ?
  • hocam o saçmalıklar yazısını okudumda sonic unleashed olayı satış hilesi bence ve eggman eğer kaosm gücünü alıyorsa ve bu sayede dark gaiayı oluşturuyorsa sonic nasıl güçleri çekilmiş kaos zümrütünü neden tekrar gücünü alıp dark gaiyaı yenmede kullanıyor çok saçma değilmi ?
  • quote:

Sacmalik orada degil sacmalik yazdigim kisimda.

Zumrutler sinirsiz bir enerji icermektedir fakat bu enerji iyi duygu ve dusuncelerden kaynaklanmaktadir. Eggman kendi kotu isleri icin Zumrutleri kullandiginda onlarda tekrardan kullanilmamak uzere kendini kapatmistir. Aynisi Perfect Chaos zamaninda olmustur mesela.

Perfect Chaos Zumrutlerin enerjisini absorbe eder fakat bu gucu kotulukleri icin kullanacagi icin Zumrutlerde kendini kapatir. Daha sonra Sonic ve digerlerinin iyi duygu ve dusunceleri onlara tekrardan guclerini kazandirmistir. Sonic Unleashed te ufak bir hata olarakta Zumrutlerin kendiliginden enerji kazanmasi olabilir.

Bu arada Eggman Dark Gaia yi olusturmuyor, dunya ya hapsedilmis ve uzun bir zamandir uyumakta olan canavari uyandiriyor

Hımm yani zümrütlerin huyun suyına gitmek lazım

• Benide ekle.
  • Başkan kaç kişi olduk onuda yazsaydın bir yerlere.

• wowwwwwww
  • Yani o yazı hakkında konuşalım , inceliklerini anlatalım . O yazının devamını getirmeniz de fena olmaz . Siz demek istediğimi gerçekten anlamadınızmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBKbaba -- 3 Mayıs 2014; 13:16:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sonic racing all star transformed hepmi BELEŞ olacak yoksa sınırlımı bir kampanyaydı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

hocam sonic racing all star transformed hepmi BELEŞ olacak yoksa sınırlımı bir kampanyaydı ?

Hep beleş olacak sanırım

ov yis
  • Dirilin beyler. İki muhabbet edelim. Sonic ile alakalı gelişme yok mu ? Yeni şeyler falan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul.Walker

Dirilin beyler. İki muhabbet edelim. Sonic ile alakalı gelişme yok mu ? Yeni şeyler falan ?

yok hocam :/

• Sırf müzikleri için oynanır bu Sonic

• Gerçekten çok güzel remixler var nette. Güzel bulduklarımdan atacağım yine

Ayrıca nette gezinirken buldum. Sonic 3'ün silinmiş introsu:

Oyunun orijinal başlangıcı:

• Beta'daki introsuymuş. Sonic 3'ün ROM'unda gömülüymüş yani ROM'dan çalıştırıp açıyorlar. Beta gameplay videolarına da baktım bu intro gözüküyor
  • Oho daha neler var silinmiş Sonic 1'den Sonic 2'den. Bir sürü şeyler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.