Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonic 2 HD Remake'in çalışmaları devam ediyor

http://sonic2hd.com/changelogs/sonic2/POCKY-2.html

Bu da nasıl yaptıkları ile ilgili bir video

• Aynen çok ciddi bir emek olduğu kesin. Bütün bölümlerin dokularını yeniden yapıyorlar, bütün spriteleri (yani animasyonları) tekrardan yapıyorlar. Bence SEGA'dan izin alıp bunu steam'de satsalar daha iyi olur. Çok da pahalı olmasın ama 15-20 lira arasında olursa baya bir satış olur. Hem emekleri karşılıksız kalmaz hemde topladıkları paralarla Sonic 1 veya Sonic 3'ün de remake versiyonunu yapabilirler
  • İşin bir de o boyutu var tabi, haklısınız. Bu açıdan düşünme fırsatım olmadı pek

Süper bir remake bizi bekliyor ama bu kesin

Bu arada Sonic Boom'dan bir haber yok mu hala ? Ara sıra minika'da reklamını görüyorum ama hala bir ses seda yok galiba
  • Oooo süper o zaman

Yarın 17:00'da izleyeceğim. Türkçe dublajlı izlemek ayrı bir keyif ya altyazıya değişmem valla
  • Dublaj güzel olmuş da dediğin gibi çerezlik bir seri. Filmi umarım güzel olur ya ellerinde Sonic gibi bir yapım var bu SEGA'nın niye çarçur ediyor anlamadım ki?

Yada film yapımcıları neden adam gibi alıp animasyon film yapmıyorsunuz seri halinde? Adam gibi konusu olan yada oyunlara gönderme yapan film serileri yapmıyorsunuz?

Niye oğlum niye

SEGA dellendirme beni

Neyse birazdan başlayacak azıcık seyredem bari
  • Sonic Ekibi adında bir facebook grubumuz ve grup chat'imiz var. Gelmek isteyenleri bekleriz.

https://www.facebook.com/groups/sonicfanontr/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şöyle bir resim gördüm, paylaşayım dedim

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)

Edit: İmaj eklemede sorun var galiba simage komutu sağlıklı çalışmıyor.

Resim Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 12 Nisan 2016; 15:23:09 >

• crash95 kullanıcısına yanıt
    Normalde girmeye üşeniyodum uzun zaman sonra foruma geliyim dedim bunu gördüm kardeş yanına bile yaklaşma hatta aldıysan kopyasını çabuk yak pc ne indirdiysen harddisk değiş
  • Geri dönmüşken bi haber veriym bari SEGA sonicin eski oyunlarını pc ye portlamayı planlıyo colors geliyo ama ne zaman belli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: silverthehedgeho

Geri dönmüşken bi haber veriym bari SEGA sonicin eski oyunlarını pc ye portlamayı planlıyo colors geliyo ama ne zaman belli değil

Kaynak var mı

Burda bu kanal genelde doğru bilgi veriyo ben takip ediyorum sağlam yani (belki büyük ihtimal)

Edit:pardon video oluşmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 23 Nisan 2016; 3:04:52 >

• Mesajları gördükçe cevap yazıyorumda arka arkaya kb mayın artık girmiyorum foruma 3 4 aydır

Herneyse Senaryoların bu hale gelmesinin suçlusu sega hani sonic adventurelerde plot holelar vardı o kadar iyi değildi hikaye ama şimdiki gibi rezilde değildi bunun sebebi Akıllı sega colorstan itibaren sonic oyunlarının hikayesini yazmaları için happy tree friends in yapımcılarını tuttu (Bilmeyenler için happy treee friends bi internet animasyon serisi bir sürü hayvan kazalar yapıp psikopata bağlayıp ağzı burnu yarılıp beyinlerini uçururlar ciddi ciddi) ve bunların yapımcılarının sonic hakkında hiç bi bilgileri yoktu youtube videolarından öğrenip yazmışlar hikayeleri. Colors tan önce bazen haffiften şerefsizlik ve şakalar yapan(iyi anlamda) ama zamanı gelincede işleri ciddiye alan kahraman gitti (ses aktörüyle beraber) sonra hiç bişeyi umursamayan herşeyle ta***k geçen kafasına eseni yapan kimseyi dinlemeyen bi sonic geldi .

Edit: bunu cevap olarak yazmıştım ama yanlışlıkla haberdar eti silmişim unutmuşum ben bu formu kullanmayı yha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 23 Nisan 2016; 3:04:15 >

• silverthehedgeho S kullanıcısına yanıt
    Pardon mevzu nedir? Bana mention atmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mesajları gördükçe cevap yazıyorumda arka arkaya kb mayın artık girmiyorum foruma 3 4 aydır

Herneyse Senaryoların bu hale gelmesinin suçlusu sega hani sonic adventurelerde plot holelar vardı o kadar iyi değildi hikaye ama şimdiki gibi rezilde değildi bunun sebebi Akıllı sega colorstan itibaren sonic oyunlarının hikayesini yazmaları için happy tree friends in yapımcılarını tuttu (Bilmeyenler için happy treee friends bi internet animasyon serisi bir sürü hayvan kazalar yapıp psikopata bağlayıp ağzı burnu yarılıp beyinlerini uçururlar ciddi ciddi) ve bunların yapımcılarının sonic hakkında hiç bi bilgileri yoktu youtube videolarından öğrenip yazmışlar hikayeleri. Colors tan önce bazen haffiften şerefsizlik ve şakalar yapan(iyi anlamda) ama zamanı gelincede işleri ciddiye alan kahraman gitti (ses aktörüyle beraber) sonra hiç bişeyi umursamayan herşeyle ta***k geçen kafasına eseni yapan kimseyi dinlemeyen bi sonic geldi .

Edit: bunu cevap olarak yazmıştım ama yanlışlıkla haberdar eti silmişim unutmuşum ben bu formu kullanmayı yha

Yok ne kusura bakacağım
    Biraz daha takılın da konuşmaya devam edelim hazır gelmişsiniz

Bu arada Ken Pontac falan var mı bu dediklerin arasında

Ya açıkçası, japonca olarak izlediğimde ben hala aynı Sonic i görüyorum
    Boom gibi serilerden bahsetmiyorum, Sonic Team in resmi oyunlarından hani...
    Colors tan sonra Generations, ondan sonra da Lost World var zaten. İki oyun süresinde bahsettiğin derece de değişemez Herhalde sen de Boom dan bahsediyorsun
    Salla Boom u, kaale almaya bile gerek yok.
    Dikkate değer bir yapım değil.
    Olmayacakta.
    O kadar başarısız yani...

Lost World ve Generations tan bahsediyorsan da, onları japonca olarak, fanların alt yazılarıyla izle tekrardan.
    Az biraz japonca kelimelere kulak aşinalığı varsa çevirinin doğru mu değil mi olduğunu anlarsın.

Japonca versiyonu harika cidden. Her şey olması gerektiği gibi...
    Sega of America nın hazırladığı alt yazı ise tamamen sallama
    O kadar uyumsuz yerler var ki, nasıl böyle bir şeye izin veriyorlar anlamıyorum.
    Alt yazıya göre de dublaj yapıldığından iyice arap saçına dönüyor. Dünyanın genelinin ingilizce oynadığına değinmiyorum bile...
    Sega kendi kendini bitiriyor bu şekilde yaparak.

Sega of America alt yazıyı kendi kurguladığı Sonic evreniyle alakalı olacak gibi hazırlıyor desem az bile kalır O evrenin Boom gibi olduğu da aşikar

Seriye yazık oluyor cidden...

Hmm ben hep ingilizce oynuyorum vallaha öyle farklar olcağını tahmin etmemiştim hani espirileri değişitirebilirlerde gerisinide değiştirmişlerse sorun var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajları gördükçe cevap yazıyorumda arka arkaya kb mayın artık girmiyorum foruma 3 4 aydır

Yok ne kusura bakacağım
    Biraz daha takılın da konuşmaya devam edelim hazır gelmişsiniz

Bu arada Ken Pontac falan var mı bu dediklerin arasında

Ya açıkçası, japonca olarak izlediğimde ben hala aynı Sonic i görüyorum
    Boom gibi serilerden bahsetmiyorum, Sonic Team in resmi oyunlarından hani...
    Colors tan sonra Generations, ondan sonra da Lost World var zaten. İki oyun süresinde bahsettiğin derece de değişemez Herhalde sen de Boom dan bahsediyorsun
    Salla Boom u, kaale almaya bile gerek yok.
    Dikkate değer bir yapım değil.
    Olmayacakta.
    O kadar başarısız yani...

Lost World ve Generations tan bahsediyorsan da, onları japonca olarak, fanların alt yazılarıyla izle tekrardan.
    Az biraz japonca kelimelere kulak aşinalığı varsa çevirinin doğru mu değil mi olduğunu anlarsın.

Japonca versiyonu harika cidden. Her şey olması gerektiği gibi...
    Sega of America nın hazırladığı alt yazı ise tamamen sallama
    O kadar uyumsuz yerler var ki, nasıl böyle bir şeye izin veriyorlar anlamıyorum.
    Alt yazıya göre de dublaj yapıldığından iyice arap saçına dönüyor. Dünyanın genelinin ingilizce oynadığına değinmiyorum bile...
    Sega kendi kendini bitiriyor bu şekilde yaparak.

Sega of America alt yazıyı kendi kurguladığı Sonic evreniyle alakalı olacak gibi hazırlıyor desem az bile kalır O evrenin Boom gibi olduğu da aşikar

Seriye yazık oluyor cidden...

Hmm ben hep ingilizce oynuyorum vallaha öyle farklar olcağını tahmin etmemiştim hani espirileri değişitirebilirlerde gerisinide değiştirmişlerse sorun var

Öyle böyle değil, çok fazla var ve karakterlerin sahip olduğu kişiliği baltalıyor resmen bu durum...

Bak sadece Lost World ten atayım hemen.

Şu kanal japonca dilinde, sega of america nın hazırladığı ingilizce alt yazı ile yüklemiş videoları. Sadece lost world ün girişini atıyorum, sonuna kadar izle karşılaştırmak için;

Bu da japonca olarak, farklı bir kanalın yüklediği ve ingilizce alt yazısını kendisinin hazırladığı hali;

Sadece ilk kısmı izlesen bile, sega of america nın ciddi anlamda oyunun özüyle alakasız bir alt yazı, yani bir başka ifadeyle diyalog eklediğini fark edeceksin.

Ve işin kötüsü hemen hemen her oyunda var bu, cidden sıkıntılı bir durum...

Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum açıkçası...

Edit: Bu arada ingilizce dublajlısını da izlersen, roger ın ne kadar rezil bir sesi olduğunu bir kez daha görebilirsin

harbiden ingilizce scripti çok kötüymüş hikayenin açıklanması gereken çoğu şeyi yerine iğrenç bi espiri koymuşlar hep (bu ara oyunu yeniden oynamaya başladım tüm cutscenelerden bahsediyorum) . japonca versiyonunda tailsle sonic iyi geçinip gene en iyi arkadaşlar gibi davranırken ingilizcede tails ruhsuz ve sonicin espirilerini destekleyen ve onla kavga eden biri oluyor ve rogerin ses aktörlüğüde iyicene batırıyon jason griffithi değiştirmiyceklerdi sonic & black knightta sonic sesini nerdeyse mükemmelleştirmişti unleashedde birz değiştirdi o kurt adamlık olayından fln ama rogerdan 10 kat iyiydi

Edit: Bir şey eklemek istiyorum dün gece attığım postlarda happy tree friends yazarları hikayeleri yazıyor diye yazmıştım o doğru ama buna rağmen hikaye japon versiyonunda 10 kat daha iyi anlatılmış. Adamlar kendi yazdıkları hikayeyi anlatamıyo sega plz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 23 Nisan 2016; 17:22:22 >

• PCSX2 (PS2 emulatörü) yardımıyla PC üzerinde Sonic oyunlarını oynayabilirsiniz arkadaşlar. Belki bilmeyen vardır diye yazayım dedim

Shadow the Hedgehog, Sonic Unleashed vb.

Edit: Yada Dolphin (Gamecube ve Wii emulatörü) yardımıyla Sonic Colors gibi Wii'ye çıkmış oyunları oynayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 29 Mayıs 2016; 16:56:43 >
  • 25.yıl dönümü yaklaşıyor

• Kendimi çizgi romanlara verdim. Vereceğim adreste Sonic Universe çizgi romanının ilk sayısından, dün çıkan 86.sayısına kadar var. İngilizcesi yeterli olanlara tavsiye ederim benim hoşuma gitti. Bunları bitireyim nerdeyse 200 sayılık Sonic The Hedgehog serisi de var

http://getcomics.info/?s=sonic+universe

Edit: Sonic The Hedgehog serisi 282 sayıymış ve hala devam ediyor o da.

http://getcomics.info/?s=sonic+the+hedgehog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTMAX -- 15 Haziran 2016; 22:42:32 >

• https://www.humblebundle.com/sonic-25th-anniversary-bundle

indirimler gelmis 25. yil donumu icin :)
  • Bugün salı saat 11i geçti ama hala huble bumble paketine yeni oyunlar eklenmedi. salı saat 11de yeni oyunlar eklenecek yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 28 Haziran 2016; 20:02:54 >
  • Geçen gün gamecube controller aldım internetten bugün geldi. Wii de shadow the hedgehog oynuyorum. Eski günlere dönmeye bayılıyorum

Ayrıca...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.