Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: crash95

sahi sonic boomun her hafta yeni bölümü çıkıyordu ne oldu?

zaman kaybı sonic boom ehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Predator

https://www.youtube.com/watch?v=IBb2vL_fsII yamuluyorda olabilirim hehehe
    https://www.youtube.com/watch?v=CNkj2ayyOjg
    https://www.youtube.com/watch?v=yyoC0N_FtHo

İlk videoyu izlemedim fakat basligindan devaminin yapildigi anlasiliyor. Diger videolardan da yeni konusmalar oldugunu goruyoruz.

Ben hikaye konusunda Nazo Unleashed kadar basarili olacagini dusunmuyorum. Nazo unleashed in devaminin gelecegi belliydi zaten fakat yeni seslerle eskisi kadar sarmaz beni. Sonic serisinin en rezil donemi Roger in seslendirdigi bir sonic ti, bunda da ona benzetilmis (sanirim bu sefer seslendirme ekibi olacak, oyunlardan almayacak).

Nazo unleashed in grafiklerini iyilestirerek tekrardan yapmasini isterim.

Her türlü izlenir rezil sonic boomu izlemekten iyidir

• quote:

quote:

quote:

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=IBb2vL_fsII yamuluyorda olabilirim hehehe
    https://www.youtube.com/watch?v=CNkj2ayyOjg
    https://www.youtube.com/watch?v=yyoC0N_FtHo

İlk videoyu izlemedim fakat basligindan devaminin yapildigi anlasiliyor. Diger videolardan da yeni konusmalar oldugunu goruyoruz.

Ben hikaye konusunda Nazo Unleashed kadar basarili olacagini dusunmuyorum. Nazo unleashed in devaminin gelecegi belliydi zaten fakat yeni seslerle eskisi kadar sarmaz beni. Sonic serisinin en rezil donemi Roger in seslendirdigi bir sonic ti, bunda da ona benzetilmis (sanirim bu sefer seslendirme ekibi olacak, oyunlardan almayacak).

Nazo unleashed in grafiklerini iyilestirerek tekrardan yapmasini isterim.

Her türlü izlenir rezil sonic boomu izlemekten iyidir

Onun yerine aç Sonic X'i izle

Chakra-X bu yapımda yeni konuları baz alacak gibi, izlenmez sanırım.

Sonic Team onaylı bir yapım varken bu izlenmez yani

Her türlü izlerim ki 6-7 milyon izlemeye ulaşmış bir yapımın bizi hayal kırıklığına uğratacağını pek düşünmüyorum ben

• Sally Acorn karakteri kesin olur ve Sonicin sevgilisi olarak lanse ederler (sonally fanlarını çoşturmanın zamanı geldi)
  • quote:

Yeni haberler var, Sonic X'in pilot bölümündeki ''Nazo'' 'nun kim olduğu geçtiğimiz zamanlarda açıklanmış

Aradan 12 yıl geçmiş olmasına hala bir çok konuda tartışmalara neden olan ve çoğu fanlar tarafından hiç bir zaman unutulmayacak bir yapım Sonic X. Elbette yıllardır merak edilen, Sonic X'in pilot bölümünde görülmüş o ''gizemli'' karakterin kim olduğu, Sonic Team'in şu anki başkanı olan Takashi Iizuka ile yapılan bir konuşmada ortaya çıktı.

Çokta uzatmadan söylemek gerekirse, o yeni bir karakter değildir. Sonic X başlamadan önce tasarlanan Super Sonic 'in ta kendisidir... Bunu öğrenince epeyce bir şaşırdığımı düşündüğümde sizin de hemen hemen benim kadar şaşırdığınızı anlayabiliyorum.

Fakat dediğim gibi, seri başlamadan önce Sonic 'in Super Formu bu şekilde tasarlanmıştır. Daha sonradan Sonic Team'den Takashi Iizuka sayesinde bu tasarımdan vazgeçilip orijinal tasarımla seri devam etmiştir. Böylece yıllardır merak edilen konu da, bu şekilde bitmiş oldu...

“Nazo” confirmed to be Super Sonic alternative by Takashi Iizuka

Cidden şaşırdım şu anda. Birde Sonic X'in yeni sezonu olsa ne güzel olur. Ama olmayacak sanırım. 2006'dan bu yana olmamışsa daha da olmaz gibi.

• Nerede o eskiler. Anca eskileri izleyerek yetineceğiz o zaman maalesef.
  • quote:

Diger konumda sordugunuz soruya buradan cevap vereyim madem

Sonic X te sonic in formlarindan Super form gozukuyor elbet. Fakat hyper form gozukmuyor.

Bunun belli basli bir iki nedeni var.

İlki hyper form sadece 1991-1998 (classic) doneminde gorulen bir form. 1998 den sonraki (modern) donem de boyle bir forma girmiyor.
    Ayrica Takashi Iizuka (sonic team in basi) bu formun gozuktugu oyundan baska bir oyunda gozukmeyecegini soyluyordu yanilmiyorsam

Hem zaten modern donemin super formu cok overpowered oldugundan bir de hyper forma gerek yok kanimca

Super Sonic ne kadar overpowered ki? Neler yapabiliyor? Zarar görmez ve ışık hızında hareket edebildiğini biliyorum sadece.Bir de Sonic X'te 78 bölüm varmış izlemek uzun sürecek gibi :D

• Yeni oyunda sonic shadow silver knuckles dörtlüsünü aktif bir şekilde görelim yeter

• quote:

quote:

Yeni oyunda sonic shadow silver knuckles dörtlüsünü aktif bir şekilde görelim yeter

Yetmez.
    Yetmeyecek.
    Sonic serisi birilerinin one ciktigi lay lay lom seriler degil.
    2011 den once hayrani oldugum donemim.oyunlari gelmeyecek.
    Bakalim Lost world te oldugu gibi daha ne kadar mario benzeri oyunlar cikartacaklar.

Bunlar hep o nintendonun oyunları o iğrenç mario ya benzetecekler illaki ama Silver olmalı yeni oyunda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni oyunda sonic shadow silver knuckles dörtlüsünü aktif bir şekilde görelim yeter

Yetmez.
    Yetmeyecek.
    Bakalim Lost world te oldugu gibi daha ne kadar mario benzeri oyunlar cikartacaklar.

Bunlar hep o nintendonun oyunları o iğrenç mario ya benzetecekler illaki ama Silver olmalı yeni oyunda

Yeni oyunda mi olur sonra ki oyunlarda mi olur bilemem ama illa ki koyacaklar.
    Fakat seri eski cizgisinden koptu bir kere.
    Sonic Runners bile tamamen lost world tasarimlari ile ilerleyip hikayeyi telef ettiyse bir sorun var burada...

Orijinal cizgisinden kopartmamalari lazimdi.
    Mario ya ilgi cok diye buyuk ihtimal ona benzetiyorlar.
    Bir de bazi fanlarin 2d versiyonunu istemesi yuzunden sanirim...

Bilemiyorum ama fazladan para için bir sürü rezillik çıkardılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yetmez.
    Yetmeyecek.

Yeni oyunda mi olur sonra ki oyunlarda mi olur bilemem ama illa ki koyacaklar.
    Fakat seri eski cizgisinden koptu bir kere.
    Sonic Runners bile tamamen lost world tasarimlari ile ilerleyip hikayeyi telef ettiyse bir sorun var burada...

Orijinal cizgisinden kopartmamalari lazimdi.
    Mario ya ilgi cok diye buyuk ihtimal ona benzetiyorlar.
    Bir de bazi fanlarin 2d versiyonunu istemesi yuzunden sanirim...

Bilemiyorum ama fazladan para için bir sürü rezillik çıkardılar

Bundan sonra bu sekilde seriler gorecegiz iste
    Kisa zamanda bu fikirlerinden vaz gecerler umarim

güzel bir oyun çıkana kadar heroes unleashed generatios devam edeceğiz sanırsam

• Öyle yada böyle.... Kabul etmeliyiz ki Sonic the Hedgehog serisi MegaDrive ve DreamCast döneminin çocuklarına hitap ediyor. Sonicin saltanatı 90lar devrinde kaldı, yeni nesil için Sonic hiç birşey ifade etmiyor. Benim düşüncem ne SEGA nede TeamSonic artık Core seri bir oyun veya Canon seri bir anime çıkarmayacak. Artık para uğruna daha fazla seriyi rezil etmeden, Sonic the Hedgehog markasının defterini kapatsınlar. Tabi bir japon olarak kendilerine ve seriye saygıları varsa. Bir şeyi zirvedeyken, en azından zirveye yakın iken bırakacaksın ki tadı kalsın. Para uğruna seriyi madara ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 22 Eylül 2015; 12:28:11 >
  • MGS V'den daha büyük hayal kırıklığı oldu

• Sonic Lost World Steam'e geliyor
    http://store.steampowered.com/app/329440

Çıkış Tarihi: 2 Kasım

Oynayamayanlar için güzel haber en azından benim için
  • Hayrola... Sadece Wii U ya özel olacaktı ne oldu?

Hatta SEGA Nintendo ile 3 oyun üzerine anlaşmışlardı.

EDİT: BSC de haberi yapıldı mı? Yoksa ilk haberdar olan bizler miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 6 Ekim 2015; 21:51:14 >
  • Olmadı konuya hakim olan birine danışırsınız hocam kesin bilgiyi o söyleyebilir. Neyse o değilde PCye nasıl uyarlayacaklar merak ediyorum sonuçta Wii U da tablet kontrolcü var ve oyun 2 ekran arasında eş zamanlı olarak çalışıyor. Acaba android telefonu/tableti pcye bağlayıpta mı oynayacağız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne gibi yeni şeyler bizede anlat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.