Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar :D. Sonic Runners ı oynadım ve hemen görüşlerimi bildirmek istiyorum. Oyun bildiğiniz gibi platform şeklinde ve sonu yok. İlk başlarda platform oyunlarını sevmediğimden çok ümitli değildim açıkçası. Birde internet ile oynandığını fark ettiğimde moralim sıfırdı. Oyunda Colors ve Lost World'da da gördüğümüz Wisp lerden var.
    Kullanma zamanını kontrol edemesekte Wispler havayı biraz değiştirebiliyor. Satürn e benzeyen mor bi Wisp eklenmiş. Bi bakıma kendisi Color ta ki yeşil Wisp (Green Hover) ile aynı özelliği taşıyor. Oyundayken altta bir çubuk gözüküyor. Her çubuk dolduğunda Eggman ile karşılaşıyoruz. Kendisi ilk kez saldırı da bulunmasada bizi zıplatan topumusu şeyler atıyor. Eğer bunlara çarparsak yavaşlıyoruz ve saldırı yapamıyoruz. Eggman ile savaşırken alttaki çubuk süre sayacına dönüşüyor. Süre bittiğinde Eggman kaçıyor ve çubuk eski halini alıyor. Ekstra olarak oyun hızlanıyor ve oyunun temposu ciddi anlamda değişiyor. Oyun başlarken yanımıza 2 yardımcı dost alıyoruz. Belli bir adları yok çünkü Chip ten tutun Colors un DS versiyonundaki Super Sonic Boss u bile var. Hepsi değerlilik sırasına göre farklı özelliklere sahip. Bunun dışında Division denilen Lig sistemi var. Ben pek çözemedim ama F Division olarak gözüküyorum. Bir platform oyunu olarak gayet eğlenceli temposu sürekli değişen bir oyun olmuş. Tebrik ederim SEGA yı harika bir oyun daha :D

• Sonic 3 complete çektim 3 and knuckles dedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Chaos Emeralds

Sonic 3 complete çektim 3 and knuckles dedim ama

Ne olacak yav

eee nasıl olmuş

• 2. oyuncu lazım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

Sonic'i severim ederimde denince hep aklıma bu geliyor.

ow sh** sanic kaçın beyler illuminati burayı ele geçiricek

• silverthehedgeho S kullanıcısına yanıt
  • Şaka maka bi yana şuan telefonuma ulaşamıyorum Sonic Runners TR appstoreye gelince haber verirmisiniz burdan yada özel mesajla lütfen

• Arkadaşlar doğru mudur acaba internette gezinirken rastladım. 1 nisan şakası olma ihtimali de var. Çünkü bu projenin iptal olduğu açıklanmıştı.
  • Bilgisayara yeni bir Sonic oyunu gelecek mi var mı hiç duyuru falan?
  • OO türkçe dublaj, alırım bi dal valla Bir de bir şey soracağım Sonic Boom Cartoon Network Türkiye'de yayınlanacak mı türkçe dublaj olarak ? Bir bilgisi olan var mı bu konuda acaba ?
  • Hocam japoncası varken ne yapayım türkçesini??? Zaten USA versionundan yapmışlar dublajı. Hem zaten görüntü kalitesi ve ses çok berbat.
  • Aynen türkçe dublajlı izlemek bir başka oluyor
  • Diğer bölümlerden bir haber yok mu hocam ? 26 bölüm bitti valla hemen
  • Ekleyin lütfen.
  • Hocam, geçenlerde soniczekinin upload ettiği türkçe dublajlarda 5.bölümde olması lazım hani Sonicin Knucles ile VS sahne yok göremedim. Türkçe versionunda kesmişler mi acaba?
  • Gerçekten mükemmel olmuş yapanın ellerine sağlık.
    Fakat çeviride türkçe karakter hataları var neden???
  • Sonic 2'nin HD'si yapılıyordu bir grup tarafından hatta sonraları bıraktık falan demişlerdi, bir süre önce tekrar geliştirmeye başlamışlar oyunu gerçekten güzel bir remake bizleri bekliyor diyebilirim

Facebook ve blog sayfaları da mevcut oradan son güncellemeleri, haberleri paylaşıyorlar: Sonic 2 HD - Facebook | Sonic 2 HD Developer's Journal

Beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: silverthehedgeho

Şaka maka bi yana şuan telefonuma ulaşamıyorum Sonic Runners TR appstoreye gelince haber verirmisiniz burdan yada özel mesajla lütfen

öff hala gelmedi şu oyunu bi deniyemedim gitti
  • Marble Zone'yi hiç böyle dinlemediniz

• DemirHerif kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş böyle başka zonelerin müzikleride varsa paylaşırmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 23 Mayıs 2015; 21:19:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.