Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Invisible Predator

quote:

Orijinalden alıntı: Chaos Emeralds

hadi arkadaşça bi yarışma yapalım sonic generationsta green hill act 2 da speedrun yapıp vidyo çekelim, skiller açık olabilir en yüksek olan kazanır

Pc kasmazsa ve frapsi silmemişsem yaparım ama oyun konusunda zayıfladım biraz ayrıca crisis city yada planet wispde yapalım onlar daha zor

Rooftop runda anlaşalım olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash95

Tüm sonic oyunları arasında gerek müziği, oynanışı, hikayesi vs. olsun en sevdiğim oyun budur. SONİC3&KNUCKLES

İnşallah sonic3 ile sonic&knıcles i ayrı ayrı çıkarmazlar. Mesela Mega drive da sonic2 yi knuckles le oynamak için konsola sonic&knucles kartuşunu takmanız üstünede sonic2 karuşunu takmanız gerekir. Steam versionundada aynı saçmalık var sonic 2 de knucklesi oynamak için S&K yi de satın almanız gerekir. Şükürler olsun ki Mobil versionunda böyle saçmalık yok inşalla sonic 3 içinde aynı şey olur

HA bu arada Sonic 3 Complete var sonicretro adlı bir grup sonic 3 le S&K yı birleştirmiş

http://info.sonicretro.org/Sonic_3_Complete_%28hack%29

Sonic3&Knucklesten farkları var

-Oyun başındaki menüde ister Sonic Completeyi (S3&K) İster Sonic 3 parth one (Sonic 3) ister Sonic&knuckles yada blue sphere oyununu oynayabilirsiniz (Kaos zümrütlerini ve Süper zümrütleri almak için mavi topları topladığımız bölüm)
    -Oyunlardaki birçok bug ve glich düzeltilmiş
    -Orjinallerinin yanında yeni müzikler, sonic3 ve S&K müzikleri arasında geçiş yapabilme
    -Oynanış modlarını değiştire bilme

ve sayamadığım daha birçok özellik

Hydrocity act 2 benim sonic evreninde en sevdiğim stagedir benim de. Mahmut abi sen ne düşünüyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Tüm sonic oyunları arasında gerek müziği, oynanışı, hikayesi vs. olsun en sevdiğim oyun budur. SONİC3&KNUCKLES

İnşallah sonic3 ile sonic&knıcles i ayrı ayrı çıkarmazlar. Mesela Mega drive da sonic2 yi knuckles le oynamak için konsola sonic&knucles kartuşunu takmanız üstünede sonic2 karuşunu takmanız gerekir. Steam versionundada aynı saçmalık var sonic 2 de knucklesi oynamak için S&K yi de satın almanız gerekir. Şükürler olsun ki Mobil versionunda böyle saçmalık yok inşalla sonic 3 içinde aynı şey olur

HA bu arada Sonic 3 Complete var sonicretro adlı bir grup sonic 3 le S&K yı birleştirmiş

http://info.sonicretro.org/Sonic_3_Complete_%28hack%29

Sonic3&Knucklesten farkları var

-Oyun başındaki menüde ister Sonic Completeyi (S3&K) İster Sonic 3 parth one (Sonic 3) ister Sonic&knuckles yada blue sphere oyununu oynayabilirsiniz (Kaos zümrütlerini ve Süper zümrütleri almak için mavi topları topladığımız bölüm)
    -Oyunlardaki birçok bug ve glich düzeltilmiş
    -Orjinallerinin yanında yeni müzikler, sonic3 ve S&K müzikleri arasında geçiş yapabilme
    -Oynanış modlarını değiştire bilme

ve sayamadığım daha birçok özellik

Denemek isterim bunu Esli oyunlarda save sorunu vardi, 3 hak bitince en basindan basliyordu oyun. Sonic retro duzeltmis mi onu?

Hayır contunie diye bi biey var special stagelerde 50 ring toplarsan skorun sıfır oluyo ama aynı stagein 1. actından başlıyor.normal sonic 3 and knucklesta

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

abiler sonic 3 and knuckles te tekrardan sonic 1,2 cd gibi güncellenip mobile çıkcakmış. prototipi çıkmış bilehttps://www.change.org/p/sega-release-sonic-3-remastered o prototipi oynamak için imza kampanyası var siz de girin çok iyi olcak

Sonunda mobillerde Hyper Sonic i gorecegiz desene

Yanlış çevirmişim sega bunu çıkarmıcakmış. Biz de segaya imza kampanyasıyla çıkartıracaz attığım sitede

• quote:

quote:

quote:

hadi arkadaşça bi yarışma yapalım sonic generationsta green hill act 2 da speedrun yapıp vidyo çekelim, skiller açık olabilir en yüksek olan kazanır

Pc kasmazsa ve frapsi silmemişsem yaparım ama oyun konusunda zayıfladım biraz ayrıca crisis city yada planet wispde yapalım onlar daha zor

olur hocam alıştırma yapayım o zaman

• Tamam şimdi anladım

Sonic 1 ve 2 de save system yok ki. Save özelliği ilk olarak Sonic 3 ile geldi. Ve iyikide gelmiş çünkü oyunun süresi Sonic&Knuckles eklentisyle beraber ortalama 3 saat sürüyor

Eğer sonic 3 ve S&K hakkında merak ettiğiniz birşey varsa çekinmeden sorun acaip müftelasıyım bu oyunun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız ben gelecek hafta yükleyebilirim sadece olur mu

• quote:

Tamam şimdi anladım

Sonic 1 ve 2 de save system yok ki. Save özelliği ilk olarak Sonic 3 ile geldi. Ve iyikide gelmiş çünkü oyunun süresi Sonic&Knuckles eklentisyle beraber ortalama 3 saat sürüyor

Eğer sonic 3 ve S&K hakkında merak ettiğiniz birşey varsa çekinmeden sorun acaip müftelasıyım bu oyunun

En sevdiğin stage ne sonic 3 and knucklesta ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız ben gelecek hafta yükleyebilirim sadece olur mu

Olur hocam benimde oyun savesi silinmişti zaten

• Valla ne yalan söyliyeyim oyunu bir bütün olarak ele alıyorum hepsi güzel yani, şöyle bi huyum var başına bi oturdum mu bitirmeden kalkamıyorum bölümlerden çok bölümlerin müzikleri beni çok cezbediyor. En sevdiğim müzik doomsday zone ve sonic 3ün creadit müziği

doomsday zonehttps://www.youtube.com/watch?v=Nfuv444YAxk

sonic 3 creadithttps://www.youtube.com/watch?v=EFNJvJyaJxU

ÖNEMLİ BİLGİ: sonic3 ün müziklerinin rahmetli Michael Jackson ın müziklerinden esinlenerek yapıldığını biliyor muydunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=JbVM-l2Oku4&feature=iv&src_vid=EFgnUa1v8uA&annotation_id=annotation_1170922701

https://www.youtube.com/watch?v=EFgnUa1v8uA

Eğer Dünyanın en kusursuz video oyunu diye bir ünvan olsaydı bu ünvanı kesinlikle SONİC 3 COMPLETE hak ederdi. Zaten Sonic3&Knuckles gibi mükemmel bir oyunu sonic retro bazı eklemeler ve bug glich gibi düzeltmeler yaparak oyunu kusursuz hale getirmişler!!!

Ve Sonic1 2 ve 3 arasındaki grafik ve müziklere dikkat edin. SEGA yazılım mühendisliğinin konsol oyunlarında ne kadar çok önemli olduğunu sonic 1-2-3 ile ispat ediyor. 3 oyunda aynı konsola çıkmış her yeni oyunda grafikler ve müzikler bariz bir şekilde gelişiyor.

• Merhaba Ağalar, konu ile alakalı değil ama sizlerin bilgisi olabilir diye yardımınıza ihtiyaç duydum, bu Sonic denen karakterlerin oyuncaklarına takılmış durumda ancak çok Pahalı yahu bu oyuncağı yurt içi dışı bulabileceğim bir yer, site vs var mıdır acep?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla ne yalan söyliyeyim oyunu bir bütün olarak ele alıyorum hepsi güzel yani, şöyle bi huyum var başına bi oturdum mu bitirmeden kalkamıyorum bölümlerden çok bölümlerin müzikleri beni çok cezbediyor. En sevdiğim müzik doomsday zone ve sonic 3ün creadit müziği

doomsday zonehttps://www.youtube.com/watch?v=Nfuv444YAxk

sonic 3 creadithttps://www.youtube.com/watch?v=EFNJvJyaJxU

ÖNEMLİ BİLGİ: sonic3 ün müziklerinin rahmetli Michael Jackson ın müziklerinden esinlenerek yapıldığını biliyor muydunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=JbVM-l2Oku4&feature=iv&src_vid=EFgnUa1v8uA&annotation_id=annotation_1170922701

https://www.youtube.com/watch?v=EFgnUa1v8uA

Eğer Dünyanın en kusursuz video oyunu diye bir ünvan olsaydı bu ünvanı kesinlikle SONİC 3 COMPLETE hak ederdi. Zaten Sonic3&Knuckles gibi mükemmel bir oyunu sonic retro bazı eklemeler ve bug glich gibi düzeltmeler yaparak oyunu kusursuz hale getirmişler!!!

Ve Sonic1 2 ve 3 arasındaki grafik ve müziklere dikkat edin. SEGA yazılım mühendisliğinin konsol oyunlarında ne kadar çok önemli olduğunu sonic 1-2-3 ile ispat ediyor. 3 oyunda aynı konsola çıkmış her yeni oyunda grafikler ve müzikler bariz bir şekilde gelişiyor.

Son soru sonic 3 and knuckles çekersem beni destekler misin?

• Yoo ayıp ettin kardeşim, istediğini sor. Destekten kasıt beraber çeker miyiz mi? yorum mu katayım anlamadım. Yani yapabileceğim bişeyse seve seve.
  • Kanalda izliycen yani pek bişi yok

• olur youtube kanalının adı ne?
  • Kızıltaş data ama sonra başlıcam video çekmeye

• istersen beraber oynarız ben Tails olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favori sarkilarim arasındadır reach for the stars . Bende bayılıyorum .

• Sonic 06 için His world ude unutmamak lazım :D Bu arada benide ekleyebilirsiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Sonic 06 için His world ude unutmamak lazım :D Bu arada benide ekleyebilirsiniz .

His world şarkısını zebrahead grubu yapmıştır sadece crush40 o şarkıya sonradan cover yapmıştır

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.